24 dec 25, 19:00:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1817255 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
warmerh
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1995 Dátum: 08 júl 28, 18:54:41 »

Sora mondta Asuma-nak hogy nem emlékszik az apja arcára úgyhogy nem tudja hogy kilehetett, amúgy meg baromi nagy véletlen lenne hogy pont ott van egy vágás asszem Fuuma arcán ahol Asuma megvágta az apját de ez lényegtelen majd kiderül.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
xenon
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csiga_@_/"

« Válasz #1996 Dátum: 08 júl 28, 19:32:10 »

Sora apja az a fazon akit asuma visszaemlékezésében láttunk akivel ő csapott össze mert ős is felázadt a hokage ellen
Naplózva

I know that we have never really met before
But, tell me, does this rag smell like chloroform?
You know that I'm the reason people lock their doors
But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch
You got nowhere to run too, so, don't try hiding
'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining

Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting
Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1997 Dátum: 08 júl 28, 19:55:57 »

Xenon hülye azért nem vagyok Nevet (ezért nem vásárolok a Media Markt-ban) Úgy gondoltam én is hogy az apját is úgy ölte meg Asuma hogy az arcát keresztbe metszette a pengéjével, de ezt inkább hagyom korábban volt már róla szó Mosolyog Majd kiderül hogy mi a helyzet
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #1998 Dátum: 08 júl 30, 10:51:18 »

engem inkább az érdeke, ki is Sora valójóban, érdekes az amit naruto lát álmaiban, plusz az hogy érzik egymás belső szörnyeik hívását, nem tom, engem érdekel a szitu.  a másik hogy Fiuudo most hogy elkezdte gyepálni szegány kölyköt mivel nem akar ártatlanokat ölni, ez is érdekes fordulat, mint ahogy a peca botos pali is mondta, "akárcsak apád...." tehát Kazuma se volt olyan rossz mint ahogy tűnik? remélem ma este már valakinek lesz konkrét válasza. jha igaz, néhány oldalon már ma este éjfél elött ott lesz a 68.-ik rész!
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 13:54:47 írta lonelypatrick » Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1999 Dátum: 08 júl 31, 17:06:23 »

hűűűű vaze..... már félek az előzetestől.... szörnyi vs. szörnyi bunyo.... kemény....
ennyi hír már sok nekem , de végülis jól tippeltem a vágott arcú fazon kilétéről ( és gondolom ezzel sokan vagytok így ikszdé)
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2000 Dátum: 08 júl 31, 18:32:46 »

Hmm hát ebbe jól beletrafáltam... Kazuma él ráadásul Sora-ba a Kyuubi rossz fele van bele pecsételve.
Tényleg most jut eszembe hogy Shikamaru-ék nem is tudják mi a helyzet Naruto-val, esetleg csak Shikamaru de abban sem vagyok biztos mivel erről a dologról nem sok helyről hallhatott.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 31, 18:42:20 írta warmerh » Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2001 Dátum: 08 júl 31, 18:45:40 »

Ez a rész nagyon állat. De eddig azt hittem hogy yondaime a rossz felét magába pacsételte  Hmm?
Na de végra Naruto újra használja a kyuubit és megint 4farku lesz.  Nevet
Naplózva

Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #2002 Dátum: 08 júl 31, 18:55:24 »

Ideje volt már h ulyra feltünjön a 4farkú majd én is megnézem csak még nem volt alkalmam letölteni.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2003 Dátum: 08 júl 31, 19:08:44 »

Az még azért nem biztos, hogy az a négyfarkú Naruto lesz. Én legalábbis remélem, hogy inkább Sora, mint Naruto. Még jó, hogy kéznél van egy legendás sannin, aki majd jól fenékbe billenti. Remélem Tsunade kap valami szerepet, mert az így elég fura, hogy mindenki harcol, csak a Hokage nem. Aztán zárjuk gyorsan rövidre a dolgot. Szép volt jó volt, de térjünk vissza az eredeti történethez. Mosolyog
Naplózva

Tomi is a good boy.
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #2004 Dátum: 08 júl 31, 19:15:28 »

Ezek a filler részek nekem se jöttek be már az elején csak untattak ezek a részek. Viszont Naruto edzésére meg nagyon kiváncsi vok remélem miharababb folytatják nameg azt remélem h az Akastuki nemsokára feltűnik.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
lonelypatrick
Chuunin
*

elemző, stratégia felépítő

« Válasz #2005 Dátum: 08 júl 31, 20:13:25 »

nem tudom nekteke ezen plussz részek miért is untató? elvégre több infót, és eseményt kapunk, ráadásul, ennek köszönhetően, a Naturo Shippuuden jóval hosszabb lesz...........  kétlem hogy ez bárkinek is a terhére lenne...... :/
Naplózva
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #2006 Dátum: 08 júl 31, 20:15:10 »

Jó elismerem ezek a részek tényleg izgalmasak de az edzés eőtti részek nem nagyon tettszettek.
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #2007 Dátum: 08 júl 31, 22:24:38 »

és mi lesz ha sora is és naruto is ilyen négyfarkúak lesznek ?
meg ahogy láttam naruto reakcióját az előzetesből mintha... mintha valahogy észnél lenne mikor a démon róka palástja ( vagy mijeXD) körülveszi... hiszen a szeme sem vörös és előtte (vagy utána) meg yamato a hátához bök valamit ikszdé
érdekes lenne hogy naruto olyan démon róka formában a saját hangjával beszélne ikszdé akkorát röhögnék ikszdé
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #2008 Dátum: 08 júl 31, 23:07:43 »

Most így az jutott eszembe az előzetes alapján hogy ezekt útán hogy akarják majd folytatni jobb ha óvatosak lesznek evvel a harcal mert a későbbiekben csalódás érheti a nézőket az eredeti storyval feltéve ha nem olvasták a mangát.
Azért gondolom így mert ha egy bödületes nagy harc lesz ebből akkor később legyinthet az ember arra hogy Naruto megtanulta használni a rasen shurikent mondván elég erős a kyuubival.

Kivételesen én is kiváncsi vagyok a következő részre de csak azért hogy ezt hogy akarják majd megoldani.
Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2009 Dátum: 08 aug 01, 00:19:39 »

Ahogy elnéztem nem biztos hogy Naruto is 4 farkúként fog küzdeni, bár Yamato-t megkérte, hogy segítsen neki a Kyuubi chakrájának az irányításában, és hogy vegye őket körül a chakra irányító totemekkel is, hogyha veszélyessé válna a helyzet a többiekre nézve akik madártávlatból figyelik az eseményeket, letudja állítani őket. Bár engem még az is érdekel Shikamaru-ék(Ino, Chouji, Shikamaru, Lee, Kiba) mit fognak szólni Naruto-hoz >.<#
Naplózva

Oldalak: 1 ... 132 133 [134] 135 136 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins