Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #5505 Dátum: 10 ápr 08, 19:18:22 » |
|
Ez még korántsem jelenti azt, hogy variálni fognak. Az opening-ek sok esetben a történettől teljesen eltérő dolgokat mutatnak, ez annyira nem meglepő szerintem. Általában nem az anime részeiből szokás összevágni egy opening-et, hanem egy teljesen mást csinálni, aminek semmi köze a valósághoz.
Viszont ettől függetlenül szerintem ne mond, hogy mi nem lesz, mert az is olyan dolog, mintha azt mondanád, mi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5506 Dátum: 10 ápr 08, 19:27:42 » |
|
Ez egy tök jó op, nekem jobban tetszik, mint az előzőek! Sokat nem fognak tökölni, szerintem már olyan május vége felé biztos a Pain harc lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5507 Dátum: 10 ápr 08, 19:33:04 » |
|
Igazából már két hét múlva támad ha nézed a részek címét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5508 Dátum: 10 ápr 08, 19:42:27 » |
|
Nagyon tetszett ez a dupla rész, ugyan néha-néha már úgy éreztem h. villámsebességgel haladunk ahhoz képest h. régebben h. elhúzták az eseményeket de ezeka a részek egyszerűn királyak voltak olyanok mint a régia Narutoban a Chunnin vizsgás részek szinte... OP sztem átlagos az előző jobban bejön szerintem túl sok eseményt lelő azt kell mondanom aki nem olvasta annak tiszta spoiler... ED hát nekem igazából a zenével volt bajom meg h. nem tudom hogyna kapcsolódika a Narutohoza a dolog...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5509 Dátum: 10 ápr 08, 19:59:59 » |
|
Nah én most néztem meg a 153 as részt.
Nekem tetszett, végre folytatódik a story. Shikamaru meséje jó volt, és a Kakashis poén és, bár helyenként kicsit fura a grafikája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #5510 Dátum: 10 ápr 08, 20:05:05 » |
|
SZerintem egész korrekt duplarész volt. Az openingnek rossz a zenéje, de jó képsort sikerült megrajzolni a zene alá, ami feldobja. Az ending lol, de akkora lol, hogy muszály lesz megnéznem még párszor.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5511 Dátum: 10 ápr 08, 21:37:46 » |
|
Nem tetszettek ezek a részek, és a most kitett felirat sincs rendesen időzítve. Az rendben van srácok, hogy gyorsak vagytok, de a minőségre azért ne menjen rá. Amúgy bejönnek a dupla részek. Szórhatnának bennünket még egy ideig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #5512 Dátum: 10 ápr 08, 21:43:06 » |
|
Na megnéztem alaposabban a részeket, nagyon tetszett, nagyon jó ez a senjutsu, most kezdtem el igazán várni a Pein Vs Narutot. Tök jók voltak azok a jelenetek ahogy Naruto elkezdte normálisan gyűjteni az enerdzsit. MEg egy csomó jó kis poén volt benne, nagyon élveztem . tibee77: Az előző openingen is voltak olyan részek amik nem történtek meg, pl. Sasuke fél szemmel Katonozik egyet, (tehát kivan szedve a szeme miközben csinálja xD) ilyen nem volt. Vagy Jiraiya Gamaken hátán harcol YAHIKO Peinel amikor az csak a harcuk végén jelent meg ,Gamakennél még csak az idézős Pein volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5513 Dátum: 10 ápr 08, 21:46:23 » |
|
Nem tetszettek ezek a részek, és a most kitett felirat sincs rendesen időzítve.
Talán mert nem mindegyik kiadott verzióhoz passzol a felirat... Tombol az értelem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5514 Dátum: 10 ápr 08, 21:48:54 » |
|
Tombol bizony. Maybe in your head, my dear friend. Do you think, hogy nem néztem meg az összeset mielőtt leírom ide? Ne légy már ilyen gyagya. By the Way, a fordítónak, az a beszólás, hogy a Granny, (mint ahogy Tsunade-t hívja Naruto), egyszerűen csak; NYANYának hívta, azon jót derültem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5515 Dátum: 10 ápr 08, 21:55:43 » |
|
Ez az opening és ending:D azt hittem az előzőnél nem tudnak majd szarabbat csinálni, de tévedtemxDDD. Ez annyira sz*r, hogy az már fájxDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5516 Dátum: 10 ápr 08, 21:58:03 » |
|
Hiei mellett vagyok. Az opening ha nagyon kedvesek, és cukik, meg minden vagyunk, akkor elmegy. Na de az ending. Oh My God! Komolyan az előző sokkal jobb volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bontakun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bonta
|
|
« Válasz #5517 Dátum: 10 ápr 08, 22:05:56 » |
|
De furcsa volt nekem ez a narancs sárga szín Naruto szeme körül, még ha csak az olajos is voltXD Az op elmegy, az ending hát igen, az tényleg rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #5518 Dátum: 10 ápr 08, 23:11:39 » |
|
jóvólt nézni a részeket komolyan mondom:) most úgy belelehetett élni magunkat, szerintem jó részek voltak!
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #5519 Dátum: 10 ápr 09, 12:02:32 » |
|
A részek azok tök jók voltak, opening-el abszolute semmi bajom nem volt, na de az ending, attyaúristen. Az egy dolog, hogy abszolute semmi köze a Narutohoz, de a zene is iszonyatos. Amúgy egy tipp Couthbert, attól, hogy angolul írsz 1-2 szót nem leszel menőbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|