EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #4950 Dátum: 09 dec 05, 14:50:02 » |
|
Én csak azért szeretem a Horrible verziót mert nincs benne égetett angol.,.. Különben a Taka-t nézném én is, ez tuti.. De nagyon zavaró ha 1xre 2felirat megy a videon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HarrierAndreas
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4951 Dátum: 09 dec 05, 14:53:36 » |
|
Hát szerintem is a Manga jobb volt de az Anime nem tud sose olyan jó lenni mert mindenki egy kicsit máskép éli át a mangát.
|
|
|
Naplózva
|
Olyan vagy mint a lépcsőház! - sötét és korlátozott
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #4952 Dátum: 09 dec 05, 15:13:47 » |
|
amugy a szél vitte az amaterasut? vagy mi? fárol-fára ugráltak a lángcsóvák.. mint a ninják , meg a kígyóra is ráugrottak wtf?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4953 Dátum: 09 dec 05, 17:53:27 » |
|
amugy a szél vitte az amaterasut? vagy mi? fárol-fára ugráltak a lángcsóvák.. mint a ninják , meg a kígyóra is ráugrottak wtf? Az tényleg furcsa volt. És a tűz leginkább a Sai-féle tintapacára emlékeztet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4954 Dátum: 09 dec 05, 20:26:48 » |
|
Hát megtörtént, amire vártam már kb egy éve. Itachi-senpai hivatalosan is halott . Összegezve az utóbbi 3 anime részt (mert most látom egyben az egészet), jó volt. Jól meg volt csinálva. Nem tetszett, hogy a múlt heti rész Sasuke párti volt. Mondtam is, hogy a mangában nem vigyorgott ennyit. És nem azért, mert utálom Sasukét, vagy mert a manga azért manga, az anime mégis csak anime. Így együtt alkotott egy egészet. Az élmény eddig felejthetetlen, kíváncsi leszek a továbbiakra. Ha jól gondolom, nemsokára bőgni fogok. Mármint heteken belül. Ha nem, akkor mérges leszek. De grat, hogy ezt a harcot nem cse... rontották el. In memoriam Itachi-senpai
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4955 Dátum: 09 dec 05, 20:34:02 » |
|
Nah én is meglestem az új részt, és kifejezetten tetszett. Kicsit furcsa volt a Susanoo vörösen, de így utólag nem tudom mit gondoltam, milyen színű lehetne... A grafika remek, a hangok is jók lettek, egy szóval FAYA!
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4956 Dátum: 09 dec 05, 21:11:21 » |
|
Jah és az, amikor megy Itachi-senpai Sasuke felé és megérinti a homlokát... Amikor levették a zenét, az nagyon ott volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #4957 Dátum: 09 dec 05, 21:37:37 » |
|
Azért jobb lett volna ha nem cska a tátogást látjuk de lehet h.a a későbbiekben majd még elsz visszaemlékezés...Egyébként tényleg ijesztő volt amikor fuldokolva köhögött térdre rogyva meg az utolsó tétova lépések, ahogyan beleverte a fejét a falba nekem mindenképpen olyan percek voltak amiket nem felejtek el... Mondjuka a lángot azt én sem értem hogyan mászik egyneesen a akigyóra na de ez részlet kérdés... Nincs többet ukitake hangja a Narutoban s nincs többé Itachi sem pedig én az ő harci stílusát egész szm,élyiségét múltját mindenét imádtam...Legfőképpen ahogyna a sharingant ahsználta...Azoka s vörös szemek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 05, 21:39:00 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4958 Dátum: 09 dec 05, 23:18:45 » |
|
A hideg kirázott, amikor beverte a fejét a falba Itachi-senpai és aztán térdre rogyott. Szegénynek nem így kellett volna meghalnia...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #4959 Dátum: 09 dec 06, 12:53:07 » |
|
Sokan mondták hogy nem volt jó hogy az hogy nem volt zenei aláfestés.Szerintem pont így volt tökéletes.Nekem nagyon átjött a manga hangulat.Itachi foreva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #4960 Dátum: 09 dec 06, 22:48:17 » |
|
itachi már a csata elött levolt sebződve nem? (vérköhögés, meg volt egy jelenet még a harcuk elején vagy mikor amikor itachi szemszögéből mutatják a storyt és ott láthatni azt hogy itachi már homályosan látott <- kezdett megvakulni?)
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
HarrierAndreas
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4961 Dátum: 09 dec 06, 22:59:13 » |
|
Ja Itachi halálos beteg volt. És már majdnem vak volt az MS miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4962 Dátum: 09 dec 07, 07:45:48 » |
|
Azt remélem, hogy majd valami konkrétat mondanak a következő anime részekben, hogy mi is volt a baja, mert a mangában ez elég röviden és burkoltan volt elintézve. Ahhoz képest, hogy Itachi a körvonalak körvonalát látta csak, igen csak jó harcos volt. Nem tudom, mióta volt ennyire rossz a látása, de ha a kezdetektől, akkor nem tudom elképzelni, milyen erős lett volna egészséges szemekkel, illetve makk egészségesen. Bár nem tudom, hogy tényleg úgy van-e, de a Mangekyou Sharingan nem valami hosszú életű dolog. Nem hiszem, hogy Itachi úton-útfélen MS-t használt volna, mégis ennyire megromlott a látása a nagy napra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HarrierAndreas
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4963 Dátum: 09 dec 07, 08:19:38 » |
|
Én úgy vettem ki ha nem használod a MS-t akkor is romlik a szemed miután már rendelkezel vele de csak minimálisan ha használod akkor meg csak gyorsabban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #4964 Dátum: 09 dec 07, 12:24:05 » |
|
Mikor a sima narutóban , itachi és kisame visszamentek konohába ( a 3. hokage halála után) akkor emlékszem mondta kisame itachinak , hogy pihentesd azokat a szemeket, vagy valami ilyesmi volt <--- tehát szerintem már akkor volt valami itachi látásával amit kisame tudott.
halálos betegség?
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
|