Úgy tűnik, a kamera "mozgatás" még mindig kihívás a rajzolóknak. Rendkívül darabos, szaggatott, borzasztó zavaró - azt hittem akad a 480p-s lejátszás, de nem.
Kistáska trükkös volt, mást úgy sem tehetett volna, ez tény, de azért mint állatvédő, sajnáltam a kígyót. (A vizes-nagy kardos kollégájának szándékosan lóg ki a szájából a bal felső szemfoga?)
A koncentrikus rajzolatú szemű egyénnek - Pein - miért lett szürkére festve a szeme? Mintha egy élő-halott lenne, szerintem zavaró és visszataszító - a csaj viszont jó lett, szépen van rajzolva!
Ucsiháék Madara :-D érdekes fordulatot vett. Ha megfigyeltétek, nagyon jól lett animálva, ahogy megfordul végre és megtudjuk, hogy... hogy ő Madara - az álarcából.
Amit mondott, hogy megismerjük a Sharingan erejét, nem értettem, bár ha a Negyediknek a műveletein átlátott, akkor nem egyszerű fickóval van dolgunk - megint csak vissza kell térnem oda, hogy ha ilyen erős a Sharingan, akkor a Byakugan már tehetetlen ellene?
És az sem világos, ha Pein fel tud tá... - nem folytatom, nem szeretnék a szégyenfalra felkerülni. Majd a mangás részben talán rákérdezek.
Kissé untat, hogy mindenki Kistáskát akarja visszavinni a faluba, ahelyett, hogy mással foglalkozna. Más gondjuk nincs? Mindegy, ettől függetlenül jó a történet, csak kissé...
Just a one more thing! Jól láttam, hogy UM-ba belecsapott a villám? Tehát ő ezek szerint villámos beállítottságú és tud a villámok segítségével közlekedni?!
Pein meg mit csinál, hogy folyton más végzi el a piszkos munkát? Csak Naruto ellen vetik be? Addig nem is gyakorolt senkin?