warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1965 Dátum: 08 júl 25, 20:54:48 » |
|
Igen arra nagyon bedühödött hogy Narutoval akarta megöletni, épp ezért tényleg meghalt Kíváncsi vagyok mennyi maradhatott belőle...
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Sun9us
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1966 Dátum: 08 júl 25, 21:46:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék de a grafikája ottvan........ Az élet szar játék kerüld a game over-t! Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1967 Dátum: 08 júl 25, 21:57:55 » |
|
Már mért lenne perverz? Csak azért mert egy halálos csókot akar adni Naruto-nak?
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Sun9us
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1968 Dátum: 08 júl 25, 22:13:52 » |
|
Akinek ilyen jutsu ja van az joggal lehet perverz ,habár innen nézve Narutot sem kell félteni .
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék de a grafikája ottvan........ Az élet szar játék kerüld a game over-t! Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
|
|
|
Magnus
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1969 Dátum: 08 júl 26, 11:44:43 » |
|
Nekem Hudo meg Yamato harca is tetszett. A végén jól lehetett látni milyen nagy a különbség a kettő ember között. Yamato igazából még megsem erőltette magát. Simán kivégezte a csávót:D Sorára leszek kiváncsi hogy milyen szörny lesz belőle ha átalakul esetleg.
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember élete feláldozható a többség érdekében.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #1970 Dátum: 08 júl 26, 12:56:52 » |
|
Új hét új naruto episod nekem is tetszett Sakura gyomrosa de Yamato az nem volt gyenge hideg vérrel kinyírta a palit és még csak megsem erőltette magát látszik hogy anbuxDDD. Naruto ellenje se gyenge remélem Jiraiya találkozik velexDD ő már halott lenne mert rég lesmárolta volna a csajtxDD. Kiváncsi leszek Naruto átváltozik e kyuubivá az igérete ellenérexDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1971 Dátum: 08 júl 26, 13:17:00 » |
|
szerintem csak chakrát kér hogy legyőzhesse mert az a csaj elég kemény főleg hogy használja az 5 elemet plusz jól kombinálja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kimo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1972 Dátum: 08 júl 26, 18:50:13 » |
|
kicsinálja simán, figyeljétek meg. Közel kerül, onnantól vége. Sora meg. HmHm. Szerintem meghal.
|
|
|
Naplózva
|
A pandák és az eszkimók szeretik a chipset
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
|
« Válasz #1973 Dátum: 08 júl 26, 19:00:42 » |
|
én meg azt mondom, hogy Naruto Sora miatt fog átalakulni, és lehet hogy együtt állítják meg a 4 lightining mestert! egyébként szerintem, az még mindig tény, hogy narutó hiába fejlődik, a Rasengant nem képes mozgó célponton bevetni, ezért ez elég ciki, mivel szegény 4.-ik Hokage kicsi fia a Rasengan-on és a Kage bunshin no justsun kívül semmit sem tud, igazán akkor muat valamit, mikor a Kyuubi erejét használja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lonelypatrick
Chuunin
Nem elérhető
elemző, stratégia felépítő
|
|
« Válasz #1974 Dátum: 08 júl 26, 19:13:10 » |
|
