Huhh... Nagyon jó részek voltak. Végig felismerhetőek a manga "kockái". A minőséggel is teljesen meg vagyok elégedve. :] Tényleg minden a manga szerint történt, megfelelő ütemben.
Egyedül Obito hangjával nem vagyok kibékülve, szerintem kicsit mély lett. Egy Naruto-féle hang jobban illett volna a személyiségéhez, de végül is a végére megszoktam.

Maga a karakter az egyik kedvencem volt már a manga idején is. Az animében sem okozott csalódást.
Az elején Rint se rajzolták tökéletesre, túl rövidre sikeredett a haja. De az első rész közepe felé már az ő karaktere is tökéletes volt. ^_^ Egyedül a legvégén voltam kiakadva a viselkedésén. Megtudta, hogy szerette őt Obito, meg is halt érte, erre burkoltan bevallja Kakashinak, hogy őt szereti.

Annak viszont örülök, hogy nem kreáltak a végén egy kis történetet, hogy mi történt Rinnel, így van esély arra, hogy valahol még él a nagyvilágban.

Minato nagyon aranyos. ;D Titokban azt reméltem, hogy az animében mutatják majd a kunai-dobós technikáját, hát nem jött be. xD
Kakashi, Kakashi... Róla nem tudok mit írni. xD Aranyos kölyök volt, de örülök, hogy a személyisége manapság nem olyan, mint anno.
Az előzetesben olyan furcsa volt látni a felnőtt Kakashit, meg Yondi fiát.