Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 07 júl 28, 07:58:25 » |
|
Én nagyon remélem h több harc mert most arra van szükség,meg Deidara kéz leszedés Kakashitól >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #136 Dátum: 07 júl 28, 07:59:20 » |
|
A rengeteg duma garantált ;D Sztem megint sok felesleges rész lesz benne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 07 júl 28, 09:44:48 » |
|
pont ez a gáz az anime-vel ......sok duma..sok felesleges melléksztori......és ennek a harcok hosszúsága szívja meg a levét....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 07 júl 28, 09:49:42 » |
|
én az openingben még azt is észrevettem, h a végén amikor Narutoék a sivatagban vannak, ott vannak Leeék meg Teamriék is :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 07 júl 28, 09:50:49 » |
|
Az már régóta ugy van : És minden résznél ujitanak szinte az openingen de az opening az nem lényeg :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 07 júl 28, 10:21:58 » |
|
nem az a lényeg hogy régóta így e van ..hanem hogy miért van így.. ??? > ..múltkor volt róla szó hogy 1 anime rész kb = egy manga fejezettel ami azért eléggé durva .....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #141 Dátum: 07 júl 28, 21:32:10 » |
|
Az már régóta ugy van : És minden résznél ujitanak szinte az openingen de az opening az nem lényeg : Ha jól számoltam akkor kb 4-5X volt újítás az openingben, szal ez a minden részben dolog.. elveszett Amúgy 1 változás volt a mostaniban, csak annyi, hogy lehetett Sasori arcát is látni. A többi dolog ugyan az volt. + Csak az láthatta az újítást, aki az S^M Rawot szedte le, mert a Dattebayosok általában csak 1 héttel az új op után szokták megcsinálni az újított verzióba a feliratot. A 21. rész nagyon tetszett. A rajzolás kitűnő, a hangok kitűnőek és tetszett a filler jelenet is amit bevágtak Ebisou Jii samával. A "rész húzás" meg nem idegesít, már megszoktam. Tudom hogy nem fogják felgyorsítani, minek idegeskedjek? Így is tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 07 júl 28, 21:59:32 » |
|
Én legalább annak örülök, hogy anélkül dupláznak, hogy előtte kihagytak volna részt. Azé ez rendes dolog tőlük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 07 júl 28, 22:32:28 » |
|
hát az sem utolsó dolog... .....már alig várom ....remélem a csata élvezhető lessz..... :lovoldoz:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Holci
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 07 júl 28, 23:14:34 » |
|
Már én is várom a dupla részt Narutonál meg már én is megszoktam hogy húzák mint a rétes tésztát de szerintem a 4.-es movinál elég sokminden kiderül ,már alig várom azt is. :hiperaktiv: :banan: :alkoholista: :ohh: :gruppen:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 07 júl 28, 23:20:01 » |
|
De a Movie nem kapcsolódik az anime-hez, szal mind1 mi lesz benne. De azt mondták, h az Karácsony körül lesz csak... :S De mellesleg Hiroku (vagy hogy híjják azt a bábot... xD) és Sakuréák harca nem volt kicsit hosszabb a mangában? :S Bár lehet h csak az én emlékezetem rosz... :-X De ha 1 mangarészenként haladnak akkor jópár rész lesz a Sasoris csata mert emlékszem, hogy az is jó hosszú volt a mangában is. És ha még kibővítik ilyen időhúzásokkal is... X.X Flra fogok mászni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Holci
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 07 júl 29, 07:37:11 » |
|
Látod ezért nem olvasom el a mangát mert igy teljesen elrontanám az élményt.Tudom hogy a movi nem ide tartozik, de az is a Shippuuden alapján készül, és majd meglátjuk menyire kötödik a eredti történethez, mert ha ott Naruto temetik akor szerintem valami szálat biztos belevissznek. ??? Az meg hogy húzzák. A rövid történetek jók ,mint amiket a Narutoknál beszúrtak két nagyobb történet közé, de visszont tartalmilag nem mondhatnám hogy sokat adnak. Persze mikről beszélgetnénk , találgatnánk , ha nem körömrágásig várnánk a következő heti Shippuuden részt. :hiperaktiv:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #147 Dátum: 07 júl 29, 14:37:48 » |
|
A 21. rész nagyon tetszett. A rajzolás kitűnő, a hangok kitűnőek és tetszett a filler jelenet is amit bevágtak Ebisou Jii samával. A "rész húzás" meg nem idegesít, már megszoktam. Tudom hogy nem fogják felgyorsítani, minek idegeskedjek? Így is tetszik lehet megint nem voltam szemfüles de amit kiemeltem részt az mikor is volt? ??? ;D :o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 29, 17:26:43 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #148 Dátum: 07 júl 29, 15:02:55 » |
|
Szaladnak a Homoki nindzsák, elől Temari és Kankuro (ott van Matsuri is), megállnak pihenni, mert mindenki dől a fáradságtól. Ekkor meséli el Ebisou Jii sama a Harmadik Kazekage eltünésének történetét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 29, 20:37:45 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Count Adyn
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 07 júl 29, 19:01:00 » |
|
Lehet jobb lenne amugy ha 2 hetente adnának ki egy dupla részt mindig, de azt normálisan megcsinálva 8)
|
|
|
Naplózva
|
"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
|
|
|
|