Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #195 Dátum: 07 aug 09, 21:11:15 » |
|
sztem akkor már megölte őt Sasori és már csak egy báb... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 07 aug 09, 21:13:53 » |
|
hm..... :-X .. ...Sasori nem ölt meg senkit ..legalábbis nem Sakurát..hm..azért elég szégyen lehet az akatsukinál hogy az egyik tagjukat egy anyóka meg egy tizenöt éves kiscsaj nyírta ki..../előre is sorry GK/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 09, 21:16:28 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #197 Dátum: 07 aug 09, 21:15:21 » |
|
csakúgy mondom h Sakura 15 éves... : De ténleg eléggé nem fair, h egy S rangú bűnözőt csak úgy kinyírjanak... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #198 Dátum: 07 aug 09, 21:16:32 » |
|
nem szégyen! egyszerű hiba, amit nem bocsátok meg Kishimotonak! :-* meg egy nagy KAMU!!!!!!!!!!!!!!! ilyen még egy animében sincs...nevetséges! sz*r! ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #199 Dátum: 07 aug 09, 22:01:01 » |
|
Akkor 2 dolog: 1.) Moderátor: Handy, Gk és Adachi! Fejezzétek be a chatelést! Már többször szóltam emiatt. De mostmár nem fogok.2.) Ha nem tünt volna fel, akkor Sasorit a nagyanyja tanította a báb-technikákra, vagyis ő volt a mestere. Így akármennyire is jó Sasori, azért az öreglány is ott van a szeren. (Csak halkan jegyzem meg, hogy Chiyo-baa a nagy shinobi hárorú alatt Tsunadénak is méltó ellenfele volt, így azért nem akárki.)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #200 Dátum: 07 aug 09, 22:21:41 » |
|
Hasonlo a vélemyényem chakra de egyebkent is meg akart halni Sasori, de ezt pont nekem kell mondanom mikor en nem is vok rajongoja. Sakura pedig mar erös a vénasszony meg sokkal tapasztaltabb harcos mint sasori igy a szuperember ereje és a tapasztalat a bölcsesség ötvözése képes volt öt legyözni fogjatok fel igy ha nem akarjatok ugy ho hagyta magat.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #201 Dátum: 07 aug 10, 14:58:38 » |
|
Különben a 24.részből már láttam egy részt nem rossz :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #202 Dátum: 07 aug 10, 17:53:12 » |
|
És mostmár ez az opening marad? Csak mert érdekes elsőre, de szerintem egyébként pocsék! :cenzúra: :idegroncs: :kyuubi: Főleg az eredetihez képest! :'(
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #203 Dátum: 07 aug 10, 18:05:30 » |
|
Szerintem is borzalmas =/// De már van új Shipp. ending, most egy új és vagány openinget vártam volna. > Be ez... Kritikán aluli. Nyeeem fogom én szeretni azt a filmet... Ja!! egyébként shipuuden. Chiyosama rocknagyi, Sakura egy túlspilázott HP, Sasori meg egy kis senki hozzájuk képest -.- egyre jobban írtózok a shippuudentről.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #204 Dátum: 07 aug 10, 18:10:23 » |
|
Há mondjuk a vénasszony nemsemmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #205 Dátum: 07 aug 10, 18:59:46 » |
|
És mostmár ez az opening marad? Nem. Sztem ez volt az első és az utolsó ilyen verziója ennek az opening/ending-nek, vagy max a jövő heti még talán. Ezt arra alapozom, hogy általában a 26. résztől kezdenek új évadot aka új opening is lesz, az ending pedig marad ami pl a 22-23. részben is volt. Szóval ez csak egy kis promóció volt a movie 4nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #206 Dátum: 07 aug 10, 19:32:00 » |
|
Hát az opening,meg az ending se a legjobb.Én már kiváncsi vagyok a25-re
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #207 Dátum: 07 aug 10, 21:07:51 » |
|
Nem rossz rész... De a Gai vs Gai harctól majdnem eldöltem (de nem a röhögéstől)... ugyanazokat a mozdulatokat ismétlik, aztán ugrás egy másik sziklaszitre és megint. Ast hittem, hogy az ilyenről már leszoktak a DB óta... De ez a kép tetszett: http://img524.imageshack.us/img524/7964/kakashiszemnm0.jpgElőször rajzoltak "fényt" Kakashi szemébe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 10, 21:10:16 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 07 aug 10, 23:03:42 » |
|
Ennek a résznek a nagy része meglehetősen unalmas volt. De a vége tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #209 Dátum: 07 aug 11, 17:51:46 » |
|
Kezdem unni, hogy már részek óta azt mutatják, hogy Kakhasi és Naruto ugrálnak ágról ágra ükdözik Dei-t és gondolkoznak! :szerintem...rtl: :gaara3: :naruto_ideg:
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|