25 máj 04, 20:19:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1988035 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Hekate
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2130 Dátum: 08 aug 08, 12:39:30 »

Patrik, ez egyáltalán nem igaz. Lehetséges, hogy olykor a Kyuubi csakrájából is használ az árnyékklónokhoz(olyankor át is változik a szeme és megnőnek a szemfogai), de mint tudjuk, neki magának is rengeteg van, négyszer annyi, mint Kakashinak. Sokszor ki van hangsúlyozva, hogy a sensei nem tudna ennyit csinálni magától... Naruto pedig igen. Nem, nem és nem: lehet, hogy Naruto sokat köszönhet a Kyuubi erejének, az igazi Naruto nem a lepecsételt, hatalmas kapu mögött szunnyad, őt itt láthattuk. (habár ez csak egy filler...) Ahhoz egyébként, hogy irányítani tudja ezt a dögöt, előbb önmagában kell erősebbé válnia.

Ha megnézzük, Naruto és a benne lévő Kyuubi két ellentétes pólusó energia: az egyik folyton teremt, a másik pedig csakis pusztításra teremtetett. Mivel a pusztítás csak újrateremtődést idéz elő, ahogy a teremtődés újabb pusztulást, úgy lehetséges egyensúlyba hozni a kettőt. Mindazonáltal... ki képes ezt a két fogalmat teljes egészében felfogni...?
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2131 Dátum: 08 aug 08, 18:35:47 »

drága barátom!

naruto nem volt még teljesen a 4 farkú állapotban, a lábát mág nem terítette be a 4-es szintű chakra.
Naplózva
Kimo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2132 Dátum: 08 aug 08, 19:05:26 »

ki mondta, hogy csak a 4 farkú állapotában olyan? ha jól tudom senki.
Naplózva

A pandák és az eszkimók szeretik a chipset

Hiei
Vendég
« Válasz #2133 Dátum: 08 aug 08, 21:09:26 »

Nahh vissza olvastam pár oldalt néhány embertől erősen megkérdezném ember te tényleg nézed a Narutot?

Akinek nem inge ne vegye magáraxDD.

Valamiért olyan érzésem volt mikor néztem mintha ezt többször láttam volna...erre mikor Sora áll egy maga meg világosodtam hogy ez a rész Gaara 2.0-ban de valamiért utobbit jobban szeretem mint Sorat.

Nahh aki nem értené a véleményem szerintem masszívan keverték az eddig történteket és újra rajzoltak pár dolgot és kitaláltak pár nevet. Továbbra sem értem miért nem tudnak előrukkolni valami új dologgal.

Áldom az eget hogy már csak 2 rész van hátra belőlexDD.
Naplózva
skullman
Újonc
*

Whác Dis!!??

« Válasz #2134 Dátum: 08 aug 08, 22:58:00 »

Helo mindenkinek!!I'm New
Már nem csak egy Filler van hátra?mert a Főoldalon a 72.Rész:Kezdődő Fenyegetés sztem az már nem filler lex.
Naplózva

lonelypatrick
Chuunin
*

« Válasz #2135 Dátum: 08 aug 09, 15:36:47 »

hát igen skacok, ez már fárasztó, és igen kiábrádító epizód volt, akárcsaka az uccsó 4 na mindegy...... ideje lenne végre a főstoryra visszatérni, talán azon nem alkszik be az ember.............
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #2136 Dátum: 08 aug 09, 18:25:26 »

Tényleg úgyis az lesz gondolom, hogy:
- Sora! Ébredj fel!
- Naruto! Megmentettél köszi!-vagy vmi hasonló!
De már unalmas! Jöhetnének a jó részek, hogy visszatérjünk a manga, vagyis a főstory-hoz!
Naplózva

lonelypatrick
Chuunin
*

« Válasz #2137 Dátum: 08 aug 09, 19:23:06 »

hét ez nagyon gagyi lenne max bár sajna elismerem, nagyon úgy néz ki ez lesz.........., én jobban örülnék a rosszab verziónak, és Narutó, vagy valaki sorát is kibelezné végre!  elég fárasztó egy tag, valaki jól mondta, ez szinte Gaara 2.0, újra megcsinálják a "Naruto visszahozott a teljes magányból és sötétségből"    na ez már röhejes, klisék, klisék hátán..........   nagyon fárasztó.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 00:10:51 írta lonelypatrick » Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2138 Dátum: 08 aug 09, 20:17:52 »

Sora meg fog halni. Elvégre ha nem most akkor majd Hiddanék támadása altt. Mosolyog és enm toom mit kell még mindig azon lógni hogy Naruto mindent a KYuubinak köszönhet... Jó Gaarát vele győzte le. Oro ellen is vele harcolt de az 1000 klón sem a KYuubinak köszönhető.. ezt nem tudom hoinann veszitek... és ha ennyirte nem tetszik a filler ne nézétek sztem simán jóó igaz hogy másolás de kérem a filelrek általában azok.
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2139 Dátum: 08 aug 09, 21:25:13 »

Szerintem nem rossz ez a filler, de azért örülök, hogy egy rész múlva vége vala. Ha folytatódik a manga story, Naruto "áldásos tevékenysége" végre kicsit háttérbe szorul, és koncentrálhatunk a VALÓDI jellemére. Ha most megint megmenti ezt a srácot, én lehidallok - az tényleg túl tipikus lenne. Sora nem élhet, még ha nem is kívánom feltétlenül a halálát....
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Sun9us
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2140 Dátum: 08 aug 10, 00:22:14 »

Nem vagyok annyira az a PUSZTULJON A FÉRGESE !!! alkat de szerintem is halnia kell!
Amugy ha jól emlékszem a mangában sem volt túl jó lelki állapotban Naruto mikor betoppantak a .................................tudjuk kik.
Így ez a "kis" kitérő jó alapot adhatna az elkövetkező eseményekhez. (persze ha a fenti személyt nem tudná megmenteni)
Naplózva

Az élet szar játék de a grafikája ottvan........
Az élet szar játék kerüld a game over-t!
Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2141 Dátum: 08 aug 10, 10:45:18 »

Az egész filler nem is Sora vagy Naruto miatt készült hanem azért hogy népszerüvé tegyenek egy bizonyos szereplőt aki megfog murdálni.... Így majd még nagyobb lesz a nézetsége és örülhet mindenki... Vagy szomorkodhat Nyelvesít
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2142 Dátum: 08 aug 10, 10:53:09 »

Hát inkább szomorkodhat egy jó vann benne Shikamarz megmutatja ki is a legény a gáton... ööö az erdőben.
Naplózva
Suvicc
Gennin
*

« Válasz #2143 Dátum: 08 aug 10, 11:21:07 »

akkor viszont már nincs messza a rassen shuriken...már várom hidanékkal a csatát... iszonyú jó lehet animében
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2144 Dátum: 08 aug 10, 12:19:46 »

Miért? Mert egy főbb szereplő jelen esetben Shikamaru életében fontos szerepet játszik és mert a 3. Fia és szerepeltetik hogy ne a semmiben tünjön el. De én még mindig nem értem mi ez a filler ellenes világnézet egyesekben. mindenki löki hogy "De gáz" "de rossz" "de unalmas" holott ez csak azért van mert eldönti midnenki magában hogy "filler" az csak rosz lehet mert semmi köze a főszálhoz és ahoz hasonlítgatják az emberek... de Semmi köze hozzá. ezt úgy kell nézni mint egy különáló dolgot de erre sajnos sokan nem képesek. Mint mondtam nekem tetszik mert Jó izgalmas és szerepelnek benne ritkábban szerepeltetett emberek is (Pl Shikamaru Ino Kiba) és ezért jó. Ebben nem azt kell nézni hogy "némáá titára mint Gaara meg akjlsfhsdklfgvb ááá de gázz...." ezt csak nézni kell mert Yoo és késsz nem kell elemenni az eredetiségbe meg ami9ttomén miylen történet vezetésbe ennek egyáltalán nem ez a lényege... hanem hogy elénye legyen a mangának ami remélhetőleg azzal egyenlő hogy nem lessz annyi húzás az animében. De az előnyeit nem nézi senki... csak azt hogy miylen rossz is a filler pedig csak azér rossz mer alapból annak gondolják egyesek és akkor már semmi nem nyitja fel a szemét mer eldöntötte.. hát akkor ez van nem kötelező nézni  :/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 141 142 [143] 144 145 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins