25 máj 04, 20:10:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1988011 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2670 Dátum: 08 dec 06, 15:14:05 »

Nos, hogy is magyarázzam el...?
Megvan!
A Fuuton Rasengan olyan a Fuuton Rasen Shurikenhez képest, mint a sima Rasengan 2. szintje a 3-dikhoz képest. kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2671 Dátum: 08 dec 06, 15:42:37 »

jó...és mi a rasengan 2. és 3. szintje? ^^'
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2672 Dátum: 08 dec 06, 16:07:33 »

Nézd meg (újra) a sima Naruto Rasengan-edzős részit. ^^
OFF beszüntetve.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Korina
Chuunin
*

« Válasz #2673 Dátum: 08 dec 06, 17:03:47 »

Korina! hogy érted? ha ez a három fafkú ARC valami extra epizód vagy mi lesz, akkor jó ha végre MR Emót is látjuk nem?

dede, jó hogy látjuk Sasukét végre az animében, de én jobb szerettem volna a  fajtiszta manga alapján készült animét látni, nem belefilleresíteni, dehát annyi baj legyen..
Naplózva

Tsunade Growing Up Wallpaper[/url]

"Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2674 Dátum: 08 dec 06, 17:13:39 »

nem értem mi ez az antifillerség de már az agyamra megy... mindig ez "ahjjj már megint filler"... én spec örülök neki mert máskéépen is látjuk a szereplőket nem csak úgy ahogy a mangában már egyszer láttuk.
Sorás sem volt olyan gáz. a baj csak az volt vele hogy nagyon elhúzták. most legalább a 3 farkú elkapásával vegyítik.
Naplózva
Korina
Chuunin
*

« Válasz #2675 Dátum: 08 dec 06, 17:19:41 »

nade Naruto mostmár egy tengeri szörnyetegre is barátként gondol? mármint a 3 farkú... " nem hagyom egykapják a háromfarkút!".......
   igazából nincs annyi bajom a fillerekkel, csak már anniyra kiváncsi vagyok hogyan animálják meg a manga egyes részeit, hogy nincs sok kedvem mást nézni.. de hát kitudja, lehet hogy még élvezhető is lesz. (:
Naplózva

Tsunade Growing Up Wallpaper[/url]

"Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
Hiei
Vendég
« Válasz #2676 Dátum: 08 dec 06, 18:12:18 »

Engem ez most érdekel mert nem tudom mi a rákot akarnak tervezni... nem mellesleg mellette kijön a anime is... szal az valami ova szerűség leszxDD. Engem nagyon kíváncsivá tettxDD.
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2677 Dátum: 08 dec 06, 18:16:48 »

Sztem nem ova lesz, mert két hét múlva adják. De én nem hiszem hogy ez most nagyon rossz lenne, a 10. évfordulóval jelzik, csak nem merik elrontani Nevet
És bepótoltam 5 résznyi lemaradást, és ezek a részek nagyon jók voltak^^ Shikamaru hihetetlen jó Nevet
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2678 Dátum: 08 dec 06, 18:25:40 »

nem OVA lessz. a 3 farkút viszonylag semmi perc alatt kiütötték meg Sasuke Oro dolog sem vol túl spilázva ezt most  fillerel feltúrbózzák történetet írnak a 3farkúnak is és valszeg Oro is többet fog szerepelni sasuke elleni bukása előtt mint szerepelt a mangában. kb sztem erre lehet számítani

megjegyezném. valaki jól mondta ez Naruto anime a mangában lehet hogy NAruto nem szerepelt sokáig de lehet rá számítani hogy naruto végigjelen lessz a Sasukés események alatt is.
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 06, 18:29:31 írta Dave90 » Naplózva
lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2679 Dátum: 08 dec 06, 21:00:10 »

HELP!!!!!  valaki megmondaná végre hol a pi****n van a válasz a nagy fehérségre? szeretném megnézni a shippuuden movie 3 trailert!
OFF VÉGE

ON: Ez tök szívás. minek kell egy több részes széria mikor teszem fel egy ilyen extra epizóddal be lehetne hozni rengeteg kimaradt, vagy esetleg lemaradt eseményt?
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2680 Dátum: 08 dec 06, 21:01:10 »

Olvasgasd a hírkommenteket, vagy a mozi topikját.
Naplózva
lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2681 Dátum: 08 dec 06, 21:08:33 »

köszönöm, a másik kérdésem viszont az, hogy eek szerint 2009 februárjáig tuti hogy nem fogunk előbbre haladni? Mármint Oro.Vs: Sasuke meg a többi komoly eseményre kell majd megint hónapokat várni?   Ördögi
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2682 Dátum: 08 dec 06, 21:47:14 »

Az előzetes szerint fog haladni a dolog, csak filler elemekkel. Lesz Orochi és Sanbi is.
Naplózva
spanmilan
Újonc
*

« Válasz #2683 Dátum: 08 dec 06, 23:29:15 »

de ha bele gondolsz inkább gondoljon barátként egy Jinchuuriki-re aki olyan mint ő mint, hogy hagyná hagy legyen az akatsuki-é Nevet
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2684 Dátum: 08 dec 07, 01:44:59 »

A Databookban úgy volt megemlítve a Sanbi, hogy volt egy hordozója, egy Esőfalusi Kunoichi.  De gondolom a pecsét eltörött és a bestia kiszabadult. Hisz Deidaráék nem futottak össze egy Jinchuurikivel a mangában.   :/

De hogy legyen benne valami on is: a fillerekkel nem lenne AKKORA gond, ha nem tudnánk hogy a manga eseményei izgalmasabbak mint pár filler. Legalábbis ami engem illet.  Mosolyog És ami azt illeti, a fillerekből már szerintem sokunknak elege van.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Oldalak: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins