24 nov 29, 17:27:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 373 374 [375] 376 377 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1795599 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5610 Dátum: 10 ápr 29, 20:18:33 »

Nem t'om, nekem tök ugyanolyannak tűnik Danzou hangja, mint amilyen a 34. epizódban volt. Nincs valahol kitüntetve a szinkronja vagy valami?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Titankahn
Gennin
*

« Válasz #5611 Dátum: 10 ápr 29, 20:19:37 »

Mondjuk a rajzolást adom ebben a részben is a rajzolás némely youtubeon található Kakashi vs Pain fanmade videókkal vetekszik.
Naplózva

Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
Paulo55
Gennin
*

« Válasz #5612 Dátum: 10 ápr 29, 20:32:18 »

Ha belegondoltok mangában augusztus végétől december végéig csak a Konohát pusztító Paint néztük. Ennek tükrében senki sem várhatta azt, hogy 4 rész alatt ledarálják Pain bejövetelét.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #5613 Dátum: 10 ápr 29, 20:36:04 »

Ez a rész egy szinten volt az eddigi semmitmondó fillerekkel.

Kifejtenéd ezt a kedvemért?Nevet Nem néztem a fillereket a transzfesztita béka óta. Viszont nekem igen csak sok érdembeli fejlődés tűnt fel. A rajzolás se volt olyan borzasztó mind eddigxDD
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5614 Dátum: 10 ápr 29, 21:02:21 »

Ennek a résznek a rajzolása jóval ratyibb volt mint egy fillernek. Ha szerinted semmitmondó volt akkor egy gratulációt fogadj el tőlem. Azért több minden történhetett volna viszont Shikamaru szépen kivégezte azt a nagy valamit Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5615 Dátum: 10 ápr 29, 21:54:27 »

Ó, nem is volt ez olyan rossz rész. ^^ Igaz történetileg nem sokat haladtunk.
Amikor itt visszább valaki említette, hogy Sarutobi-sensei valami versfélét fog mondani, hát megijedtem. ^^" De kellemesen csalódtam, hiszen "azt" a verset mondta, amit akkor hallottunk tőle, amikor lepecsételte Orochimaru karját. Ennek a versnek a "Tűz Akarat" is lehetne a címe. ^^

Az a piercing-hiány durva volt... o.O Ez nem tűnt fel az animét ellenőrző emberkéknek?! ikszdé
Legközelebb majd Kakashi jobb szemébe teszik a Sharingant, vagy Akamaru fekete lesz. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hiei
Vendég
« Válasz #5616 Dátum: 10 ápr 29, 21:59:17 »

barna már volt... de az nem volt baki:P
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5617 Dátum: 10 ápr 29, 22:01:43 »

Az a barna vörös volt. ^^ A Chuunin-vizsga selejtezőjén, a második forduló után. Kiba mondta is, hogy pont ezért [Aka]maru a neve. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zilog
Újonc
*

« Válasz #5618 Dátum: 10 ápr 29, 22:11:12 »

@Paulo55
Szerintem torz lenne összehasonlítani a manga dinamikáját vagy - inkább összeségében - a lehetőségeit
az animéjével. A manga ki van centizve, mert pl 1 konoha grand total simán elvisz 2 oldalt, vagy mondjuk
1 harci jelenet részletes ábrázolása szintén zabálja az oldalakat....stb.
Megnéztem a kedvedért, Pein a 419-es mangában támadja meg Konohát és Naruto a 430-ban visszatér...
sz'al, hogy - mangában mérve az általad megjelölt időt- kb 20 manga alatt
"...végéig csak a Konohát pusztító Paint néztük." ez 1pöttyet túlzás...

« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 29, 22:17:08 írta Zilog » Naplózva
Paulo55
Gennin
*

« Válasz #5619 Dátum: 10 ápr 30, 10:14:05 »

Én inkább a Pain vs. Naruto "saga" rész előrészeként mondtam, hogy gyakorlatilag 4 hónapon keresztül Pain ment ledarált mindenkit (majdnem mindenkit). Utána jött december végén a "legendás keddi" kiadásként a manga amiben Naruto megjelent ultimate hero-ként. Erre mondtam, hogy ne várja senki azt, hogy az anime gyorsabban fog haladni, mint a manga. Ráadásul eddig is lehetett látni, hogy ritka volt az a "saga" , ahol 2-3 manga fejezetet le mertek volna darálni. Eddig átlagosan 1, 5 manga kerül be egy animébe. Ami a Narutos animéket készítő csapat dolgát megkönnyíti, hogy a Naruto manga sokkal jobban pörög egyrészen belül, így azért ha nem fillert kell az embernek néznie akkor már eksztázisban vagyunk:) Ellen példának a Bleachet tudom felhozni, ahol az anime készítőnek pl a mostani részekben a Kubu fantáziátlansága miatt keletkezett űréket kell kitölteniük így lassítva a történetet. Azt sajnálom, hogy úgy tavaly nyár óta Sóskás és barát keresője óta számos rész színvonala visszaesett. Nem tudom miért.
Naplózva

Zilog
Újonc
*

« Válasz #5620 Dátum: 10 ápr 30, 14:26:54 »

Én is arra írtam,hogy uszkve 10 manga nem 4 hónap alatt jelent meg...de ezen nem veszünk össze Pojén

A Bleachel kapcsolatban egyetértek, viszont a Naruto tekintetében szerintem akkor is vontatott ez így....
 mert ez anime és nem manga. Ráadásul a manga dramaturgiájától is eltér ez a  megvalósítás.
A mangánál azt várjuk mi fog történni, itt meg hogy történjen végre valami...hát nem ugyanaz.
Értem én, hogy nem filler kell, de pont a mangához mérten ne "vizezzék" fel úgy a dolgot, hogy 1.5
fejezetenként bugdácsolgatnak kb netto 20 perc alatt...
Végülis tök jó lesz, hogy augusztus végére talán összefut -személyesen is- Naruto és Nagato(Pein)... Hmm?
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #5621 Dátum: 10 ápr 30, 19:23:07 »

Nekem tetszett az új rész. Alig várom a Kakashi vs. Peint. és szerintem Tsunade nagyon ott volt megmutatta miért is jó Hokage ő...És nekem visszaadta a manga érzését. De valóban fura pár rész alatt leforogva látni amit hónapokon kerezstül olvastam...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5622 Dátum: 10 ápr 30, 19:28:30 »

Összevéve szerintem jó rész volt, föleg a zene illet a szituhoz volt akció,dráma de sajnos hiba is.De azjött be a legjobban amikor Tsunade odavágta a 2 VÉN-t. Nevet Visszaemlékezések nem kelletek volna de persze valahogy huzni is kell az epizódot.
Naplózva

Titankahn
Gennin
*

« Válasz #5623 Dátum: 10 máj 01, 11:34:13 »

Na megnéztem mégegyszer. A háttér tűnik nekem érdekesnek olyan mintha a resident evil 2ből lenne átemelveviszonylag jól kidolgozott kissé homályos. A karakterek kidolgozása kissé távolabbról hanyagabbank tünik összességgébe nem rossz de az elözö részbe jobb volt. A másik meg hogy sztem az emlékezésekkel együtt jó volt.
Naplózva

Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5624 Dátum: 10 máj 01, 16:10:15 »

Nah sikerült bepótolnom az eddig kihagyott részeket, beleértve az e hetit is. Szerintem jó rész volt. Csak azt sajnálom, hogy Tsunade simán letette a véneket... Szívesebben láttam volna, ha legalább kihajítja őket az irodájából... Bár ezek a hirtelen betoppanások... Kakashit még megértem, de Danzou... A csukott ajtón hogy a fenébe jutott be olyan gyorsan az aszott múmia? Elhiszem, hogy pro, olvastam a mangát, de akkor is... Elvileg itt még a szerepét játssza nem? Vagyis egy szimpla vénembert, aki vezeti a gyökerekkel teli ANBU részleget... Összességében véve a 155. résztől egész jól meg lett csinálva. Onnan kezdődik a konoha támadásás rész nagyjából...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 373 374 [375] 376 377 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins