ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5055 Dátum: 10 jan 03, 14:11:33 » |
|
És a másik Naruto vs Lee az hanyadik rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #5056 Dátum: 10 jan 03, 14:11:46 » |
|
Az nem az Rennigan. Amire naru-kun gondol, az a filleroceánban úszkál valahol ep.135 és ep.220 között. Amikor Lee saját dojo-t épít és a végén még Gai is odamegy álruhában. Szerk.: Ha minden igaz akkor ez lesz az: 193 Viva Dojo Challenge! Youth is All About Passion! Megaupload
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 03, 14:16:46 írta Zoll-sama »
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5057 Dátum: 10 jan 03, 14:26:46 » |
|
"De nem arra a részre mikor Lee épit magának 1 házat és kihivokat vár."
Ezt irta, a "De nem" alapján ezt az opciót kizártam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5058 Dátum: 10 jan 03, 17:02:50 » |
|
Új hír! Filler jön, a Rokubi Jinchuurikijével a központban ("buborék-elem" a Rokubi specialitása). Előzetes itt: http://www.youtube.com/watch?v=h_aHLCY8-Vg&feature=player_embedded
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #5059 Dátum: 10 jan 03, 17:12:08 » |
|
Jaj, de édes *.* Lehet, hogy ez egy olyan filler lesz, ami tetszeni fog.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5060 Dátum: 10 jan 03, 17:20:14 » |
|
Nah az okoskák, akik azt mondták nem jön filler, most húzzák meg magukat.. Amúgy ez már megint érdekes filler-sztori, főleg úgy, hogy a Rokubi Jinchuurikije már rég alulról szagolja a Gedou Mazot.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #5061 Dátum: 10 jan 03, 17:39:18 » |
|
Ez rendesen földhöz vágott, annyira szentségeltem ma a bleach fillereket hogy ezt kaptam érte Remélem nem lesz olyan hosszú mint az a hülye sanbis filler
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #5062 Dátum: 10 jan 03, 18:16:15 » |
|
"De nem arra a részre mikor Lee épit magának 1 házat és kihivokat vár."
Ezt irta, a "De nem" alapján ezt az opciót kizártam xD
Oké, ezt benéztem.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5063 Dátum: 10 jan 03, 18:17:08 » |
|
... a Rokubi Jinchuurikije már rég alulról szagolja a Gedou Mazot. ... Úgy rémlik igazad van, de honnan is lehet ezt tudni? A Gedou MAzu szemeiből? Mert az az animében rég szerepelt, aztán legközelebb csak a Hachabi után lesz. Vagy mondják valahol, hogy már csak a Kyuubi meg a Hachabi hiányziK? Arra emlékszem, hogy a mangában volt ilyen, de az animében is megvolt? Szerintem érdekes lesz ez a filler, ha más nem, a Hachabi Jinchirikijének képességei miatt, ha a sztori, meg a szereplők olyanok lesznek, amilyenek a Sanbiisnál voltak, arra majd nem figyelek oda, azt' kész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 03, 18:20:01 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #5064 Dátum: 10 jan 03, 18:18:41 » |
|
Pfff LOL. Hát ez marha jó, pont akkor dobják be ezt a rohadt fillert mikor a kedvenc részeim jönnének, bár igaz oly nagy meglepetés nem ért hiszen számítani lehetett rá, hmm na mindegy. És remélem nem lesz olyan hosszú és agysorvasztó mint az a hülye sanbis filler volt, mert már tényleg kezd elegem lenni a kedves anime készítőkből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5065 Dátum: 10 jan 03, 18:25:54 » |
|
Most hogy belegondolok, még akár jó sztorit is kihozhatnak ebből a Rokubi dologból. Már csak azért is, mert ha életben van, akkor valaki biztos le is vadássza, ergo-->AKATSUKI! Nem lenne rossz, ha Kisame szerepelne egy kicsit, mert a Hachibi elleni harca egyszerűen semmi volt.. Mondjuk logikusan belegondolva, ha Peinci lenne utasítva a Rokubi begyűjtésére, akkor lenne indok eltolni a Konoha széjjelpöckölése sztorit.Persze, ahogy drágalátos animegyártó stábunkat ismerjük, biztos ellent fog mondani elvárásainknak ez a filler is.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #5066 Dátum: 10 jan 03, 18:33:03 » |
|
Sajna ez van, gondoltam h a Peines harcokig még fillerek vezetnek. Már előre fáj Nem hiszem h itt nagy szerepe lesz az Akatsukinak... Dani ne is keresd ebben az ihletet, ebben nem lesz semmi érdemleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #5067 Dátum: 10 jan 03, 18:40:57 » |
|
De ez mekkora már, könyörgöm. Buborék. Tiszta aranyos. Ennek a gyereknek milyen is a démonja, valami szarvas vagy csiga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5068 Dátum: 10 jan 03, 18:41:40 » |
|
^ A Bijuu és Jinchuuriki témába leírtam mindegyiket pár hónapja.
Én speciel örülök, hogy többet tudunk meg a többi Jinchuurikiről. Csak ne süllyedjen le a Sora meg Sanbi fillerek szintjére, mert azok szánalmasak voltak.
Húzni kell az időt, mert a Pain-féle invázió után nagyon felpörögnek az események, már megint túl közel kerülnének a mangához.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #5069 Dátum: 10 jan 03, 18:44:09 » |
|
Köszcsi-möszcsi. A Sorás filler az tényleg kritikán aluli volt, de én ha nagyon gondolkozom, ebből a fillerből még direkt sem tudok semmi extra-gáz sztorit összehozni. De miért van olyan érzésem, hogy a japcsiknak összejön?...Tényleg nagyon be fognak indulni az események, ezért talán úgy lenne logikusabb, ha a tényleges actionök közé raknának kisebb és több fillerjelenetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|