24 nov 26, 20:45:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 381 382 [383] 384 385 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1792636 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
xXx_Yondaime_xXx
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Kedvenc forumozoim: Chakra, Dant-C, STM, Shiro

« Válasz #5730 Dátum: 10 máj 31, 20:08:12 »

Hát kérdezd az okosabbakat, de szerintem vagy az lehet, hogy Békamamának tovább tart megidéznie őket mint mondjuk 1 shinobinak, amit azért kétlek hiszen (gondolom) S osztályú béka. A másik meg az lehet, hogy Kishi meistro nem emlékszik már arra  >.<# Neeem Technikai KO

Ui: ahogy gondolkodtam, arra lyukadtam ki, hogy attól hogy narutó "puhapöcsű" volt, "úgymond" nem ö idézte hanem a Kyuubi. Ugyebár azért lökte le mindenki kedvenc Perverz elitje, hogy a róka chakrájával idézze meg, ne pedig 1 kis ebihalat kapjunk megint! smirksweat
Ez akkor arra is magyarázat lehet hogy, miért tartott ennyi idöbe Ma'-nak megidézni ilyen erös békákat"!
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 31, 20:12:07 írta xXx_Yondaime_xXx » Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5731 Dátum: 10 máj 31, 20:31:40 »

Nekem ezt akárhogy magyarázzátok, az idéző jutsu szerintem sose tartott több pár másodpercnél (legtöbbször 1 pillanat), hogy előtűnjön a summon..
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 31, 21:19:53 írta Stance » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5732 Dátum: 10 máj 31, 21:05:01 »

de az elején ha Naruto megtanul egy új technikát,amikor először használja mindig sokáig gyűjt chakrát,meg nagyobb a robbanás(Rasengannál) az első használatkor mint utána:D
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #5733 Dátum: 10 máj 31, 22:45:03 »

Robbanás előtt idézte meg Naruto és a bandáját Shima,utána bumm,rengeteg törmelék,még a nagy kapuk is kinyílnak.Sakura kijön csupaszcsigabarátunkból(nőnkből).Ordít ő is egyet,majd ma' -tól 5 kilóméterre  megjelenik Naruto a testőreivel.Anime szerint ez több mint  másfél  perc (7:34-9:8).Valós időben ez legalább 5 perc kéne legyen sztem,de legalább fél nap mire minden törmelék lerakódik és kitisztul a levegő.Igazából nem tudom,hogy ez hiba,vagy direkt lett így,mivel az is igaz,hogy pa' ezt mondja: "She will be capable of summoning strong warriors,including us",mivel mégiscsak 3 óriástermetű békáról,és a 9 farkú jinchuurikijéről van szó,ami azért nem kis kaliber.
VISZONT:a kis puhapöcsű naruto első Gamabunta idézésénél volt egy 4 másodperces chakraégetős rész és már alatta is volt a béka.
Hiba vagy nem hiba?

EcsémxDDDD ez nem vulkán ez por értem? por... nem hamu és nem 100 km magasbanxDDDD
A shinra tensei valszeg keltett olyan "szellőt" hogy kifújja a dolgokat. A por pedig igen hamar elül, ha nincs ami keverje.
Ma' pedig tudatosan nem idézte bele őket a robbanásba... félt, hogy Naruto hajár újra kell zseléznixDDDDD
Naplózva
jakabm
Újonc
*

« Válasz #5734 Dátum: 10 máj 31, 23:43:21 »

hell mindenki azt szeretném megtudni hogy mért csak a 162-dik részig találom meg a neten a sippuudent?itt vége vagy csakmég nematák ki?
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #5735 Dátum: 10 máj 31, 23:56:51 »

Jövő7 csütörtökön lesz elérhető a 163. ezaz aktuális rész.
Minden 7en megy 1 rész a japán tvben, és ez kerül a netre letölthető változatban.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #5736 Dátum: 10 máj 31, 23:58:14 »

Ne legyetek már kiakadva azon hogy a porfelhő meddig merre és milyen hosszan látszottXD Én azzal voltam elfoglalva az utolsó pár percben, hogy hűűű meg haaa és nem a bakikat kerestem^^ (mondjuk imádom ezeket a részeket, szóval nem is nagyon fogok a bakikra figyelni amíg nem szúrja ki a szemem) csak azt a jelenetet nem várom amit Hinata fog levágni -.- (nem tehetek róla, kiütést kapok tőle)
Naplózva
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #5737 Dátum: 10 jún 01, 12:04:04 »

csatlakozok az előttem szólóhoz és örüljünk hogy ilyen ultimate jutsukat láthatunk mert mikor én megláttam hogy mi lesz tombolt bennem az adrenalin és tök happy voltam hogy történik valami fantasztikus esemény is annyira sz.r volt mikor KAKAshi meghalt most jön pein vs naruto battle, most jön az amire mindenki várt.

