dongatto
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4365 Dátum: 09 aug 25, 22:46:43 » |
|
Hali. És Tobi is fog majd boxolni valakivel a közel jövőben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4366 Dátum: 09 aug 25, 22:50:58 » |
|
Fogjuk rá... inkébb csak megpróbálnak "boxolni" vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #4368 Dátum: 09 aug 26, 11:08:47 » |
|
Márha tényleg ő. Mert én azért nem veszem százasra. De nagyon jó rész volt. Deidara megmondta a frankót szöcsinek, h csak egy jó génekkel megáldott bolond : .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4369 Dátum: 09 aug 26, 14:13:40 » |
|
Tényleg jó rész volt, grafikailag egyedül az a jelelenet volt gázosabb amikor Deidara "bábjai" támadták Sasukét, de a többi jobban volt megcsinálva az itt megszokotnál Renningan: Hagyjuk már ezt a génezést A Narutoban szinte mindenki a vele született tehetségével él, Naruto a hatalmas chakrájával, sokan a klánjutsuaikkal, Pein és Itachi is ugyanúgy a kekkei genkai-al csak azok akik, de még lehetne sorolni...ennyi erővel max. Lee meg Gai akik nem a velük született adottságaiknak köszönhetnek vmit. A másik pedig hogy Sasuke nem csak a géneknek köszönheti az erejét, ha nem edzette volna magát közel se tartana ott ahol van, ennyi erővel az összes Uchiha ilyen tápos lenne de mint tudjuk ez nem így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4370 Dátum: 09 aug 26, 19:54:54 » |
|
Renningan:én koránt sem vagyok Sasuke fan,de tényleg a génjei miatt nem lehet fikázni.Annyi különleges klán képesség van...Shikamaru se használja az árnyékos jutsuit,vagy Shino a bogarait,ugye? Loah:Kovács Józsi ha nem olvassa a mangát nem jön rá,hogy Tobi akkor kicsoda....
2009.08.27. ~ 124. rész @ ~ Művészet ~
Ez a cím nagyon sejtető...lesz itt még művészet,Deidara (senpaaaai ) fog még itt robbantani.
És még rám mondják,hogy nem gonosz anti-sasuke Én most még semmiképpen nem iktatnám ki...
Nem tényleg nem frissítették...az arca akkor is nagyobb,mint ami másnak volt. (ne haragudjatok rám,de ez tény)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 20:26:45 írta Nuttika »
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4371 Dátum: 09 aug 26, 20:19:48 » |
|
Ne is reménykedj benne six. Oops, mivel ő a legfiatalabb. Nem fair így, na várd csak ki a végét, Sasuke még csak 16, várj csak még 5 évet... Jah, sztem még 2 anime rész, mire vége a Sasuke-Deidara fightnak. A NKW-n nem frissítették a Megjelenések menüpontot, vagy csak nekem nem látszik??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4372 Dátum: 09 aug 26, 21:52:09 » |
|
sztem a minőségre nem lehet panasz, mert most pl épp a hullám tetején vagyunk, a kakuzus mégjobb volt, de a juugos részek meg szánalmasan néztek ki, kb mint a pindur pandurok... szal ez sztem annyira azért nem rossz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4373 Dátum: 09 aug 26, 23:13:42 » |
|
Off.: Pffh ez a Sasuke vita tök szánalmas. Én is leszolhatnám mások kedvencét. Mondhatnám h nem tetszik ez meg az. Akikért más annyira rajong. De nem teszem. Az egy dolog h megvan valakinek a véleménye. De akkor ne szemetelje ezzel tele az összes topikot.
off Hát mért nem kritizálod? A kritika fontos mert így az emberek át tudják formálni a véleményüket,ha meggyőző. Pl: Nyugodtan kritizálhatod akit én kedvelek: Madarát,Suigetsut,Konant,Danzout, ha megyőzöl elfogadom az érveidet. De való igaz a Sasuke elleni érvek valóban általában hülyeségek,de egyszerűen nem tudom átértékelni magamban a személyiségét,amit kifele mutat magárol mert egész egyszerűen irritál.Nem áll jól neki a nagyoskodás,az arcoskodás meg az arrogancia.Még kis korában amíg kinem nyírták a klánját még egész aranyos kölöknek nézett ki.Kár érte. on A minőséggel kapcsolatba meg sztem az lehet a probléma hogy más grafikai technikát használnak az izgisebb harcokhoz,mint a sima részekben.Így bizonyára költséghatékonyabb nekik.A másik hogy gondolkodtam,és sztem ha akarnának se tudnának fillert berakni mivel a Sasuke Vs. Deidara és a Sasuke Vs Itachi harc között ha jól emlékszem nem mentek vissza Narutoék konohába.Na jó ha nagyon erölködnek meg tudják oldani de azért én reménykedem És a Modiknak pedig üzenem hogy bocs a fenti offért de ezt muszáj volt most ide írnom Remélem megértőek lesztek és nem törlitek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4374 Dátum: 09 aug 26, 23:21:25 » |
|
Moderátor:
Kedves Ebben a Témában OFF-oló Fórumozók!
Vegyétek elő a szemüveget és olvassátok el a téma címét. Ha sikerült kibetűzni, akkor rájöhettetek, hogy ott nem az "Uchiha Sasuke" szókapcsolat áll.
Üdv: A moderátor
u.i.: Majdnem egy oldalnyi hozzászólást töröltem. u.i.2.: Az sem menti meg az OFF hsz-t a törléstől, ha bele van írva, hogy "OFF".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 23:22:25 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4375 Dátum: 09 aug 27, 05:46:59 » |
|
Értettük Chakra!De sajna most Sasuke áll minden téren a középpontban,hiszen az ő csatája megy,és a konohai csapatok is őt keresik.Ha most nem ő áll a rivalda fényben,akkor senki se...
Fillert bele rakni?Mi? hogy?Naruto haza rohan Ramen-ért,azt elküldik küldetésre őket és vissza?Ááá akkor kifekszem.Nem is olyan régen volt filler nem kell már megint . Sehogy nem is tudnák berakni a történet rovására.Tehát elvileg lesz egy kis filler mentes időszak. Viszont amíg Jiraya elmegy Peinnel harcolni,lazán nyomhatják filler jelenettel...
Off:Bububo(bár a hsz-e törölve lett):ha egyszer Sasuke ilyen,akkor le lehet tolni.És told le te is mondjuk Naruto-t,ha így jobb a lelki világodnak.(ez nem megbántás akar lenni!!)
On:Remélem amikor Tobi/Madara elmeséli Sasuke-nak Itachi történetét annyira szomorúra sikeredik,hogy még az én kő(ami valójában van ) szívem is ,meglágyítsa.Elvileg az egy igen szomorú igazság...
Ja és ne legyenek ilyen spórolós kis smucigok( ),hogy spórolnak a látványon.Dolgozzanak mindig szépen.Úgy is igen szép reklám bevételük lehet.Ha egy pindurit emelnek még a díjakon,akkor is lesz ügyfelük,aki reklámozni akar akkor...
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
Sheme
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4376 Dátum: 09 aug 27, 07:12:23 » |
|
Nem hiszem el, hogy nem tudtátok eddig megcsinálni a feliratot. Már négyszer ötször elolvastam angolul, franciául, és spanyolul is. Egy ilyen angol szöveget 1 óra alatt le lehet fordítani, ha nincs időzítve, akkor időzíteni is.
Ha már összesen 12x elolvastad, akkor megértetted, nem? Akkor meg mit reklamálsz, hogy tizenharmadszorra nem olvashatod el a feliratot magyarul, pláne, hogy 3 nyelven is értesz a szóból? Vagy csak vetítesz, mint a mozigép? Azért megnézném, mikor időzítesz 60 perc alatt ~ 25 percnyi szöveget - legfeljebb ha van benne 20 mondat, akkor. Jó lenne, ha leszállnál a magas lóról, barátom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #4377 Dátum: 09 aug 27, 12:16:59 » |
|
Oh istenkém, ez egy újabb remek rész volt, csak hát Deidarat veszettül sajnálom úgy összességében mindenért. Nem csak hogy kiborult nála a bili, hanem teljesen megőrült szegény, de hát azt nem is csodálom azután, hogy Sasuke pont előtte villogtatja a sharinganját. Az még kár, hogy 2 részes volt a harcuk, de jobb is, minthogy teletömjék filler harcokkal, ami már így is megvolt benne és majdnem kiesett a kaja a számból amikor megláttam. Na mindegy..Sasuke legalább valami komolyabb sérülést szenvedhetett volna, bár lehet, hogy az utolsó robbanástól még több károsodást szenvedett el az agya, azért hallgat Tobi szavára. Tobi meg a Garuda elemzésénél...az valószínűleg az igazi énje lehetett, ha már nem úgy beszélt, mint egy infantilis Néhány szóval: Über egy rész volt! Art is bang!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 27, 12:28:25 írta Daken »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Senpai
Chuunin
Nem elérhető
"Sorry Tobi!"
|
|
« Válasz #4378 Dátum: 09 aug 27, 12:38:09 » |
|
Te most hol tudtad megnézni? mert én még nem találom sehol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|