lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
|
« Válasz #2100 Dátum: 08 aug 05, 17:44:06 » |
|
remélem azérrt többet fogunk látni még abból hogy mire is képes a harmadik fia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaktusz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2101 Dátum: 08 aug 05, 19:04:53 » |
|
Unatkoztam mostanában és elkezdtem nézni a shippuden fillereket, de sajnos nem csalódtam pozitívan. A történet még egész jó is lenne, de ezek a zombik + a lenyult kyubi csakra elég gyenge, elfogyott a fantázia vagy csak én várok túl sokat? Jó oldala viszont, hogy több szerepet kap Asuma és nem húzzák az időt annyira
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2102 Dátum: 08 aug 05, 19:24:30 » |
|
hát nem tudom mit vársz magasan a sima naruto fillerek felett van. te vársz túl sokat szerintem elvégre ez csak filler. nem kéne a főszálhoz mérni... És sztem nagyon yool sikerült.... és nem tudom mikor jutott volna eszedbe a Kyuubi Chakráját bezárni valakibe szvsz sokkal jobb így mintha csak egy harmadrangú démont zártak volna el benbne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2103 Dátum: 08 aug 05, 20:05:28 » |
|
Arra kiv vok hogy vajon Sora tényleg elmehet-e a 9 farkúig? És ha igen, el is megy-e vagy útközbe megállítja NarutoxD Tényleg mivan ha elmegy a 9 farokig, és meglehet állítani de úgy hogy abba bele is hal *-)Mit gondoltok?
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2104 Dátum: 08 aug 05, 20:10:04 » |
|
Spoiler veszély Nos Sora most biztosan megfog halni, mivel Hidan és Kakuzu csak Chiriku-ért mentek a tűz templomába
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2105 Dátum: 08 aug 05, 20:12:17 » |
|
remélem ez lessz megnézném harcközben ^^ de nem elnne semmi mivel logikus hogy ég és föld lenne az igazi és köztre az erőkülönbség... szal mint egy egyfarku mint ami Gaarában van sztem max oylan erős lehet. elvégre a maradékból összekapart valami lessz. ami természete miatt felveszi régi alakját. Ezt már én is említettem szal tuti most hoyg dicsőségesebb legyen ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #2106 Dátum: 08 aug 06, 10:03:34 » |
|
Most néztem meg a Naruto Shippuuden 67. részét és a végén az openingnek tisztára olyan Bleaches fílingje van. Majdnem ugyanaza ruha, kardjuk is van. Szóval sztem 1 kicsit Bleaches fílingű.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2107 Dátum: 08 aug 06, 12:13:27 » |
|
Engem az ending jobban emlékeztet a Samurai Champloo-ra
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
|
« Válasz #2108 Dátum: 08 aug 06, 22:08:19 » |
|
mikortól lesz várható hogy visszatérnek a filler részekből az eredeti támára? szerintem ezek fillerek jók, annak ellenére hogy kicsit el vannyak nyújtva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #2109 Dátum: 08 aug 06, 23:05:36 » |
|
Úgy a 72-73 rész környékén fog megtörténni, szóval nemsokára^^ Olvastam a neten (ne kérdezd hol, valaki belinkelte valahova a műsortervet a fórumba).
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2110 Dátum: 08 aug 07, 02:42:57 » |
|
Sztem a Shippuuden fillerek rosszak, de a Shippuuden-ből készült anime az jó. Ezért remélem, hogy igazad van Hekate.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2111 Dátum: 08 aug 07, 12:40:35 » |
|
Nekem sem tetszik ez a filler, jól indult de Sora mint Kyuubi... Ez ütött. Mivel esőfalusiak ezek jótét lelkek Paint is belelehetett volna írni. De reméljük több filler jó ideig nem lesz, már várom Hidanékat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|