24 dec 24, 18:54:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1816252 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Eddy
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2040 Dátum: 08 aug 01, 21:32:36 »

Akror nem nagyon tom hogy mi lehet mert amikor Yamato meg probálta a Kyuubi Chakráját kontrolálni akor nem tudta, mert a Chakra szál vagy mi elszakadt. Akor az is valoszinü lehet hogy Sorában lévő Chakra fel ébreszti Narutoban a Kyuubit,Lehet azért volt ugy meg lepődve Naruto.(de majd ugy is kiderül[csak gyözem kivárni.ikszdé])
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2041 Dátum: 08 aug 01, 22:37:09 »

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=7293&page=25
Eszerint a 73. részben már tuti visszatér az eredeti vonal, és jön az Akatsuki Nevet
Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2042 Dátum: 08 aug 01, 23:16:12 »

Ha megnézed akkor láthatod hogy már a 72. sem filler lessz de ezt már említettem és am is nagyon jó sztem még 80ig is elmehetne.
Naplózva
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #2043 Dátum: 08 aug 01, 23:26:06 »

jajj ezt jó hallani, legalább tudjuk mikor lesz már vége.... nem mondom h rossz volt a filler, de már nagyon kiváncsi vok néhány jelenetre a mangából animálva + zenével  Pontosan
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #2044 Dátum: 08 aug 01, 23:38:19 »

de remélem hidan-nak nem olyan hangja lesz mint mikor a hologramja dumált mikor szívták ki gaara-ból a shukakut ikszdé az túl mély volt már ... ehhez a fazonhoz valami lazábbat képzeltem el ikszdé

am. sz.tem a kövi rész bemutatójában sora van átalakulva : http://kepfeltoltes.hu/view/080801/976710798N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg  pl. naruto-nak nem olyan a keze mikor átalakul ( ennek úgy ki áll a kezéből valami mint sorának az a szörny mancsa ikszdé )meg az állánál is van két "kinövés" mint sora-nak olyan fél szörnyi állapotban csak itt nagyobb ikszdé
( nah ezt jól megmondtam ikszdé)
Naplózva
Raijin
Vendég
« Válasz #2045 Dátum: 08 aug 02, 08:11:44 »

mi van ha ez még a következő rész zenélje lesz? mármint naurto rögtönzése?  bejöhet, és nem is lehetetlen! azok alapján ahogy Yamato narutóból húzza ki a kék chakrát (a nyakék!)  nem lehet hülyeség. ha az egybe olvadésos story lenne, mivel naruto is eléggé megszeppent, a legjobb   variáció.  szerintem ez reális, én az előzetes alapján gondolom.......  elvégre Yamato ezt a szögecses fa kordont mindkettőjük köré hozta létre, nem csak Sora, vagy Naruto lett elszigetelve!
SZ.tem az azért kegyetlenség lenne ha naru elszivná sora(ha még beszélhetünk sorárol)az ál-kyuubi erejét és magába olvasztaná sora-testét!Sz.tem valami olyasmi fog történni ismerjük jol narutot barátja ként kezeli sorát valoszínüleg nem bántaná saját akaratából,sz.tem valami olyasmi lesz h naru ráccuppan:) sorára és szépen kiszipojozza sorábol a "saját" chakráját lényegében tudjuk jol h a chakra elfogyhat,kiszivja az egészet aztán sora elájul naruto nem bírja tartani magában a kyuubi chakráját elveszti a saját teste fölött az irányítást elkezdene dühöngni aztán yamato leállítja azt szevasz!H sora tuléli hát nem tudom mert beszéltek arrol h mivel ál-jinchuuriki így a teste és a test-regenerácioja nincs vagyis nem tudok rola sora elég keményen megfog sérülni,pee ez a 'testleépítés' naru nál is csak a 4. farok elöjövetele után kezdödik addig tudja kontrolálni magát ugyahogy!Namost mivan ha még a 4. farok elött letudják állítani sora tuléli ...de akkor mégiscsak naru az a "vörösakármi Nevet" az elözetesen!áh nem értem de érdemes filozni rajta elég izginek tünik amugy meg én annak örülnék ha legjobban ha VÉÉÉGRE lenne megint egy izom-komoly harc!naru-sora mind2ö elökapja minda 9 farkát khm...azt tarolnak:Djojo hülyeség de télleg kéne valami izgi már 3 rész ota csak az megy (hanem több) hogy SORA!SORA!SORA!
egyéb észrevétel :mintha narutot nem nagyon érdekelné a falu meg a többi ember élete pedig én ugy emléxem tudott arrol a villám elem teknikárol amit végezni akartak a "gonoszok Ördögi"még egy észrevétel amijen sokat szenvedett naruto a kis hajasbabával(ué.a csajjal) kb 2-3 perc alatt lezárták a kettejük harcát!Nade mind1 csak enyit akartam hozzáfüzni  Pojén
Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2046 Dátum: 08 aug 02, 09:17:04 »

Ha valakinek rájössz a gyengepontjára, onnantól sokkal könnyebb az egész. Inkább örülj, hogy hősünk végre a fejét is használta, habár kicsit hézagosan:D
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2047 Dátum: 08 aug 02, 09:26:17 »

ja vezzeg!  Nyelvesít

én annyit látok az előzetesből. hogy valaki nagyon rosszra veszi a figurát, szerintem ez Sora lesz ami Narutóból is ki fog váltani valamit, és kétlem hogy a piros pacsi lenne az.....  másrészról. Yamato valami kék chakrát húzott ki narutóból, mikor a barikád előjön a földből, és rápacsált, Yamato nem tudja narutót megfékezni abban hogy ő is átalakuljon. és most néztem vissza a köv rész előzetesét, szerintem Sora volt az kinek a 4.-ik vagy még több farka jött elő!

