24 nov 15, 09:30:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1767857 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Sapis
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2145 Dátum: 08 aug 10, 14:08:52 »

Én még annyit hozzátennék hogy a fillerek se véletlenül vannak...Ha nem lennének akkor a mangát már kb. lehagyat volna, vagy legalább nagyon mögötte lenne. Arról nem beszélve hogy tök jó, jó Naruto mentsük meg mindenkit már kicsit uncsi de am nagyon jó, ha meg nem tetszik nem kell nézni:) Nincs olyan hogyha bekapcsolod a gépet addig nem megy amíg meg nem nézted a kövi fillert.
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2146 Dátum: 08 aug 10, 19:16:41 »

Beérnééé...? ikszdé
A kérjünk tanácsot Asumától rész a 317. mangában van, és most járunk a 412-nél.
És még lesz pár harc ami a mangában is 5-10-sok rész volt és az animében is szépen el lehet nyújtani, plusz ha a szokásos 1 manga rész = 2 anime rész mozdulatnál maradnak, ill. egy-két helyzetet jobban/részletesebben bemutatnak, akkor nem igazán fenyeget e "beérés" veszélye. ^^

Szerintem. ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 19:17:27 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2147 Dátum: 08 aug 10, 19:28:50 »

na igen de szerintem nem csak erről a filleről beszélt hanem az összesről ami eddig a Narutoban előfordúlt ami alapján igaza van mert már le is hagyta volnaXD ami nem toom hogy lenne lehetséges Mosolyog
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2148 Dátum: 08 aug 10, 20:19:14 »

Nos ez a filler akkor sem illet ide Nyelvesít De haggyuk a múltat jönnek az Akacukik =)
Naplózva

Rei
Gennin
*

« Válasz #2149 Dátum: 08 aug 11, 09:42:07 »

Eza rész mekkora koppintás volt... Iszonyat gyenge lett az égész... Nemsemmi hogy mennyire el tudnak rontani valamit...

Remélem mostmár normális tempóval fognak haladni, mert ha így folytatják még akkor sem érné utol az anime a mangát ha az visszafele haladna...
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2150 Dátum: 08 aug 11, 12:53:19 »

Épp ez a cél a fillerekkel hogy ne érjék utol a mangát ,mivel akkor az anime egy jó darabig állna:)
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Rei
Gennin
*

« Válasz #2151 Dátum: 08 aug 11, 13:16:54 »

Tudom mire jók a fillerek. Nekem a tartalmukkal van bajom. Elcsúfítják a történetet... Az lenne a legjobb ha azokról szólnának akik jelenleg (ahol az anime jár) nem szerepelnek a mangában. Amúgy meg ha később kezdik el a shippuudent akkor nem kellenek fillerek és nemkell húzni...
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2152 Dátum: 08 aug 11, 13:36:33 »

és nyígott volna a naép hogy holvan már....
mert nyígott volna a nép mindig csak nyíg ez ezért nem jó mer filler (ami szvsz nagyon is jó igen koppintás éééééssss?)
ha meg nema dták volna csak később de rooosz mér nem adják?...

« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 13:38:48 írta Dave90 » Naplózva
Rei
Gennin
*

« Válasz #2153 Dátum: 08 aug 11, 14:49:23 »

Tudom hogy nyígott volna a nép, de jobb részeket kaptak volna. Akit nagyon érdekelt volna az olvasott volna mangát.

Idézet
(ami szvsz nagyon is jó igen koppintás éééééssss?)

Azért elég gáz hogy ilyen szinten utánozzák magukat...
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2154 Dátum: 08 aug 11, 15:18:04 »

Gáz és nem magukat hanem Kishit és ez az ő műve hogy nézne ki az hogy egy oylan dolgot találnak ki aminek semmi köz nincs Kish fantáziájához mert ha ők kitaláltak volna valami agyament történetet aminek csak a szereplők lettek volna Kishié akkor mindenki lesett volna hogy miylen stílusváltás. Ezért is másolgatták össze más részekből hogy arra üssön amit Kishi csinál és mivel a jövőbe nem nagyon látnak csak anynira amenyire a manga előrébb jár így muszály nekik már megtörtént esetekből is másolni. egyzserűen nem akarnak eltérni Kishi stílusától ami érthető elvégre az ő alkotása a Naruto.
Naplózva
Uchiha Nandor
Chuunin
*

« Válasz #2155 Dátum: 08 aug 11, 16:50:23 »

Akármit mondhattok, nekem ez a Naruto: Sassuuke nem jön be. ( Csak az anime, a manga a legjobb. ) Pontosan
A sima Naruto anime sokkal jobb volt. Minnyá' kitalálják a Shippuuden-es részekben, hogy még 15db 9farkú van Naruton kívül. >.<# Szomorú
Naplózva
lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2156 Dátum: 08 aug 11, 19:00:19 »

ráadásul rengetegszer sza****l is van megrajzolva, bénábban mint az első széria volt.
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2157 Dátum: 08 aug 11, 19:06:48 »

Háááát azért ez elégé gyenge állítás.Igaz hogy most a fillerek grafikája gyenge de a normál shippuuden részek grafikája simánüti a sima Naruto grafikáját.Rengeteg harc írtógagyin volt megrajzolva(pl.:Oro vs Sarutobi) és szinte minden harcba jött olyan pont ahol nagyon gyengült a grafika.Nemrég írtam ki 52 rész DVD-re a shipubol tehát eléggé beütött hogy van grafikája rendesen.Ja és amugy pont hogy a manga szól Sasukérol,a Shippuus animében mégcsak pár részben szerepelt Sasuke kacsint.
Naplózva

warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2158 Dátum: 08 aug 11, 19:47:50 »

A grafikának semmi köze ahhoz hogy mennyi részt tudsz kiírni egy dvd-re, mert ez csak a kódoláskor beállított felbontás és bitráta arányától függ... lehet 50 megás is egy rész de az tuti hogy nem a nézhető verzióba tartozik...
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2159 Dátum: 08 aug 11, 20:43:01 »

Valamit félreértettél Mosolyog.Én aztmondtam hogy iután 52 rész kiírtam DVD-re és nagyképernyőn is megnéztem őke teléggé kiütött a grafikai küldönbsége a sima és a shippuuden között.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins