Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 07 aug 02, 18:44:06 » |
|
hm.én a legfontosabbat..hogy ma felkerüljön az oldalra ......hm..amúgy én kivi vagyok a movie 4 es előzetesre is../a részek végén szokott lenni és 1 re többet mutatnak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cptnemo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #166 Dátum: 07 aug 02, 20:44:52 » |
|
Kezdek pánikolni... ;D lassan már tíz óra és még sehol a duplarész.. Most mit csi ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #167 Dátum: 07 aug 02, 20:45:56 » |
|
megnézni már megtudod..rögtön ahogy belépsz a főöldalra a legfölsö cikk-ben van a link..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cptnemo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 07 aug 02, 21:10:03 » |
|
Kössz már rohanok is. Hogy kerülhette el a figyelmem.Pedig annyira koncentráltam ???
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 02, 21:12:50 írta cptnemo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #169 Dátum: 07 aug 02, 21:13:59 » |
|
Hát, azé ittis elhúzták, de azért egész jó lett. Rem a kövi jobb lesz! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cptnemo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 07 aug 02, 21:36:51 » |
|
Hát még csak a part 1 et láttam azt is felirat nélkül ,de eddig elég f *sza.....szerintem. Kis szünet .. 1 cigi és jöhet a folyt. Moderátor: A szalonképtelen kifejezéseket csillagozd! Vagy fogalmazz másként. - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 02, 22:17:54 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 07 aug 02, 21:39:26 » |
|
hm.. nekem tetszett..de a Gai,Ten-Ten,Neji-s részek idegesítenek..Lee-s még tetszik is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cptnemo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #172 Dátum: 07 aug 02, 21:53:22 » |
|
Hát az tényleg gagyi volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 07 aug 03, 09:08:04 » |
|
itt jelzem mert nem tudom máshol a direkt letöltéses db verzió rossz, az egyik visszaemlékezős résznél elmegy a hang (ott ahol elesik az a gyerek) és utána meg visszaugrik az időbe 10 percet és kiszorítja a többi tartalmat és ending sincs :S szal a time nem megy vissza csak a kép, jah és ott is késik a hang... mi a baj? már 2x szedtem le...
nah mondjuk annyira nem probléma mert max. leszedem majd a másik fajtát vagy megpróbálkozom a torrenttel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #174 Dátum: 07 aug 03, 21:36:47 » |
|
Nálam nem volt fennakadás, rendesen működött az első letöltésre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #175 Dátum: 07 aug 03, 21:43:49 » |
|
Noh én most fogom bepótolni a kihagyott részeket, jelen pillanatban a 21-től indulok...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #176 Dátum: 07 aug 03, 22:31:32 » |
|
Ó, jó kis rész volt ez. Főleg az tetszett amikor a Báb 3. Kazekage harcol az Apa és Anya báb ellen. A két bábos (Chyo nagyi és Sasori) chakra-fonál rángatását elnézve csak egy szó jutott eszembe: 'nyád Mindenesetre Kankuro megirígyelheti őket. És Sasoriról is kiderült, hogy a szülei elvesztése (asszem Konoha Fehér Agyara, vagyis Kakashi apja, végzett velük) fontos "szerepet" játszottak a személyisége alakulásában.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 07 aug 03, 23:32:48 » |
|
Jah, az olyan volt, mint a Mátrixban. xDDD Meg egy öreg nyanyát így látni h mozog. Tényleg Kakashi apja volt? Ezt jó tudni! Alig várom, hogy legyen fordítás, mert úgy többet értek belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #178 Dátum: 07 aug 04, 00:13:28 » |
|
Hát igen...nehezen hiszem el, hogy Chijo Baa ilyen gyorsan mozog...hogy állna meg a pészmékere a vén csontnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 07 aug 04, 03:18:14 » |
|
hmm....sok vitamin és ennyi ....hm..van 1 olyan rész mikor Dei Naruto előtt lévő fára dobja a C4 et mikor ő épp beleugrik..de megkapaszkodik és mikor mászik fel már róka szeme van ... .....akkor esett le hogy akkor használja a Kyuubit mikor neki teccik :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|