Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2970 Dátum: 09 jan 10, 22:25:46 » |
|
Megnéztem a 90-91. részeket és hát nem nagyon tetszik ez a fillerezés már megint, de ez van. Nem is olyan rossz most még az elején, de már észrevehető néhány tipikus filler marhaság. Attól a békától kiráz a hideg. Ja és az ending. Hát az nekem nagyon bejött! Tetszik ez a tánci-tánci most a zene is vicces alatta. Szóval az egész tök poén. Kell ilyen is néha na. Mi a szám címe amúgy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2971 Dátum: 09 jan 10, 22:38:04 » |
|
Dev Parade - Bacchikoi a szám címe Ez a Yuukimaru engem állatira idegesített azzal a "Hová kellene visszatérnem?" és "Hová tartozom?" szövegeivel. Már kezdem megutálni...nem tudom, mekkora ereje lehet ennek a kölyöknek, de mivel nem néznénk ki belőle, biztosan nagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2972 Dátum: 09 jan 10, 22:51:31 » |
|
Köszi! Meg is találtam a youtube-on. Akkora LoL ez az ending! http://www.youtube.com/watch?v=BJI_pTR_B34Ez lett a kedvenc zeném a Hero comes back után! Nagyon nagy. Még a grafikája is hasonló hozzá szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2973 Dátum: 09 jan 10, 23:52:55 » |
|
fILLER FILLER ÉS FILLER.. Szerintem kishi ezt azért csinálja pl naruto edzését h ne legyen sok ujdonság a mangábann...mert szerintem mindenki ugy csinálja h olvassa a mangát és nézi az animet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2974 Dátum: 09 jan 10, 23:56:00 » |
|
A fillerekhez Kishinek semmi köze. Maximum megmutatják neki, hogy ne' ezt csináltuk. Erősen kétlem, hogy ő írná a történetét mert akkor sokkal jobb lenne és nem lenne fillerxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
erminea
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2975 Dátum: 09 jan 11, 01:45:21 » |
|
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? BS Player-rel szoktam nézni a Narutot, mert ez az egy programom van, ami feliratot fel tud rakni a filmekre. Az a problémám, hogy most, hogy megszűnt a Dattebayo-s égetett angol feliratos verziójú Naruto Shippuuden, a mostani újjal itt ami a 91-es rész volt nem tudok egyszerre angol és magyar feliratot felrakni. Mivel én kicsit tanulás szempontjából is szeretem, ha ott van angolul a felirat a magyar mellett. De ha felrakom a magyar feliratot eltűnik az angol. Mintha az angol szöveget a filmen a program feliratként értelmezné, amit levesz, ha felrakom a magyart. Viszont ha nem rakom rá a magyar feliratot, akkor ugyan megmarad az angol de így sajna nem túl sokat értek belőle. Remélem, nem írtam le eléggé zavarosan. Tudnátok tanácsot adni, evvel kapcsolatban, hogy lehetne ezt megoldani? Köszönöm a segítséget!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2976 Dátum: 09 jan 11, 01:50:23 » |
|
Off: Én a vlc playerrel játszottam le és azzal a magyar felirat mellé be tudom az angolt is kapcsolni. Tehát vlc media player, de linket nem tudok adni de biztos le tudod tölteni. Remélem segítettem. off vége. Ui.: Itt a link: http://vlc-media-player.en.softonic.com/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 11, 01:51:49 írta Fox »
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2977 Dátum: 09 jan 11, 10:16:20 » |
|
erminea: én is BSPlayerrel nézem, és nekem is voltak ilyen problémáim. És úgy oldottam meg, hogy WIndows Media Playerrel néztem meg. Úgy csak a magyar volt ott, igaz, hogy kicsit nagyobban, és nem a fekete alsó sávban volt, hanem a színes képen, de magyar volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2978 Dátum: 09 jan 11, 11:19:51 » |
|
Off:én azt mondom hogy használjatok SM playert,mindent,mindenhogy,mindenféle képpen le tud játszani! Am itt valaki említette,hogy sasukének most a 3 farkúval kell e majd küzdenie,szentem azzal a csajjal fog harcolni aki most összeszedte az átokpecsétes embereket,mert annak a csajnak most volt is egy olyan megszólalása,hogy szembe akar szállni orochimaruval,azért kellenek neki az emberek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 11, 11:22:56 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2980 Dátum: 09 jan 11, 16:51:07 » |
|
Najó, bazzeg eleinte tökre szánalmasnak tartottam az endinget, de minnál többet megnézem/meghallgatom annál inkább imádom :'DD Megvan vidiben is meg a zene is :'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DURDEFEKT
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2981 Dátum: 09 jan 11, 17:38:02 » |
|
az uj ending olyan mint david hasselhoff zenéje hogy anyira sz*r hogy az már szuper:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #2982 Dátum: 09 jan 11, 18:27:59 » |
|
Ez olyan mint a naruto ondo meg a viva rock az elején csak néz az ember hogy mi a fene ez, utána meg nem birja abbahagyni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2983 Dátum: 09 jan 11, 18:46:30 » |
|
Majd hanyatt estem tőletek! Hol tetszik nektek, hol nem az endingje... fáj mi? Mintha Papp Rita értelmetlen gyerekdalt énekelne az ovisoknak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #2984 Dátum: 09 jan 11, 18:48:53 » |
|
Szerintem sok gond nincs az új endinggel kapcsolatban... Nekem csak az volt a bajom h 3mérettel nagyobb pulcsi volt Hinatan
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
|