Olyan megkönnyebbülés mossa a szívem Nevet és ahogy naruto pein elé állt: ,,Majd én meg fogok védeni mindenkit''
az a köpeny meg nagyon talált. bár nem illik a ruhához de nagyon a szívemben van minato miatt Nevet
minato egy különleges képességű hokage volt és én tiszteltem az animébe  Pirul
nem szó szoros értelmébe írtam ezt , hanem tudott olyat mutatni ami engem is érdekel.
sőt az is érdekel már hogy mikor fogja megtudni naruto hogy minato az apja volt.
vagy le vagyok maradva és már rég tudja? o.o"""

(fogalmazásért és a mondatok össze FÜGGETLENsége miatt  elnézést kérek *-* ikszdé nálam még túlságosan reggel van Nevet Pirul
Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5738 Dátum: 10 jún 01, 13:56:48 »

Nemtom, hogy van-e olyan topic, hogy anime bakik... Ha van, akkor ezt ott kéne megbeszélni és nem idegelni másokat azzal, hogy a fizikáról folytatunk dialógusokat. Szétrobbant a falu és elült a por. Szerintem, ha a 23 percből 23 percig azt kéne bámulni, hogy a szereplők azt várják, hogy elüljön a por, igen unalmas lenne az anime és akkor most arról panaszkodnátok. Az anime nem azért jött létre, mert a realitások talajára akarják hozni a manga történéseit, hanem azért, hogy aki nem szereti a mangát, az lássa már mégis, hogy milyen tuti kis történetet hozott össze az író és azért animében látványosabbak is az események, mint egy képen... Ennyi erővel mama béka megidézi narutoékat. Ez a valóságban nem történhet meg, hiszen senki nem tud ilyet csinálni, a teleportációra meg várni kell még... Hiba, vagy nem hiba? Vagy Kakashi bal szeme olyanokat lát és csinál, amik a valóságban nincsenek. Ez hiba, vagy nem hiba? Hagyjuk már ezt a baromságot.

És bocs, ha megsértettem valakit, illetve bocs a hangnemért.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #5739 Dátum: 10 jún 01, 14:59:59 »

Hmm a Naruto világa nem a középkorban játszodik. Nem kötözködés csak gondoltam leírom. Kb napjainkban lehet mert van villany, TV,  kivetitő csomagolt ramen stb.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5740 Dátum: 10 jún 01, 15:09:55 »

Csak a fegyverek nem fejlődtek és meg maradtak a közép korban leszámítva Pein rakétáit ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
trees
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5741 Dátum: 10 jún 01, 17:10:04 »

Előszöris nem a por és a törmelék érdekelt.Ezt nem is lehetett máshogy megoldani...Azt csak hozzáfűztem.Ami igazán érdekel,hogy ma' nál tényleg ennyit kell várni egy nagy falat idézésre,vagy nem figyeltek oda,vagy lehetetlen lett volna normálisan,a manga szerint,belefűzni?
 Félreértés ne essen,ez/ezek a részek nekem is nagyon tetszettek.Naruto megjelenése.A shinra tensei.etc...Csak annyiszor megnéztem azt a jelenetet,hogy feltűnt.
 Hiei:"Ma' pedig tudatosan nem idézte bele őket a robbanásba..."
Akkor már késleltetni is tudja?  Technikai KO

Naplózva

Toodmayne
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5742 Dátum: 10 jún 01, 17:57:49 »

Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy esetleg nem késleltette, meg nem sokáig tartott, hanem egyszerűen azért így oldották meg mert így volt jó az összhatás? Nevet Mert szerintem így van, és be is jött, mert nagyon jó volt a hangulata. Egyébként, és ezzel tényleg nem akarok senkit megbántani, de olyan minth egyesek az anime nézése közben egyfolytában keresnék a hibákat. Szerintem úgy a legjobb ha leülsz, és egyszerűen csak élvezed... nem pedig azon filózol hogy jujj ez a por kicsit gyorsan ülepedett le meg ilyenek Nevet:D mert nekem aztán ilyenek biztos nem jutnak eszembe a végén Nevet de ez csak az én véleményem... egyébként tényleg nagyon jók a mostani részek, és alig tudom már kivárni a harcot... jajj de jó lesz Nevet
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5743 Dátum: 10 jún 01, 20:10:41 »

Teljesen igaz. Az összhatás nagyon ütős volt. A lényeg meg, hogy Naruto befutott. Ha annyira akarná, bárki találhatna rengeteg hibát bármelyik anime részben. Ennyi erővel Kakashinak a legutóbbi részben, amiben szerepelt, mintha pirosabb lett volna a Sharinganja, mint általában... Nah és? Megmutatta, használta stb... Engem jobban zavarna, ha az anime gyökeresen eltérne a mangától. Mondjuk most nem Naruto toppant volna be, hanem Itachi feltámadt halottaiból és jött, hogy benyújtsa a számlát az Akatsukinak, amiért nem tartották be az ígéretet... Persze azért az Itachis forgatókönyv is tettszene ikszdé De nem vagyok szomorú azért, mert manga szerint történnek a dolgok Nevet
Naplózva
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #5744 Dátum: 10 jún 01, 20:21:08 »

Ó az de tetszene>< Kár, hogy elosztogatta az erejét és ha vissza is hoznák nem lenne túl power Szomorú
Naplózva
Oldalak: 1 ... 381 382 [383] 384 385 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins