kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #2355 Dátum: 08 okt 30, 14:36:10 » |
|
Én nem látom a 82. epizód online verzióját... hol a jó öreg, megszokott oldal, ahol egy videóablak volt a közepén? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #2356 Dátum: 08 okt 30, 15:07:24 » |
|
Nálam szépen működik... És a többieknél?
Ihaj... az első pár másodperc nagyon odakeni a témát o.O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 30, 15:10:08 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
keridenes
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2357 Dátum: 08 okt 30, 16:31:33 » |
|
hali! mikor jönnek az égetett magyar feliratok (mostantól csak azzal nézem, mert az jobb, mert néha az angoltól zavaros a magyar  )?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2358 Dátum: 08 okt 30, 17:30:57 » |
|
nagyon állat volt a hang meg a zene nekem vhogy fura volt ez a rész , mintha másképp rajzolták volna ... Tsunade olyan pici volt , és elég lapos a többi részekhez képest vagy ezt csak én látom így ? következő rész végén már kezdödik a csihi puhi !!! látni az előzetesben h shikamaru árnyék technikája kígyózik hidanék után 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2359 Dátum: 08 okt 30, 22:31:20 » |
|
Nem, én is észre vettem Tsunaden a változtatásokat  (bár a magasságát eddig sem jegyeztem meg, de azt hittem nagyobb Shizune-nél és Shizune csak 1 kicsit kisebb Kakashinál, és akkor Tsunade...na szóval lényeg azt hittem, hogy nagyobb...) Az a pár első másodperc tényleg brutál lett xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 30, 22:32:00 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
 |
« Válasz #2360 Dátum: 08 okt 30, 23:21:26 » |
|
meg kell hagyni, a mostani epizód is igencsak igényesebb lett, viszont én szerintem egy kicsit más is lett. Nem tudom ki mennyire ismeri a Genshiken 1-2 szériát, de ez nagyon úgy tűnik az ő csoportjuk csinálta az epizódot! Chouji anyja, majd késöbb Chouji a gödörben! ezek az arc és test megrajzolások nem tipikus "Naruto way" féle volt, de attól függetlenől szép! Viszont Shikamaru apja tényleg jól ismeri a fiát, tudta ha feldühíti, akkor a düh, és a tehetetlenség érzésének kiváltásával (ami meg is volt) Shika megoldást fog találni, és új taktikával rukkol elő!
Off: aki nem teljesen van képben keressen rá a genshiken-re inkább a második szériára, majd nézzen bele az egyik epizódba, és azonnal látni fogjátok hogy mire is gondoltam
OFF VÉGE
(kérlek Chakra ne töröld ki, tudom off, de a grafikához kapcsolódik)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 30, 23:25:57 írta lonelypatrick »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2361 Dátum: 08 okt 30, 23:33:06 » |
|
Tetszett a rész. Shika rulz. Chouji anyja ütött xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
 |
« Válasz #2362 Dátum: 08 okt 31, 12:51:07 » |
|
Jó volt a rész főleg a vége ^^ Spoiler: alig várom már azt a részt amikor naruto megjelenik a harc során és használja a rasenshurikent biztos faja zene lesz közbe 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2364 Dátum: 08 okt 31, 13:37:19 » |
|
az eddig történtek alapján nem igazán fog rágyujtani mert má kellett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2365 Dátum: 08 okt 31, 14:29:40 » |
|
Hát igen a rajzolás furcsa de elég jó bár tsunade tényleg magasabb és hát máshol is csökentek a méretei. Spoiler veszély ha érdekel jelöld ki: Szerintem Shikamaru nem fog cigizni, hanem a gyújtót fogja hozzá vágni, Hiddanhoz. Nem tudom menyi idő míg láthatjuk Naruto új spéci technikáját de mostantól számitva Mangába Kb 8 rész, remélem itt hamarabb láthatjuk és 1 rész nem1 mangát fog feldogozni. /color] Chouji anyja tényleg vicces volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 okt 31, 14:35:32 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2366 Dátum: 08 okt 31, 14:33:25 » |
|
Rajzolás eszeveszetten jó volt és arész hangulata is. Igaz szokni kell, de zseniális volt pl. a színek tompítása és az egyéb más finom megoldások. Egyszóval: tetszett 
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #2367 Dátum: 08 okt 31, 16:38:57 » |
|
Nekem is nagyon tetszett a mostani epizód rajzolása. Látszott rajta, hogy nem kapkodtak a studióban, mert nagyon odafigyeltek az arányra, de a lényegre is, mivel Asumát gyászolták és a bosszún gondolkoztak. A shougizás meg, hogy Shikamaru gyakran gyújtogatta tanára öngyújtóját nagyon szépen volt kidolgozva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #2368 Dátum: 08 okt 31, 16:48:14 » |
|
Nekem is csak a rajzolás tetszett de ezt kellő képp rombolta hogy eltértek a mangától... az az öngyújtos megoldás nagyon gusztustalan volt. Nem igazán értem japánban tilos a dohányzás?xD Úgy látszik ez a hét ilyen mind Blícsben mind NárútóbanxDD tudják hogy kell elrontani valamitxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #2369 Dátum: 08 okt 31, 16:56:31 » |
|
Nekem is csak a rajzolás tetszett de ezt kellő képp rombolta hogy eltértek a mangától... az az öngyújtos megoldás nagyon gusztustalan volt. Nem igazán értem japánban tilos a dohányzás?xD
KIS OFF: Egy barátom volt Japánban és a haverjával az utcán cigiztek. Odament hozzájuk egy rendőr és elkezdett balhézni velük. Ők nem értették, mint mondott, mivel a barátom keveset tud(ott) japánul. Aztán észrevették a járdán a dohányozni tilos jelzést. Tehát, megértették, hogy az utcán tilos cigizni. Le is fényképezte, nemcsak okulásul. És nem is lett megbüntetve.  Továbbadtam egy japán barátomnak, aki azt mondta, valóban tilos a cigizés és a viselkedés jellemző a népére. KIS OFF END Hozzáteszem, hogy Shikamaru nem hiszem, hogy fog cigizni az animében, csak a végén, amikor megöli HidantNem biztos, hogy így lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|