Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #4305 Dátum: 09 aug 14, 17:43:43 » |
|
Szerintem is a Hidanos Kakuzus harc nagyon jól volt megcsinálva. Eddig az összes Shippuudenes ( mangában is szereplő) harc szerintem jól volt megrajzolva, szóval remélem most sem hagyják el ezt a jó szokásukat.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4306 Dátum: 09 aug 14, 17:50:34 » |
|
Szerintem is a kakuzu/hidan vs kakashi/shikamaru volt a legjobb csata eddig,épp tegnap néztem meg újra! A mostani részek pedig nagyon nem tetszenek! Nem tudom miért,hogy a legutóbbi filler rontotta-e le ennyire a szememben az anime szívnonalat,vagy a történet/rajzolás miatt van,de valahogy nem jönnek be!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 14, 20:43:41 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sheme
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4307 Dátum: 09 aug 14, 19:32:00 » |
|
Senkinek sem szeretném minősíteni a munkáját, ugyanis én még nem tettem le semmit az asztalra, de a Kabuto vs Naruto harc kb olyan "szinten" volt, mint anno C-64-en az Interkarate+, vagy a Broderbound által kiadott Karateka.
Ha már említettétek Kakashi vs Kakuzu csatát, nos ott azt nem értettem egészen, ha Kakashi Sensei látja a Sharingan-nal a jövőt, tehát a következő mozdulatot, akkor miért tudta annyiszor megütni Kakuzu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vvica
Akadémiai tanár
Nem elérhető
vvica
|
|
« Válasz #4308 Dátum: 09 aug 14, 19:54:57 » |
|
Egy dolog, hogy látja a mozdulatokat, de egy másik, hogy menyire gyors, hogy kikerülje őket.
Én most a Sasuke VS. Deidara harcra vagyok nagyon kíváncsi. a Mangában is nagyon tetszett, így kíváncsian várom mit hoznak ki belőle az animében.
|
|
|
Naplózva
|
"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #4309 Dátum: 09 aug 14, 20:00:13 » |
|
Állitólag nem lesz nagy cucc. Elfogják rontani. De most nagyon felpörög végre az anime a Deidara fight, Itachi meg a többiek Remélem jó sokáig nem lesznek még jódarabig fillerek. A mangában volt egy rész, amikor konohamaru a sexi no jutsut használja. Az nem volt anime részek végén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4310 Dátum: 09 aug 14, 21:01:27 » |
|
az a gurenes részek előtt volt. (már ha arra gondolsz, amikor a sasuke/sai kombót mutatja sakurának)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4311 Dátum: 09 aug 15, 20:45:38 » |
|
Hmm...miért amikor kakuzu ellen karatézott a tetőn a varjas konohai jounin, meg amikor a Nyári harcok cimű dupla epizódban gai sensei karatézott a hasonmása ellen, vagy lee a sajátja ellen, az mi volt ? ahoz képest ez a naruto féle mátrix rugdosás kabuto ellen maga volt a tökély egyébként ez volt az egyik legmozgalmasabb epizód amit valaha láttam, nagyon izgalmas volt, és én szétröhögtem a fejem amikor Sai beceneveket adott a kutyáknak, hát ott fetrengtem ! rohadt Taka meg nagyon idegesit hogy nem jön ki ! nem hiszem el hogy csak engem idegesit ez az akadozó gogo verzió. a Taka olyan szép és folyékony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #4312 Dátum: 09 aug 16, 08:32:55 » |
|
Én nemtom nekem nem akadozott!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kolt
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4313 Dátum: 09 aug 16, 08:54:49 » |
|
