Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2385 Dátum: 08 nov 01, 23:31:04 » |
|
Én is megnéztem ma az új részt. És azt kell mondanom, hogy ennek, most nagyon jól sikerült az animálása, "grafikája"! Szomorú volt nagyon most ez a rész... Számomra 2 jelenet volt olyan amitől bekönnyeztem én is: Amikor Kurenai megtudta, hogy meghalt Asuma; és amikor az a kövér boltos (?) néni elejtette a lapátot és némán (nembiztos) sírni kezdet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2386 Dátum: 08 nov 01, 23:39:03 » |
|
Én viszont a cigizést nagyon hiányolom... Ugyanis pont ez a lényeg... Shikamaru a gyászát pont ahhoz köti lélekben, amit a legjobban utált a mesterében... Utálta a cigifüstöt... és most hogy felveszi a halott mestere rossz szokását, ez egy megszorítás, egy serkentő tényező, hogy feldolgozza a gyászt... Kishi nem poénból rajzolta így a mangát... Mindennek megvan a szimbolikus jelentősége... De amúgy ez eddig az egyik legszomorúbb epizód... Nem hiába... Az első pár másodperc szinte sokkoló volt... Teljesen átadja a szereplők döbbenetét. érzéseit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2387 Dátum: 08 nov 02, 16:59:57 » |
|
ésén pontezért nem is töltöttem le :'DDD nemkellenek a csöpögős részek xD majj a köviben hamár elkezdik zuzni Hidanékat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #2388 Dátum: 08 nov 02, 18:53:11 » |
|
Adachi: Ez nem lelkizős/csöpögős rész volt, hanem inkább komor. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
 |
« Válasz #2389 Dátum: 08 nov 02, 18:56:37 » |
|
de a komor részek kellenek, és ráadásul ez nagyon is jóra sikerült4 szerintem Shimanaru és apja közötti jeenetek lettek jük az apja végre elismerte a fiát, azok után hogy nem tartotta semmire azután hogy mikor Sasuke után mentek senki sem jött rajta kívúl haza a saját lábán, csak Lee.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2390 Dátum: 08 nov 03, 07:06:31 » |
|
gyohh akk komor... bár szerencsére Asuma nekem nemnőtt 1általán a szívemhez szalígy könnyebben átvészelem a dolgot.... egyébként azért ekkora tulzásokba neesünk.. Shikamaru apjában megsemforudlt az h "semmibe tartsa" a fiát.. az ok amiért haragudott rá az azvolt h kétségbeesett és felakarta adni azt h ő ninja legyen... az örege ezért mondtaneki h szánalmas amit csinál.... inkább tanulnia kéne a dologból h máskor sikerrel járjon és nem feladnia és siránkoznia azon h akk épp nemsikerült a küldetés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
 |
« Válasz #2391 Dátum: 08 nov 03, 08:26:33 » |
|
minden esetre nem volt elragadtatva attól hogy a fia neki állt bőgni, méghozzá nyilvános helyen, "egy nő" elött. (Temari) de igazad lehet. Mégis az volt pont a lényeg hogy még jobban feldühítse a fiát, érzelmeiből merítve kihozza magából tudása legjavát, mivel tudta hogy az eredmény fenomenális lesz, és igaza volt! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2393 Dátum: 08 nov 06, 12:02:15 » |
|
Kösz Cart... De jól lemaradtam róla... Reklám megy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2394 Dátum: 08 nov 06, 12:58:33 » |
|
Kösz Cart'... Nekem nagyobb szerencsém volt, mert pont 2 perccel azután találtam ide, hogy belinkelted  , egyébként jó rész volt, végre elkezdődött a fight Hidan és Kakuzu ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2395 Dátum: 08 nov 06, 13:46:10 » |
|
Na de mivelhogy már van RAW a Live-ban, láttam én is... Egész jó rész volt, de azt már elmondhatjuk, hogy a következő jobb lessz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2396 Dátum: 08 nov 06, 15:08:53 » |
|
Elkezdődött a harc? Király! Már alig várom a feliratot hozzá. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
silvertea
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2397 Dátum: 08 nov 06, 15:15:04 » |
|
Hű, emlékszem, már a mangában is imádtam ezt a részt.  Már nagyon-nagyon régóta vártam, hogy elérjen idáig az anime, azért is voltam mérges, mikor betették a Sorás fillert. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #2398 Dátum: 08 nov 06, 15:20:19 » |
|
A 83-as rész se volt rossz. Shikamaru trükkje nagyon bejön nekem! A kövi rész biztos izgibb lesz Kakuzu maszkos szörnyei miatt. De a java még csak ezután jön! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2399 Dátum: 08 nov 06, 17:02:41 » |
|
Ááááá...Choji jutsuja milyen állat lett már  Nagyon tetszk Jó kis rész volt,, de már megint az az érzésem van, hogy húzzák az időt...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|