24 nov 15, 10:35:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 143 144 [145] 146 147 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1767920 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
warmerh
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2160 Dátum: 08 aug 11, 21:39:50 »

Így már más Nevet Hirtelen úgy hangzott hogy azért mert az jobban van megrajzolva ezért több helyet foglal Mosolyog
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2161 Dátum: 08 aug 12, 08:23:12 »

Á dehogy Nevet.Akkor a Gothic III-at se 2 napig töltené a torrentem hanem 1 hónapig kb Nevet.Kíváncsi leszek az új részek openingjére,nekem ez a Blue Bird nagyon megtetszett remélem tartják ez a színvonalat.

Naplózva

lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2162 Dátum: 08 aug 12, 11:30:46 »

én az utóbbi részekre gondolok, ez a Sora saga nagyon sokszor írtózatosan fáj, mint mivel már valaki mondta, kár, mivel rontja a shippuuden szinvonalát.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 22:06:30 írta lonelypatrick » Naplózva
Den
*

« Válasz #2163 Dátum: 08 aug 12, 12:09:06 »

Igen énis írtam a feillerekre hogy ez igaz Mosolyog.Gyenge mind történetileg mind grafikailag a színvonal,a harcok kb. olyanok mint a Pokemonban,csak az opnenig tetszik belőle.Remélem visszatér a mangaszálal együtt a grafikai színvonal is...csak az opneinget hagyhatnák Szomorú.
Naplózva

Sapis
Chuunin
*

« Válasz #2164 Dátum: 08 aug 12, 12:10:46 »

Uhh, lerágott csont, ha nem tetszik nem kell nézni (ismétlem önmagam) vagy találj ki jobbat, ilyen egyszerű szívesen meghallgatnék filler ötleteket ha ez ennyire borzalmas:) Nekem amúgy tetszett, jó néhol picit unalmas, de igenis érdekes, nagyon kiv vok hogy oldják meg:) Szeretem azt látni ahogy Naruto nő Sakura szemében, mivel egyre erősebb, van már önkontrollja, gondolkozik (nem sokat, de egy picit igen:D) stb...Nevet És mi a bajotok a grafikával mi nem tetszik benne?Nevet
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Den
*

« Válasz #2165 Dátum: 08 aug 12, 12:17:20 »

Az nemtetszik a grafikájába hogy gyenge...elmosódik,stb. :/És a harcok ahogy mondtam nagyon gyengék,max amikor Sakura meg Yamato kinyírta azt a kettőt az tűrhető volt de akkoris a többi fullgyenge.Jobb fillertötlet..hát....az Aka unja már Oroékat ezért felbérel egy komolyabbb bandát hogy elintézzék és ugyebár Narutóék infót kapnak hogy merre lehetnek Saskéék tehát otthagyják az edzést és gyors elindulnak mert ugye csak 1 hétig vannak ott aztán meg a banda Narutóékal meg Szöszkéékel is összefut és mindenki mindenki ellen kenhetné..aztán anyi a bandának és küldönválnak meg elis felejtik...mindennapos eset.Nah jó ez nagyon hirtelen jött kb. fél percig gondolkoztam raja de nekem még eis jobban bejöne mint ezek amik most mennek.
Naplózva

splazi
Újonc
*

« Válasz #2166 Dátum: 08 aug 12, 12:22:19 »

Az akatsuki bérel fel egy bandát? Milyen olyan banda van ami felér az akatsukival?:  Hmm? hát ez elég érdekes lenne az biztos Nevet
De nem kötöszködésnek  kacsint
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2167 Dátum: 08 aug 12, 12:25:49 »

ez az egyik a másik meg egy fillert mondj amiben találkoznának a föszálban szereplőkkel elég röhejes lenne beraknák Sasukét miközben elvileg nem is találkoznak...
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2168 Dátum: 08 aug 12, 13:26:10 »

Pont ez az... A fillereket úgy kell megalkotni, hogy úgy ahogy illeszkedjenek a fő story vonalába... nehogy keresztbe tegyen egy filler a fő sztorinak... Pont ahhogy Dave mondja... Fillerben már találkoznak, a következő fő storyban meg először látják egymást... Ez elég durva csavar lenne...
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2169 Dátum: 08 aug 12, 14:28:47 »

alapból a legtöbb halott ninja Határvidéki volt akik a mangában nem léteznek eddig legalábbis nem léteztek. A faluban pedig nem halt meg túl sok volt kb 20-25 fős csapat amikor elkezdtek harcolni a zombikkal majd abból megmaradd vagy 10 a főbb szereplők de Ino meg ott ápolta a sebesülteket pár méterrel odéb akik  ahol vaolt vagy 7-8 ember tuti nem látom én oylan nagy legyengülésnek és ezek még csak nem is pontos számok. meg amikor halattak befelé 4en akkor is kinírtak két osztagot kb de nem sokkal többet.

A hang meg a Homok azért csak végigment az egész falun és csak megöltek midnenkit aki az utjukba került és sunyiba is emgöltek sokat (Hayate) .
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 14:31:03 írta Dave90 » Naplózva
lonelypatrick
Chuunin
*

« Válasz #2170 Dátum: 08 aug 12, 15:10:09 »

Sapis:   hogy ha neked ez a színvonal hurrá milyen szép, akkor van még hova fejlődni, mint látod, nem csak nekem tünt fel a gázos grafika.

egyébként valaki mondta hogy a fillernek követnie kell a főstoryt!!!  igaz?  na most hogy jött képbe Sora?   a mangában még csak nem is létezik, akárcsak a határvidéki falu akit lemészároltak, és felhasználtak később! de sokszor gondolkodóba ejtő miért nem képesek reálisan, valahogy érthető módon sokkal a főszálhoz kötődő fillereket késziteni? 

csak ötlet:  pár epizód vagy csak bekukkantás az Akatsuki, vagy éppen Oro-Sasuke páros jelenlegi munkásságába?  nem lenne elvetélt dolog.
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2171 Dátum: 08 aug 12, 15:24:40 »

nem kapcsolódnia kell a fő storyhoz mint látod Bleachben sem kapcsolódik... az a lényeg hogy ne változtasson a fő storyn ha most elkezdik folytatni a manga vonalát olyan mintha ez meg sem történt volna mert nem halt meg főszereplő sem pedig nem került bele olyan ember aki csak a későbiekben bukkana fel. és ilyen nem is lehet. Ez az akatsuki sztem hülyeség elvégre sok körülöttük a megválaszolatlan kérdés viszont Oro Sasuke már elnézhetőbb lenne de azt se igazán mert akkor meg Sasuke későbbi jelenetei lenénnek furák. a kötelékek Movie is ezé lessz pocsék mármint azok szemében akiket a fősztoryn kívűl más nem érdekel. Fillerekbe jelenleg nem rakhatnak olyat ami nem narutoval vagy a faluval kapcsolatos. de Pl egy olyan fillert én is szivesebben néztem volna amiben Pl Naruto nincs benne sztem többet kitudtak volni hozni belőle. bár ez elképelhetetlen dolog.  a Grafikai részhez inkább nem szólnék hozzá.. a fillerek grafikálya a legtöbb animében alapból gynegébb és ezzel sztem semmi baj sincs.

Olyanra gondolok am mint pl Shikamaru küldetésre megy a Homokfaluba.. vagy egy Chiuninvizgya elejétől a végig egy két szereplővel akiket eddig ismertünk Sakura Ibiki Anko Shikamaru Tsunade Isumo Kottesu Akik egyébként is a Vizsgékon tevékenykednek énelnézegetném szivesen
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 15:31:43 írta Dave90 » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2172 Dátum: 08 aug 12, 15:31:27 »

Na Dave megelőzött... Kijavította az előző HSZ-emet... Nem kell követnie, de azért illeszkedjen a filler a fővonalhoz...

A halott ninjákhoz: Naponta halnak meg ninják a küldetésekben... Az hogy most meghalt 3-40 shinobi az a fővonal szempontjából nem számít... A fővonalban többet szereplő ninják nem haltak meg, akik meghaltak olyan ninják, akiket eddig még nem láttunk... Egy rakás töltelék ember...
Naplózva
Den
*

« Válasz #2173 Dátum: 08 aug 12, 15:46:19 »

Lehet hogy egy rakás töltelékember de a legutóbbi támadásban is csak a 3. meg Hayate volt fontosabb halott a többi mind mezei ninja de mégis odavoltak hogy a falu ereje a felére csökkent.Ráadásul ha Sora nemhal meg annak is sok értelme lesz hogy Kukuzuék mondják itt nincsen Jinchruuiki mikor ottvan egy habár nem igazi.Meg szerintem egy kicsit eltérhet a filler más animékba például a Yugiohba totál eltértek a mangátol egy idő után.Persze nemaztmondom, kövesse csak szépen a mangát a story de lehetnének fantáziadúsabbak a fillerek.Akkor inkább legyenek megint vicces fillerek mint a simába a kakashi maszkja,Shino röhögése meg mikor a lee és Gai utánzatok besurranak a városba.
Naplózva

lonelypatrick
Chuunin
*

« Válasz #2174 Dátum: 08 aug 12, 22:12:15 »

Mintha Hayate olyan nagy szám lett volna........... a harmadikért tényleg kár volt. én bírtam, kedves, és bölcs ember is volt.

Na skacok ma lesz az utolsó filler, jövő héttől végre komolyabb események kezdődhetnek! 

halleluja!!!
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 11:09:26 írta lonelypatrick » Naplózva
Oldalak: 1 ... 143 144 [145] 146 147 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins