Most néztem meg a 114. és a 115. részeket.
114.:
Hát izé... nem rossz, bár a rajzolás pár helyen nagyon gáz. A visszaemlékezések még csak-csak eldöcögtek, bár nagy részét már az animében is láttuk korábban.
115.:
Ami nagyon tetszett: a Zabuzás visszaemlékezésnél visszatértek ahhoz a jó öreg fekete-fehér, "pöttyös" módszerhez. És így még újra sem kellett rajzolniuk azokat a jeleneteket, mert ahogy én láttam, ugyanazok voltak, mint a sima Naruto elején. Csak annyit csináltak, hogy ráközelítgettek kicsit. ^^
Kicsit poén rész volt, az egyik korábbi hozzászólóhoz hasonlóan és is végigvirultam az egészet. És még nem is tűnt erőltetettnek. Kivéve, amikor az étterem összes pincérnője rámozdul Sasukéra. Az talán egy kicsit nem illett a Narutóba.
Az elején Suigetsut szépen elkapja a gépszíj, amikor Sasuke mögé "cseppen" és a halántékához nyomja az úját. Megmutatta, hogy "jó fej vagyok, de harapok".

Páran csodálkoztak, hogy a vizesfiú mekkora dumagép. De a mangában is ilyen, csak ott ugye a korlátozott oldalszám miatt Kishimoto M. sensei nem tehet bele túl sok felesleges szövegelést. ^^
Nexus:
Karin hátsójával kapcsolatban: a 347. mangafejezet is így ért véget, gondolom, meg akarták tartani ezt a jó hagyományt.

----------------------------
(hmm... ketten már megelőztek, nem baj ^^)