con
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3465 Dátum: 09 ápr 09, 11:58:51 » |
|
Hát ez a dupla sem volt valami nagy,mondjuk a harcok miatt valamivel jobban tettszett,mint az előzőek,de még köv héten is filler! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Monster
|
 |
« Válasz #3466 Dátum: 09 ápr 09, 12:14:34 » |
|
Hát ez az OP valami übergáz  meg a zene se valami nagy szám pedig nagyon kiváncsi voltam rá de ez csalódás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyo88
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3467 Dátum: 09 ápr 09, 12:28:19 » |
|
Szerintem a zene nem anyira rosz.... ha az lett volna az ending.  Az új opening tényleg nem sikerült olyan jól, de azért nem a legrosszabb. Lehet, hogy még változni fognak az opening jelenetei, mint az előzőnél, mert csak mutatni fogják a Hebi tagjait is később az opening-ben. Paint nem is említve, aki - mint láthatólag - a Part 2 talán legfőbb gonosza, mint anno Orochimaru a Part 1-nek volt - majd a Part 2-ben lecsuszott erről a posztról kisparasztra  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3468 Dátum: 09 ápr 09, 12:57:33 » |
|
most néztem meg a 103. részt, szerintem különösen jó volt egy fillerhez képest, de még megnézem a 104-et is, remélem nem változik meg a véleményem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 09, 12:58:10 írta mzalan »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #3469 Dátum: 09 ápr 09, 13:07:28 » |
|
Ez az ending olyan mintha fanok csinálták volna.Sai ki van öltözve, mindenki pózol!  Hát mi van itt kérem szépen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3470 Dátum: 09 ápr 09, 13:09:11 » |
|
szerintem az ending jó lett, kivéve ott az elején a képek, kérem, ki akar belenézni Narutóék szájába? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3471 Dátum: 09 ápr 09, 13:12:32 » |
|
Idő húúúúúúúúzás , Komolyan Kishi ami imidzset felépített Narutonak azt most elcseszik. De a pecsételő technika na azt jól eltalálták , meg Tobi monologja egy kicsit hülyén jön ki mostani mangát figyelembe véve. Ez a Guren milyen hülye, mészáros már az elfelejti kit őlt meg. Mennyit kell még ebből kibírni 2 vagy 3 részt? címek alapján nem tom eldönteni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 09, 13:33:48 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #3472 Dátum: 09 ápr 09, 13:20:42 » |
|
Csak Rawot néztem, szóval a szövegek kimaradtak, de szerintem tök jó volt ez a rész. Izgalamas volt a harc, a pecsételős technika is jó volt. Ino többször nagyon jól nézett ki. Fillerek közűl ez az egyik legjobb. (Persze azért jó lenne már az igazi storyhoz visszatérni...remélem nem húzzák már sokáig) Új opening jó, új ending közepes. Főleg az a szájas rész, az nagyon gáz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 09, 13:22:44 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3473 Dátum: 09 ápr 09, 13:22:32 » |
|
Ez az opening hol jó? Néha mutatják benne szöcskét de amúgy csak képek a többiekről. Ezt az akármit bármelyik szezon alá bevághatnák akár. Team Hebi? Nuku semmi. ez egy p*csafüst. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #3474 Dátum: 09 ápr 09, 13:33:42 » |
|
Beszarok Tobi-n, hogy hogy játssza a hülyét!  Nem véletlenül ment az arra, pont ellenkező irányba mint Deidara.Ja meg ahogy idegesítette Dei-t!  Hát az haláli volt!Nekem bejött most ez a két rész. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3475 Dátum: 09 ápr 09, 13:35:07 » |
|
Ez a második rész is nagyon jó volt, főleg Tobi. Tobi forever!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #3476 Dátum: 09 ápr 09, 13:37:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #3477 Dátum: 09 ápr 09, 14:01:24 » |
|
Szerintem nem volt rossz. A harcok legalábbis jók voltak. Az volt kicsit vicces, hogy Lee, Ten-Ten és Kiba két szóból elintézték azt a 3 filleres arcot, miközben anno semmire nem jutottak velük. Mondjuk akkor mind az öten ott voltak, de akkor is... Guren jutsui nagyon tetszettek. Meg az is, hogy Shino mennyi bogarat használt. Ráadásul amikor néztem megtámadott egy darázs.  Szóval egy kicsit beletudtam élni magam Guren helyzetébe.  Ino visszaemlékezése is tetszett. Tobi nagyon vicces volt, nehéz elhinni, hogy ő a fő gonosz... Az új op/ed nem jött be, de nálam elég sok idő mire megtetszik egy opening vagy ending szóval még bármi lehet. Legalább viszont egyértelmű, hogy folytatják a manga storyját. Kár, hogy a Kígyó csapat tagjait nem mutatták. Remélem ez nem azt jelenti, hogy filler lesz előtte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #3478 Dátum: 09 ápr 09, 14:03:09 » |
|
Opening: Hihetetlen, ezek egyre sz*arabbak lesznek.  Sasukét mi a jó francért kell folyton meztelenül ábrázolni..-.- Ending: Az ordítozás iszonyat gáz, viszont amikor a "kamera" végigfut a fűben, nah az odaken rendesen.  Maga a duplarész.. huh.. Örülök, hogy hullanak a fillerszereplők. Tobinak és Deidarának is ismét örültem. Bár néha úgy voltak megrajzolva, mintha gólyalábakon állnának. Jah, és azt imádom a legjobban, amikor későbbi jeleneteket ellőnek a fillerekben.  Mint itt Shino nagy jutsuja.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #3479 Dátum: 09 ápr 09, 14:07:12 » |
|
Hát az opening tényleg katasztrófális volt  De ez a rész jobb volt mint úgy álatlában szokott lenni legalábbis nekem tetszett 
|
|
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|