satya5039
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5175 Dátum: 10 jan 15, 16:34:52 » |
|
Szevasztok lene egy kérdésem hogy Naruto Shippuuden részek felkerülnek a torrent oldalra ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5176 Dátum: 10 jan 15, 17:58:08 » |
|
Igen idővel felfognak türelem:D. Azért nem kevés opening és ending van a Naruto során azt el is kell készíteni:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5177 Dátum: 10 jan 15, 19:56:58 » |
|
Ebbe a részbe 2 dolog nem tetszett. 1. a harc...ez miez? ugráló embereket láttam, meg a szikrákat...piff... 2. Gyilkos Méh 8 farkú Bijuu-ja ja és ugy képzeltem, h ha átalakul 8 farkúvá akk a hangja is megváltozik..de nem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5178 Dátum: 10 jan 15, 22:28:08 » |
|
Kihagytak pár jelenetet a Mangához képest, például amikor gyilkos méh beszélgettet a nyolcfarkúval Az a jelenet csak később jönne. És mivel most fillermaraton lesz, gondolom pár hónapig nem is fogjuk látni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #5179 Dátum: 10 jan 15, 22:36:20 » |
|
Sajna Daninak igaza van, szentem min lesz 2 hónap a filler
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5180 Dátum: 10 jan 15, 22:39:59 » |
|
Csak 2 hónap? Az 8 rész nem? Akkor lesz itt jóval több hónap is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5181 Dátum: 10 jan 16, 13:39:34 » |
|
Én úgy hallottam, hogy 13 részes filler jön, aztán folytatódik a manga eseménysora.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #5182 Dátum: 10 jan 16, 14:00:01 » |
|
13 részes? Az minimum 3 hónap lesz :S Mit akar a jump?! Hogy egy évtizedre legyen lemaradva az anime a mangától?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinken-Gaaruc
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5183 Dátum: 10 jan 16, 14:25:06 » |
|
Én pont azt szeretem benne, hogy ilyen hosszú... bár az igaz, hogy a fillek néha elég unalmasak és értelmetlenek tudnak lenni, de legalább nem lesz "hamar" vége az animének =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 16, 14:28:23 írta Shinken-Gaaruc »
|
Naplózva
|
Shinken =^.^=
"Az erő, hogy hiszel önmagadban. Ez a kulcs, mely megváltoztja a sorsot."
|
|
|
trafo90
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5184 Dátum: 10 jan 16, 15:07:22 » |
|
remélem hogy a fillerekben az eddig nagyon elhanyagolt szereplők (pl: Lee, Neji, Shino .. stb) , mutatnak valami érdekeset, mert én már nagyon hiányoltam őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #5185 Dátum: 10 jan 16, 15:31:24 » |
|
Shinken, végül is igazad van =D Javaslom a hsz-ed után, hogy álljunk pozitívan a dologhoz, és reménykedjünk: Hátha! Jó részek következnek. Szerintetek az elkövetkezendő 13 (már ha igaz) részben szerepelni fog Sasuke? Vagy a Taka? Bár kitudja melyik Takatsuki tag lép akcióba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5186 Dátum: 10 jan 16, 15:33:43 » |
|
Az igen, ez jó rész volt Nekem a harc és a zenei aláfestés is bejött, ez jól volt megcsinálva. A hachibi is jól nézett ki, bár kicsit meglepett h a hangja az ugyanolyan maradt, de Sasuke legalább kapott a szájára egy keveset. ----Szerk---- Meg még Karin "orgazmusa" is érdekes jelenet volt xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 16, 15:34:27 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5187 Dátum: 10 jan 16, 21:15:36 » |
|
Én megnézném Konant ahogy levadásza azt a srácot Meg tényleg jó lenne ha az elhanyagolt szereplők is lennének benne pl Neji-nek az önmagával vívot harc óta nem volt semmilyen jelenete...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 16, 21:17:48 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #5188 Dátum: 10 jan 16, 22:34:20 » |
|
Végülis az is lehet hogy a filler storyba fűzik bele a manga story-t, mint ahogy a 3 farkú elfogásánál is tették
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zols
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5189 Dátum: 10 jan 17, 04:17:10 » |
|
Én csak azt nem értem, hogy a fillerek miért mindig ugyanarról szólnak. Annyi érdekes dolgot lehetne kihozni.. például egy "budokai" konohában, vagy egy chuunin, jounin vizsga, vagy bármi, de nem.
Mindig az van, jön egy 3 éves magical schoolgirl / boy hülyegyerek, aki totál nem illik bele rajzolási stílusilag az egész animébe. Nem kedveli Narutot és ez fordítva is igaz, de aztán kiderül a szomorú múltja, és akkor megkedveli. Jön pár badass, gumiember, gázmaszkos meg mittomén, ellámulnak 20 részt, jön a végén pár akatsukis azt le van rendezve az egész. Sorás meg az a Yuukimarus is hasonló volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|