con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5010 Dátum: 09 dec 24, 15:25:39 » |
|
Igen,a következő részek tényleg jók lesznek,várom killer bee-t meg a tesó-t. A szinkronhangjukra nagyon kíváncsi vagyok,bee-ére főleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #5011 Dátum: 09 dec 24, 15:32:12 » |
|
Na, ez a rész jobb volt, mint a múltkori. Kölyök Itachi tök édi volt. Már várom a jövő hetit. Biztos meg lesz fűszerezve némi humorral
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5012 Dátum: 09 dec 24, 17:32:00 » |
|
Mangában sokkal jobban átjött ez a rész, de azért nem volt rossz. Éééés Kirabi rappelése is ütött a végén.xD Eddig egész szimpatikus a szinkronszínész. Mondjuk azt egyszerűen nem tudom megérteni, hogyha a Takáról/Hebiről szól egy epizód, azt miért kell mindig a lehető letrágyábbul megcsinálni? A kövi rész grafikája is egyszerűen.. Ehh.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5013 Dátum: 09 dec 24, 20:02:24 » |
|
Bee hangját én Mélynek és hadarónak képzelem el Aztán lehet vmi sikító hang lesz xD Én a Pein részekre várok nagyon . Remélem a grafika nem lesz elkapkodott mert azért érződik az utóbbi pár részben , h elkapkodták. Persze Én itthonról hú de okos vagyok , de kérem ... Az a lényeg h minnél szebb és jobb legyen , és nem az , h megjelenjen pontosan a fogyasztó számára.Lehet mondjuk , h a TV Tokyo-t nem érdekli az , h milyen lett , csak az , h minnél hamarabb adásra kerülhessen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5014 Dátum: 09 dec 24, 20:07:23 » |
|
Hát azért ez nem úgy megy. Példának okáért a Barátok közt épp megjelenő epizódját sem tolják el egy nappal csak azért, mert Mikinek nem elég jól fésült a körszakálla. (Nem t'om miért pont a Barátok közttel jöttem..xD) Amúgy Kirabi már rappelt 1-2 sort a mai anime végén. Csekkold le!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #5015 Dátum: 09 dec 24, 23:11:31 » |
|
nekem nagyon átjött ez a rész, főleg mikor sasuke végigpergeti az eseményeket itachi val és a végén a csattanó
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #5016 Dátum: 09 dec 25, 01:10:20 » |
|
Fúú nagyon jó rész volt:D Nekem a vége tetszett a legjobban mikor mondja Sasuke: Többé nem vagyunk Hebi...Mától Taka vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Zols
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5017 Dátum: 09 dec 25, 01:45:27 » |
|
Ha jól emlékszem, mangában úgy volt: "Sajnálom Sasuke, de nem lesz több legközelebb"
Animében meg: "Bocsáss meg Sasuke, de ez az utolsó" valami ilyesmi
Szerintem a mangás verzió ütősebb. De amúgy meg jó rész volt, én meghatódtam pedig soha nem kedveltem Itachit. Killer Bee a previewben meg jobban húzta az agyam mint mangában =\
2009.01.22. ~ 144. rész ~ A vándor ~ 2009.01.29. ~ 145. rész ~ A Tiltott Jutsu Örököse ~
Ezek a részek miről szólnak? Így cím alapján nemtom hova tenni, remélem nem filler.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 25, 02:55:01 írta Zols »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5018 Dátum: 09 dec 25, 09:53:00 » |
|
sajnálom sasuke, itt a vége. legalábbis a Hs forditás szerint. Bocs, de valaki nem tudja van e égetett feliratos shippuuden amiben a mostani opening van már ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5019 Dátum: 09 dec 25, 10:35:25 » |
|
2009.01.22. ~ 144. rész ~ A vándor ~ 2009.01.29. ~ 145. rész ~ A Tiltott Jutsu Örököse ~
Ezek a részek miről szólnak? Így cím alapján nemtom hova tenni, remélem nem filler.
De, sajna úgy néz ki filler. Remélem megint jól összekuszálják a dolgokat..=.= Ezek szerint a békák még nagyon ráérnek Konohába érni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #5020 Dátum: 09 dec 25, 11:34:53 » |
|
Nem filterek lesznek.... A Tiltott Jutsu Örököse ( az a Ameretasu.....) Aki olvasta mangát úgy is érti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5021 Dátum: 09 dec 25, 13:52:21 » |
|
Hát... Ez a rész volt a Naruto Shippuuden tetőpontja. Innentől kezdve számomra legalábbis elég gyér lesz a történet. Majd meglátjuk, mi lesz... Itachiról a történet szerintem igaz. Sasuke visszaemlékezett rá, hogy mi történt. Ami hazugság lehet, az a madara rész...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dongatto
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5022 Dátum: 09 dec 25, 13:58:53 » |
|
Jó kis rész volt. Mostantól viszont szurkolok Sasukénak. Ez a gyűlölet meg hogy bosszuljuk meg Itachit teccik nekem. Szal go Sasuke!!! ÉS R.I.P. Itachi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #5023 Dátum: 09 dec 25, 20:43:48 » |
|
köviben 1000%hogy sasu és méh harc lessz a tiltott jutsu meg nem toom mi lehet de tuti nem az amaterasu mert az nem tiltott de ha mégis akkor sasuke használni fogja az MS-t méh ellen de aki olvas mangát ezt tudja szentem sasuke vs. méh lessz min 2-3 részes és nagyon remélem hogy mostanában nem lessz filler a történet már ugyis anyira előre haladt hogy nincs értelme fillerezni és nemsoká pein vs. naruto ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu