Kicsit zavarban vagyok... ugyanis nem értem ezt az Uchia vérvonalat, ami a kekkeigen-kai-ra épül. Ha valaki emlékszik, volt még egy szereplő, akinek szintén kekkije van. Ez nem más, mint a női szereplőnek hitt félburnyákos HQ Zabuza oldalán, még a régi szép időkből.
Azon már nem is csodálkozom, hogy Zabuza kardja előkerült, pláne, hogy akadt egy Vizes Zabuza, akiről SEMMIT sem tudunk - vagy csak nem olvastam a megfelelő mangát??? (Azért jó bele lett szőve a történetbe a piros szemtáskás "csontos" kolléga, akit majdnem levert Lee koma, ha valakinek még dereng.)
Szóval HQ szüleiről ki fog derülni, hogy az anyja rég elfeledett kishúgának a fia Itachi szinten nyomja a Sharingan-t - erősebben, mint Kistáska? Ki tudja?
A lényeg, hogy a kekkeigen-kai-t többen "ismerik", nem csak az Uchia-k.
Van erre valakinek valamilyen logikus magyarázata?
Amiért meg hozzászóltam, az az, hogy Uchiha Obito-nak meg kellett tanulnia BEKAPCSOLNI a Sharingant, ugye? Láttuk a Kakashi Gaiden-ben - kib...ott jó rész volt, ugorjunk. Azt szeretném tudni, hogy Kistáska meg miért nem kapcsolja be állandóra? Illetve hogyan tudja kikapcsolni?
Ez azért érdekel, mert Kakashi Sensei viszont csak úgy tudja kikapcsolni a Sharingan-t, hogy lehunyja a bal szemét. Ha chakra használatot igényel a Sharingan, akkor miért nem tudja a Sensei kikapcsolni? Miért nem fókuszál arra, hogy nem ad chakrát a bal szemére? Így nem fáradna el - bár érdekes, hogy amikor a 84-89-es anime környékén eléggé keményen használta - bár megütötték, mindegy most -, miért nem fáradt el olyan gyorsan?
Valahol említik, talán Itachi vs Kakashi harcnál, hogy nem igazi Uchiha, ezért hamarabb fárad el. Háááát..., végül is lehet gyúrni chakrára?
(Attól félek, ilyen hosszú hozzászólás miatt a Moderátor Bácsi "Del" gombjának martaléka leszek, úgy hogy bocsi!
)