Akadozást a "kamera közelítéseknél" vagy hogy mondjam, tehát amikor a kép közelít valamire akkor lehet észlelni, mindegy nem tudom elmagyarázni de tény hogy nagyon zavaró és a Taka verzióban tényleg nem fordul elő ilyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #4314 Dátum: 09 aug 16, 18:00:45 » |
|
Kifejthetem a véleményem a Kakashi vs NAruto § Sakura csatáról, még az anime elején? : Nagyon, sz*rul van megcsinálva, az ahogy közelharcba Naruto kakashi ill sakura és kakashi harcol ...(az utobbi a legbénább), nemaz, de Kakashi ellen naruto közelharcban igazi Lee-mozdulatokat csinált, mikor tudjuk hogy fél-nin-gen jutsu beállitottságu, meg mikor Sakura neki rohan a béna ütéseivel, istenem, még énis könyyüszerrel kerülném ki,,,, meg azt tudjuk hogy valojában milyen jutsu-t használt Kakashi Naruto-ék ellen? Mert az anime-ban, katon-t meg Suuiton-t csinált, és persze könnyüszerrel kikerülték, chhh, egy igazi filler volt a harcuk az anime-ba, utálom , mikor "kiszinezik" a harcokat, És még annyi, sokkal szebb volt a grafikája a part1 naruto-nak, mint a mostani Shippudennek , elég elcseszett ,anime-ba a naruto, föleg a fillerek (muszály volt leirnom, nem birtam ki,)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #4315 Dátum: 09 aug 16, 18:28:19 » |
|
Nekem a shippuudenes grafika jobban tettszik, de egyéni vélemény. Nem értemh mit mondasz Naruto fél nin-gen beállitottságu vagy mivan? Az a csata jó volt megcsinálva, nem várhatod el kishitő, h még ezt is lerajzolja nekünk. Meg kakashi Hokage szintü jounin, nem hiszem h nem értene a Tai jutsuhoz. Ami Sakurát illeti, eléggé csapkodta sasori vas hengereit, ha egy olyan ütésnek csak a szele elkap, összecsuklasz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4316 Dátum: 09 aug 16, 18:34:13 » |
|
Naruto nem Gen beállítottságú, semmi köze hozzá, és kifejlesztett pár taijutsut maga is a Kage Bunshinok segítségével. Naruto egyértelműen Ninjutsu beállítottságú de kicsit ért a Taijutsuhoz is. Az hogy fel tudod oldani a genjutsut még nem jelenti h értesz hozzá. Béna ütései? Hát szerintem te reszketve ülnél ha egy igazi ninjával találkoznál és biztos olyan gyors sem vagy mint Kakashi... Jah és Sharinganod sincs, ami előre látja az ellenfél mozdulatait, jó h kikerüli. xD Ahogyan én néztem eléggé elfáradtak a végére... a kiszínezés pedig természetes, és jó dolog. Még annyit, hogy igen nem olyan jó de lehetne rosszabb örülj, hogy van és a muszáj pontos j.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #4317 Dátum: 09 aug 16, 18:55:02 » |
|
Igen,elirtam én ugy akartam irni hogy félig meddig ninjutsu, és TAijutsu beállitotságu ! Nem értem mért irtam Gen-t Jó, tudom hogy pontos J, de jobban néz ki a Muszály "ly" betüvel, mint "J" betüvel xD még anno, volt is a GYakori kerdesek-en hogy miért irják Ly-vel , mivel, J-vel kell irni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4318 Dátum: 09 aug 17, 13:15:07 » |
|
érdekes rész volt Kakashi kutyáival. Karin olyan hülyén nézett ki szemüveg nélkül Egy dolog idegesített: mi a retekért viselnek köpenyt a konohaiak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4319 Dátum: 09 aug 17, 13:22:57 » |
|
Eléggé borzalmasan állt nekik az a köpeny. Sztem meg szemüveggel idétlen Karin, nem is illik a személyiségéhez sztem, amekkora idióta. Nekem is jobban tetszett a part1 grafja és zenéje, igaz, annyival lett jobb a Shippuu rajzolása, hogy mindenki felnőttesebb és helyesebb/szebb lett, ám azt sajnálom, hogy Naruto arcvonásaiból eltűnt az a kisfiús báj, ami miatt korábban megszerettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|