személy? miylen személy? Ja DB-ék sosem voltak komolyabbak és nem is lesznek nem igaz hogy nem tudnak leálni a rémisztgetéssel. hello Dave! nem tudom hogy te mennyire vagy profi japán-angol fordításban, szerkesztésben, de szerintem a DB eddig rengeteget dolgozott a Naruto 1-en, és most a Shippuuden-en is, ha érdekel, a hozzád hasonló emberek lenézése és megnyílvánulása miatt döntöttek úgy nekik elegük van, szerencsére valamilyen okból mégsem hagyták cserben azon fan-okat akik eddig is támogatták óket, soha cserben nem hagyva ezt a csapatot, kik mindent ingyen tettek. és tesznek a rajongókért, és persze az olyan emberekért akik edukáltak eléggé hogy olvasni, és érteni is tudják az angolt! Sajna ez az itthoni közönségnek csak feléről mondható el, jó bizu a topicban megnyilvánult arcok hümmögése, kik csak fikázásban nagyok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 19:16:43 írta lonelypatrick »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1975 Dátum: 08 júl 26, 19:36:12 » |
|
lonelypatrick már megbocsáss én sose szidtam a DBseket a munkájuk miatt csak épp elég unalams hogy midnen 3. héten előadják ezt tiltsák le az olyan embereket akik emailokban dumálnak nekik oszt yoovan ne a többit aki letölti onann magának hogy megnézze és örülneki ijesszgessék és képzeld el felvagyok háborodva hogy ezt csinálják egyszer ?vicces 2szer? még mindig de könyörgöm mindennek van határa...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 19:37:47 írta Dave90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1976 Dátum: 08 júl 26, 20:56:46 » |
|
szerintem csak chakrát kér hogy legyőzhesse mert az a csaj elég kemény főleg hogy használja az 5 elemet plusz jól kombinálja
Yamato és Sakura is kilesték az első csatában az ellenfelük gyengéjét. Ha Naruto figyelt, akkor tudhatná, hogy a csajnak nem ízlett a vörös chakra. Mivel Naruto nagy mennyiségű Kage Bunsihnhoz vörös chakrát használ, egyszerűen el kéne hitetnie vele, hogy az egyik klón valójában az igazi Naruto, amíg ő maga elrejtőzik, és hagyja, hogy a csaj lesmacizza a klónt. Aztán nesze ott van, egyél vörös chakrát. Csak nem tudom, hogy Naruto elég okos-e egy ilyen cselhez. Amúgy engem az a bottal hadonászós alak idegesít. Van neki egy láncos botja, és máris ő a Jani. Remélem találkozik Tsunade-samaval. Akkor Tsunade bemutathatná, hogy mit tud igazából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 26, 20:59:44 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1977 Dátum: 08 júl 26, 22:08:00 » |
|
Tomimaru-sama a Tajuu Kage Bushin No Jutsu-hoz Naruto csak a saját chakráját használja nem a Kyuubi-ét (lásd Naruto vs. Gaara) Egyébként meg akkor a Kyuubi chakra-ját szívta volna ki amiből csak 1 van és az nem másolható épp ezért nem jó az ötleted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tibo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1978 Dátum: 08 júl 26, 22:12:55 » |
|
Yamato és Sakura is kilesték az első csatában az ellenfelük gyengéjét. Ha Naruto figyelt, akkor tudhatná, hogy a csajnak nem ízlett a vörös chakra. Mivel Naruto nagy mennyiségű Kage Bunsihnhoz vörös chakrát használ, egyszerűen el kéne hitetnie vele, hogy az egyik klón valójában az igazi Naruto, amíg ő maga elrejtőzik, és hagyja, hogy a csaj lesmacizza a klónt. Aztán nesze ott van, egyél vörös chakrát. Csak nem tudom, hogy Naruto elég okos-e egy ilyen cselhez. Amúgy engem az a bottal hadonászós alak idegesít. Van neki egy láncos botja, és máris ő a Jani. Remélem találkozik Tsunade-samaval. Akkor Tsunade bemutathatná, hogy mit tud igazából. Hát én meg már úgy unom,hogy azt a szerencsétlen Narutot mindig szinte halálra verik..komoly nagyon, mintha kiabálná,gyere csak üssél.. úgyis túlélem mindent túlélek:D Komolyan egy kis Sasukes észjárást vagy vmi intelligencia nyomát adhatnának neki Yamato nagyon ottvolt.. a játékba ez a fő technikája az elsőnek:D Jövőhéten Sora meg elszabadul, még pár rész és vége fillernek Remélem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1979 Dátum: 08 júl 26, 22:16:43 » |
|
Na még egy ember, akinek valakinek a teste kell Yamato nagyon ott volt De lassan remélem vége a filereknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|