Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5595 Dátum: 10 ápr 29, 08:44:32 » |
|
Iruka miért találkozott sakurával amikor a mangában az csak Pein-el való konfrontációja után történik ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Titankahn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5596 Dátum: 10 ápr 29, 12:55:51 » |
|
Hát azér hogy egy kicsit huzzák az időt ne érjék utol a mangát olyan hamar tele van tüzdelve kis hozzáadott visszaemlékezéssel, beszélgetéssel, jelenetekkel, csak úgy mint az új rész a cselekmény keveset haladt előre de szerintem elég jól volt megcsinálva. Kakashi belépője is jó volt.
|
|
|
Naplózva
|
Lee: Ez a csata eldőlt Gai: Asa Kujaku!!!
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5597 Dátum: 10 ápr 29, 13:18:13 » |
|
érdekes, ebben a részben mutatták Kakashi belépőjét. Amúgy ez is húzós rész volt, de a következő biztos jobb lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5598 Dátum: 10 ápr 29, 14:33:03 » |
|
Úristen!! Valaki belenézett a kövi rész tartalmába?? Mi az az okádás?? Már megint úgy lesz megrajzolva, mint valami vacak fan-alkotás. Még Pein piercingjeit is lehagyták az orráról egy iszonyat közeli képen. Szánalom. Miért kell egyre igénytelenebbül megcsinálni a részeket?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5599 Dátum: 10 ápr 29, 14:43:22 » |
|
Bakker tényleg lehagyták a piercinget Csoda hogy még belefért Kakashi belépője , de azért direkt beállt harci állásba h véletlenül se kezdődjön el a fight ebben a részben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
doppman
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5600 Dátum: 10 ápr 29, 14:46:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5601 Dátum: 10 ápr 29, 17:48:03 » |
|
kakashi belépője nekem kicsit jobban tetszett a mangában. (talán azért mert ott másképp állt a haja.:Đ)De amugy nemvolt rossz rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morrow
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5602 Dátum: 10 ápr 29, 17:57:32 » |
|
szerintem ez rész szörnyű volt már nagyon idegesítő hogy az elvileg nem filler részekbe sem történik semmi. nem tudom kifejezni hogy mennyire nem érdekel a 3.dik verse meg azok a vissza emlékezések amiket 5 részenként leadnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5603 Dátum: 10 ápr 29, 17:59:45 » |
|
Sztem csak a rajzolással volt baj.Én szeretem a 3-at,meg a hülyeségeit,szerintem nem volt rossz rész
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5604 Dátum: 10 ápr 29, 18:26:48 » |
|
hát Morrow szerintem ezis jobb mint egy filler. de ha a naruto vs pein részek után leadnak egy filler évadot én megölöm őket. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5605 Dátum: 10 ápr 29, 18:57:06 » |
|
Hát pedig nagy esély van rá h majd fillereznek A mangában kb 1 éve lett vége a Peines cécónak.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5606 Dátum: 10 ápr 29, 19:24:23 » |
|
Nekem tetszett ez a rész, inkább most legyenek filler jelenetek, mint megint egy fél éves filler. Ahogy Dant-C is mondta, a következő rész megrajzolása valami elképseztően elhanyagolt és igénytelen, a piercingek hiányáról nem is beszélve -.- Danzounak pedig eddig is ilyen hangja volt, csak mert nekem olyan másnak tűnik, ráadásul nem is túlságosan szimpatizálok vele...Danzouhoz én valahogy mindig is más hangot kötöttem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5607 Dátum: 10 ápr 29, 19:39:49 » |
|
Végre egy korrekt rész volt. Minden megvolt benne aminek megkellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5608 Dátum: 10 ápr 29, 20:00:43 » |
|
Ez a rész egy szinten volt az eddigi semmitmondó fillerekkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5609 Dátum: 10 ápr 29, 20:09:43 » |
|
igen, danzou hangja megváltozott (eddig magasabb hangja volt). amúgy nekem tetszett a rész, bár kicsit lassú volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|