Valaki tudja mikor lesz a köv epizód?
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 09:31:25 írta lonelypatrick » Naplózva
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2048 Dátum: 08 aug 02, 09:32:49 »

Patrick, nem emlékszel az előző anime-részekre? Miért beszélsz úgy, mintha nem tudnád, hogy az a "valami kék csakrafonal" az első hokage bestialecsillapító jutsuja? Ezt egészen pontosan a Naruto vs. Orochimaru harc végén láthatjuk, kb 40-45 rész környékén.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2049 Dátum: 08 aug 02, 12:49:09 »

Szép, és laza, amit leírtál Raijin, csak az a bökkenő, hogy Sora átokpecsétje fel lett oldva! Vagyis a kyuubi-chakra teljesen átveszi a teste felett az irányítást... Miniatűr Kyuubivá változik! És ezt nálla nem lehet visszacsinálni, mert mint mondtam, nincs pecsét, és ráadásul még a chakra kristálya sincs! Mivelhogy a teste nem bírja a megterhelést, amikor eléri a 4. farkas formációt, Sora rövid időn belül valószínűleg elpatkol a chakra által okozott sérülések miatt...
Ino meg ráadásul mit mondott? Azt hogy Sora személyisége eltűnt... Ha vissza is alakul, egy személyiség nélküli zombi lessz... Inkább a halál... :/

De én is várom a folytatást...  Mosolyog
Naplózva
lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2050 Dátum: 08 aug 02, 13:01:17 »

Gabesz még jobb elemző mint én   Nyelvesít

Hekate: pontosan tudom mi volt az, elvégre én majd minden részt újra nyálaztam, mióta tag lettem itt, de próbáltam már nem konkrátumokat mondani, elvégre most már én is csak spekulálok, nincs konkrét ötletem mi is fog történni, így elemzést sem tudok készíteni. Remélem Naruto lesz az ki Sorával végez, annak ellenére hogy tudom naruto nem akarja megtenni, és képtelen, bár remélem meg fogja.

Viszont az lenne a szép, ha Sora halála elött megtudná, a saját gyökér apja használta fel a céljai elérésére, aki él és virul tehát Asuma nem bűnös.  Nem hiszem hogy ez megtörténik, bár szép felismerés lenne egy szerencsétlennek, becstelen és igazságtalan halála elött.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 02, 13:05:13 írta lonelypatrick » Naplózva
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2051 Dátum: 08 aug 02, 13:07:49 »

Sora személyisége nem biztos hogy eltűnt egyzserűen a ál-kyubi énje tört fel és Ino nem tudott sem benne maradni annyi ideig hogy meglássa Sorát sem irányítása alá vonni.

Igen Során megtört a pecsét. Csakhogy belé egyzserű chakra van zárva ami igaz erősen kapcsolódik Kyubbi urasághoz de csak Chakra. Naruto átváltozik a KYuubi biztosan vissza fogja szívni nem Nem Sorát hanem a Chakráját. ha meg nem hát nem de sztem nem fog SOra meghalni bár inkább most mint Hiddan alattXD
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2052 Dátum: 08 aug 02, 13:38:22 »

Szerintem felejtsük el ezt a chakra-visszaszívást mégsem porszívó a Kyuubi Mosolyog
Ino azt mondta hogy nincs jele annak hogy emberi szíve lenne. Amúgy meg szerintem Yamato azért nem tudja irányítani a Kyuubi-t merthogy Naruto teljesen a hatása alatt tartja vagy pedig a chakra-ra reagált a Kyuubi és rezonanciába léptek Nevet(Nah ezt jól megmondtam)
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #2053 Dátum: 08 aug 02, 13:50:24 »

Nyugalom, emberek, nyugalom! Tudjátok, mennyit keresnek rajtatok valahol a messzi Japánban?! Majd kiderül minden, én már nem is spekulálok rajta, egyszerűen várom a megoldást.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2054 Dátum: 08 aug 02, 13:58:25 »

Heh lol Hekate Nevet Csak azért mert elolvastad az Animax által kiadott manga elemzést, azért még nem kell letenni a Naruto-ról. Én is pontosan tudom hogy mekkora marketing piac van egy ilyen piaci tárgy mögött mégiscsak közgazdász-szakra járok Nevet Amúgy meg hogyha az író lenne az olvasóért és olvasó az íróért akkor Naruto már rég Hokage lenne vagy legalábbis nem Genin, Naruto összejött volna már Hinata-val, Sasuke visszatért volna a faluba, és nem lenne kiszámíthatatlan az események jó része. Amúgy meg nem hinném hogy olyan sokat keresnének rajtunk mivel nálunk sajnos nem lehet fogni a Tokyo TV-t, és a manga-t is scannel-ve kapjuk, maximum az eladott rajongói kellékek-en keresnek egy kis pénzt Nevet Meg a Jetix-en a jogdíjak miatt Mosolyog
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Oldalak: 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins