lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
 |
« Válasz #2265 Dátum: 08 aug 23, 14:59:02 » |
|
hát drága barátaim, sajna ez nem ritka a naruto fillerekben, béna, és töketlen lezárások, és mint valaki mondta, tényleg, szerintem is volt néhány megválaszolásra váró dolog, de hát ez van, remélem mostantól nem lesz tól sok rizsa, abból volt elég már, és őszintén szólva és a három nagy csatát várom!
1: Orochimaru.vs.Sasuke
2: Sasuke.vs.Deidara
3: Ero Sennin .vs.Pein na sajna ez még minimum november végéig nem lesz látható, ahogy ismerm az alkotókat, tuti húzni fogják az időt megint!
viszont kár szegény szerzetesért, kár hogy Chiriku ilyen könnyen ki lesz törölve a storyból
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 23:07:47 írta lonelypatrick »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #2266 Dátum: 08 aug 23, 15:19:11 » |
|
FireCat bocsi nem gondotlam hogy anynira le vagy maradva hát akor sztem nézd meg két délutánt megér ( ha van időd ha nem akkor majd ha lesz időd de én nem hagynám ki) lonelypatrick hát igen ez a lezárás eléggé lapos volt jobb lett volna ha meghal Sora dehát filler  Én a Shika Hiddan Harcot várom leginkább meg az Itachi Sasukét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
 |
« Válasz #2267 Dátum: 08 aug 23, 16:03:20 » |
|
Én a Hachibis harcot várom nagyon és persze az Itachi vs. Sasukét! meg amikor mondja h mától kezdve Taka vagyunk.. kiváncsi vok melyik aláfestést rakják be oda 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #2268 Dátum: 08 aug 23, 20:08:05 » |
|
Moderátor: Ebben a témában húzzátok át a spoilert vagy törlöm az adott hozzászólást. Köszi.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 22:28:30 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2269 Dátum: 08 aug 23, 20:18:02 » |
|
Hamár itt vagyunk, hogy ki mit vár én azt várom amikor Naruto megmutatja a RasenShurikent:D az nagyon állat lesz ahogy szétkapja vele Kakazut:D(remélem nem KakuzuxD:D)
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2270 Dátum: 08 aug 23, 20:45:19 » |
|
Nagyon faja rész. Nagyon jó Hidan és Kakuzu hangja, jobb mint vártam  Én mondjuk a macskát nem kék-feketének képzeltem volna el, inkább valami macskákhoz közelebb álló színt adtam volna neki 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2271 Dátum: 08 aug 23, 20:52:12 » |
|
Max még így a mcskáról, hogy szinte ugyanúgy néz ki mint a róka  Legalábbis számomra
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
Nara jounnin
|
 |
« Válasz #2272 Dátum: 08 aug 23, 21:03:47 » |
|
Hát azért látszik rajta hogy macska de télleg nagyon hasonlít  am ja elég gagyi volt az a szín összetétel különösen abban a környezetben. De démonok nem? azok mindig furák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
 |
« Válasz #2273 Dátum: 08 aug 23, 23:11:10 » |
|
meg a másik. hogy miért minden második démon meg nagy fejes ninja tűz alapú teknikát használ? ez tök béna, képzelő erő meg végképp nincs már az aimátorokban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lion
Vendég
|
 |
« Válasz #2274 Dátum: 08 aug 23, 23:15:23 » |
|
1: Orochimaru.vs.Sasuke
2: Sasuke.vs.Deidara
3: Ero Sennin .vs.Pein na sajna ez még minimum november végéig nem lesz látható, ahogy ismerm az alkotókat, tuti húzni fogják az időt megint!
Szerintem örüljünk ha jövőre látni fogjuk ezeket a harcokat  Bár már most se nagyon marad le az anime a mangától így hát szerintem addig fogjuk látni hogy: Asuma Vs Hidan, Hidan vs. Shikamaru utána megint filler...Szerintem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 23, 23:16:45 írta Lion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #2275 Dátum: 08 aug 23, 23:23:31 » |
|
Úúú... Most lestem meg a 72. részt. Egész jó lett, csak irtó rövidnek tűnt. Pár dolog: - Az elején szegény Sarutobi-sensei feje nagyon béna lett (amikor a falu kapujában áll és várja a fia csapatát), - A fény-árnyék összhatással és a tónusokkal szépen eljátszottak, - Egy kicsit fura a rajzolás, de azért tűrhető, - Hidan hangja mintha tényleg nem ugyanaz lenne, mint a 71. rész végén, - A Nibi kék színe elég "váratlan" volt, én inkább egy fekete lánggal égő macsekot képzeltem el, valami olyasmit, mint Sasuke Chidorija a Végzet Völgyében a harc végén, - Ez a Sai kész... mangákat olvasgat  (mondjuk egy jó shounen manga nem feltétlenül rossz erkölcsi tápanyag, lásd pl. Naruto ^^)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
 |
« Válasz #2276 Dátum: 08 aug 24, 16:17:25 » |
|
Engem speciel egyáltalán nem zavart a Nibi kék színe. Egyébként tetszett ez a rész, minden tekintetben.
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2277 Dátum: 08 aug 24, 18:33:03 » |
|
Jah, jó volt.,a 2 farkút mondjuk én ilyen kék színűnek képzeltem el, szóval nekem nincs bajom vele.  (és Nikolka sztem jobban jársz ha letöltöd a részeket, veszteni nem vesztesz semmit...)
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2278 Dátum: 08 aug 24, 19:05:12 » |
|
azért nekem egy kicsit fura volt a kék szín, de maga a rész nagyon tetszett!Lassan jönnek a harcok..már nagyon várom!!:D:D 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
 |
« Válasz #2279 Dátum: 08 aug 24, 19:06:50 » |
|
Nekem Hidan szertartása tettszett a legjobban azért kár volt h ennyivel elintézték a harcot  mármint pár perc és kész.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|