Én is végignéztem végre.
Nekem is nagyon nagyon tetszett, igazából már mindenki leírta előttem, hogy miért is volt jó.
A seiyuu-k nagyon jók voltak. Obito hangja kicsit nekem is furi volt az elején, de utána nagyon megszoktam. Kakashi szintén meglepett, hogy az eredeti hangja van és hogy ugyanúgy is beszél. Mert pl. Gaara seiyuu-ja simán tudott gyerek hangon beszélni. De ettől függetlenül jó volt főleg amikor sírt.
Meg egyébként is Kakashi végig annyira édes volt, hogy már úgy éreztem vmi aranyosság túl adagolásom lesz.
Amikor egész pici korában mutatták, meg amikor ott aludt meg jaj végig nagyon aranyos volt.
A harcok nagyon jók voltak és izgalmasak. Főleg mivel eléggé összesűrítették a történetet úgyhogy nem nagyon volt benne ez a szokásos "elmondjuk, hogy hogyan működik ez meg az a jutsu". Pl. mint amikor a Neji vs. Hinata hatrcnál egy óráig magyaráztak a Byakuganról.
Azt sajnáltam, hogy Minato keveset szerepelt, de hát ennek is örülni kell.
Azt én is furcsálltam, hogy Rin megtudja, hogy Obito mit érzett és erre azonnal azzal jön, hogy ő mit érez Kakashi iránt. Ez kicsit önző dolognak tűnt. A mangában mondjuk jobban sült el szerintem. Ettől függetlenül bírom Rint és nagyon szép is volt. Illene Kakashihoz.
Nekem tetszett, hogy a végén meg az elején Sandaime hangja beszélt.
Az op nekem tetszett, mert az új moviet reklámozták és ezért volt Gaara is benne. <3
Meg a kövi részt várom nagyon, mert abban meg Itachi lesz. <3
Szóval mindent összevetve nekem nagyon tetszett a Gaiden és jó lenne ha ezt a színvonalat tartanák a most következő
Sasu vs. Dei harcnál meg azután is.
Mondjuk annak nem örülök, hogy ilyen gyorsan lemegy a harcuk, mert nem akarom, hogy Deidara máris meghaljon animében is.