Rewmac
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Six Paths Demon
|
 |
« Válasz #2610 Dátum: 08 dec 04, 16:05:46 » |
|
Hello, tudom nem igen ide tartozik, de igazából nem akartam külön témát nyitni ennek a kérdésnek. ANBU dvdrip égetet feliratos Naruto 1-52 részeket (régi naruto nem shippuden) honnan lehetne megszerezni. Szinkronosan megvan, de nekem japó dvdrip kéne köszi a segítséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 04, 16:06:57 írta Rewmac »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2611 Dátum: 08 dec 04, 16:07:02 » |
|
A beérkezés elképzelése jó volt de szöszke és kakashi belépője sokkal jobb volt még anno, azt nem lehet felülmúlni x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2612 Dátum: 08 dec 04, 16:56:57 » |
|
hát nem erőltették meg magukat .... néha úgy érzem h a vágó ujja csak a replay gombot ismeri. ez dupla epizodnak siralmas volt. zene ,látvány gyenge ... abban reménykedtem h a rase shurikent jól megcsinálják de csalodnom kellett ,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2613 Dátum: 08 dec 04, 17:18:39 » |
|
Hát nekem se jött át igazábol ez a special , és szerintem a rajzolás se volt a legszebb!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2614 Dátum: 08 dec 04, 17:31:56 » |
|
Hát az előző részhez képest, ez nem volt valami jó, többet vártam  (Nekem Naruto belépőjével semmi bajom sem volt xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 04, 17:32:29 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #2615 Dátum: 08 dec 04, 18:17:41 » |
|
Hát igen.. eléggé igénytelen volt a rajzolás az előző részhez képest. A Sakurás flashbacknél meg már szinte bealudtam. Viszont amikor Naruto alva megtámadja Yamatot, azon behaltam!  X'D
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matyi21
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2616 Dátum: 08 dec 04, 18:27:08 » |
|
Én megvagyok elégedve és szerintem a RasenSuriken is jól megcsinálták csak a Sakurás rész volt egy dögunalom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2617 Dátum: 08 dec 04, 18:36:52 » |
|
Hát de legalább annyit a számlájára rehet írni ennek a résznek hogy itt nem csak beszélgettek hanem azért itt már keményen pörögnek az események! Lehet annyira nem volt jó a rajzolás de pl nekem tetszett a rasensuriken meg szentem a bevunoló sem volt annyira ratyi mint ahogy beállítjátok!(jó mondjuk az a sok testrész bemutató kicsit sok volt de lehet azért mutatták őket annyira hogy stíröljük sakurát vagy nemtom XDXD! De nekem az a visszaemlékezés tettszett rohadtul mikor kakashi összecsapott naruto-val(mármint a két féle rasengannal)és mikor megfordult kakashi a 4.-et látta benne az szentem rohadtul kifejező volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #2618 Dátum: 08 dec 04, 18:58:07 » |
|
Eltorzított szereplők. Kakuzu sokkal osmányabbul nézett ki a maszkos szörnyeivel együtt. Mintha nem a csápjaival kötötte volna össze őket, hanem SZŐRREL! fuj!  Naruto alvatámadásán jót lehetett mulatni. Szegény Yamato, halálra rémült!  Csak azt nem értem, hogy Narutónak hogy jött elő a kék rókaszem az új jutsu fejlesztése alatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2619 Dátum: 08 dec 04, 19:04:48 » |
|
Hát szentem az nem róka szem hanem csak így rajzolták meg mert ha jól emlékszem kishi is így rajzolta a mangában ez lehet jelképez valamit mondjuk hogy naruto a róka nélkül is mien erős vagy nemtom de lehet hogy csak így volt fílinges! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2620 Dátum: 08 dec 04, 19:10:33 » |
|
Nos az a visszaemlékezés tényleg jó volt meg amikor Shika kegyelemdöfést ad Hidannak de a belépő: Sai köldöke, Sakura szoknyája, aztán Naruto válla... Nagyon ótvar xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matyi21
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2621 Dátum: 08 dec 04, 19:11:43 » |
|
A mangába is ugyanaz volt a belépő ,de nekem se tetszett főleg sai belépője nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #2622 Dátum: 08 dec 04, 19:12:47 » |
|
Nos az a visszaemlékezés tényleg jó volt meg amikor Shika kegyelemdöfést ad Hidannak de a belépő: Sai köldöke, Sakura szoknyája, aztán Naruto válla... Nagyon ótvar xD
ÓTVAR  Milyen rég hallottam azt a szót! Nekem se tetszett a közbelépés  Matyi21: "Főleg Sai belépője" Miért pont ő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matyi21
Újonc
Nem elérhető
|