24 nov 17, 07:34:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1770117 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
warmerh
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1890 Dátum: 08 júl 05, 14:17:53 »

Bocs Shiko a smiley lemaradt utána és elég hülyén fogalmaztam Mosolyog Pojén Amúgy vágom a humort én is szeretek vicceskedni.(Olyan jó érzés mikor az emberek nem kapnak levegőt a röhögéstől. Amúgy meg ahogy néztem a végét Naruto-nak jut megint Fuuka úgyhogy megint láthatjuk Medusa-chan-t
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1891 Dátum: 08 júl 05, 18:33:26 »

...
Fireworks Fiasco Foils Naruto

2008/07/04

DB is forced to announce that our weekly shipment of raws from Japan was accidentally switched with a shipment of Chinese fireworks. Like all good Americans, we love loud noises and bright lights, so rather than attempting to solve the problem, we are all enjoying destroying the office with industrial grade explosives.

When FedUps gets us the correct shipment, subbing will resume, assuming any of us have any fingers left by the end of the holiday weekend.

To all of you dim bulbs out there, that means Naruto will be delayed this week. Please do not write to us asking when it will be released. It will be released when it is done. Any and all complaints about the delay will result in a ban.

In addition, sending us any links to what you think is a "quality" raw will also result in a ban.

Valaki lefordítaná, hogy Dattebayóéknak most mi bajuk van? Mert nem vagyok jó angolos, és nem vágom...  :/
Köcce....  Mosolyog
Naplózva
geri-kun
Gennin
*

« Válasz #1892 Dátum: 08 júl 05, 21:35:28 »

Hát én se vagyok olyan húú de nagy angolos:D(mondjuk nem vagyok hülye hozzá csak még kezdő)
Ajánlom neked a http://www.webforditas.hu/index.php  (sry nem reklámozni akarom csak segíteni vele)Lehet nem vmi magyarosan fordítt de ki lehet találni hogy miért késik!
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1893 Dátum: 08 júl 05, 21:41:16 »

N a webfordítást nekem ne ajánlgasd, mert az amit magyarként ír, azt még dekódolni is kell... Total magyartalan magyar....
Na ezt jól megaszondtam...  Gondolkozik
De a lényeg, hogy a webfordítást már próbáltam, és amilyen értelmes magyar fordítást csinál, ugyanott tartok, mint előtte...  :'X
Valami tűzijátékot írogat, meg mittudomén... Azért írtam ide, hogy valaki dióhéjban magyarázza már el a lényeget...  :/
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1894 Dátum: 08 júl 05, 21:50:47 »

Arról gagyognak, hogy az e heti Naruto anime RAW helyett egy csomag tűzijátékot kaptak Japánból. Ha majd megkapják a RAW-ot, akkor megcsinálják az égetett angol feliratot.
Meg a szokásos, ne írj ezzel kapcsolatban, ne küldj szerinted jó RAW-ot, mert ban szöveg. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1895 Dátum: 08 júl 05, 21:57:10 »

Hmm anime helyett tüzi játék? Vicces lehetett Nevet Amúgy meg hogyhogy nem kapták meg nekik postán küldik? Nevet
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1896 Dátum: 08 júl 05, 22:07:52 »

Az egész hír egy kamu. ^^ Biztos a július 4. miatt csúszik a cucc (amcsi nemzeti ünnep, a függetlenség napja). Szerintetek miért emlegetnek tűzijátékot...? ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 05, 22:08:34 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1897 Dátum: 08 júl 05, 22:11:41 »

Na azért nem kell hülyének nézni tuti hogy csak lusták voltak megcsinálni Nevet Végülis ahol legális a robbangatás ott az én helyem is de illegálisan izgalmasabb Ördögi Azt hiszem elő kell vennem a japán tankönyvemet Gondolkozik
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1898 Dátum: 08 júl 05, 22:16:05 »

Én nem néztem senkit hülyének, bocs ha ez jött le. Csak leírtam a szitut. Meg hátha valaki nem tudja mi van Amcsiban júl. 4-én. ^^
Naplózva

warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1899 Dátum: 08 júl 05, 22:20:09 »

Én sem úgy értettem bocs ha nekem se jött le de most nem érzem hol kell meghúzni a poén vonalát Mosolyog Amúgy lehet hogy tényleg nem tudja valaki legalább mostmár tud róla. Pontosan Lehet tényleg jobban járok hogyha megtanulom a japán-t mert akkor nem kell várnom Dattebayo bácsiékra Ördögi
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #1900 Dátum: 08 júl 06, 01:03:46 »

hát torrenttel már le lehet tölteni  a RAW-ot ( nekem már meg volt csak nem tom minek Nyelvesít) ,szal már a dattebyo-ék is megerőltethetik magukat...
a japán tanuláson már én is gondolkoztam ,de sz.tem az én felfogásommal egy élet is kevés lenne ( még az angolt sem tom emerségesen bemagolni ikszdé)!XD
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1901 Dátum: 08 júl 06, 02:36:59 »

Hát igen... csak RAW és RAW között is van ám különbség. Nem mindegy, hogy mibe égeted bele a feliratot, hogy annak utána is penge maradjon a minősége.
Még írják is az utolsó mondatban, hogy senki ne küldjön nekik szerinte "minőségi" RAW-ról linket, mert ban lesz a jutalma. ^^
Naplózva

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #1902 Dátum: 08 júl 06, 08:11:38 »

Én, ha tehetném, se l33t-rawba se S^M rawba nem égetnék....... se TV-ripekbe ikszdé......
Maradjanak a HD-TV-ripek aztat szeressük ^^

Amúgy nem nehéz a japán, én magamtól tanulok, csak mégse tudok semmit Xd.  :'X >.<#
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #1903 Dátum: 08 júl 06, 09:24:30 »

Az S^M tényleg borzalmas, viszont a l33t szerintem meg jó Nevet Megfelelő a felbontás & kódolás & stb ^^

A japán nehéz! Hidd el... brutálisan nehéz. x'D Főleg ha elkezded komolyan tanulni és beleásod magad ikszdé - tapasztalat xD

És hogy ne legyek akkora OFF: A DB kiadhatná már az angol subot. Jövő hétre én pihenést terveztem, nem akarok időzíteni x'D
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 06, 09:25:28 írta Cart'necker » Naplózva
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #1904 Dátum: 08 júl 06, 10:03:46 »

OFF:
Nemtom, én nemrég tracketről letöltöttem a hunsubos Naruto Shippuu egyik részét, ami l33t-s....
Éshát, nekem, nem kicsit volt pixeles ikszdé..............
Naplózva

Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins