25 feb 25, 12:20:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1871061 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Dave90
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #1770 Dátum: 08 máj 26, 11:24:12 »

Ja alig várom két kedvencem Hiddan és Shikamaru Nevet ráadásul egymás ellen ahh alig várom

Am Naruto Csók.
http://www.youtube.com/watch?v=bAgwAFI9fEA
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 26, 11:25:01 írta Dave90 » Naplózva
Tanist
Chuunin
*

« Válasz #1771 Dátum: 08 máj 28, 14:53:28 »

Na ja, most jó részek lesznek animében is, amugy ez a csókos rész tényleg tetszett, bár én a most pénteket várom, sokmindenbe mernék fogadni, hogy az előzetesben mutatott csókra készülést, mikor Naruto eszméletlen, Sakura fogja megállítani Mosolyog
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1772 Dátum: 08 máj 29, 14:27:14 »

Amíg nincs RAW addig úgyis unatkozom, szal íme néhány kép a 61. részből:

Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1773 Dátum: 08 máj 29, 14:58:27 »

Valahogy olyan sejtésem van hogy ma meglátjuk megint jó öreg szőrös róka komát:) Na majd kiderül
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 29, 14:58:58 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #1774 Dátum: 08 máj 29, 15:03:00 »

LOOOL Sakura feje xDDDD
Hubazz most komolyan ki akarja Naruto lelket venni????
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #1775 Dátum: 08 máj 29, 15:04:04 »

Jááááj, Sora-chan elpirul, és kikészül! Ittmilesz =DD  ^^
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1776 Dátum: 08 máj 29, 15:20:54 »

Most Naruto lelkét vagy a chakráját akarja kivenni, ezzel nem vagyok tisztában, és, hogy a lélek és a chakra között milyen kapcsolat található ezt sem tudom, ebben valami hozzáértő ember segítségét kérem, hogy folytassa az eszmefuttatásom. Mosolyog Merthogy az a kellemes küllemű hölgy azt mondta, hogy Naruto-nak a szél-elemű chakráját akarja, és nem tudom, hogy a lélek megy-e a chakrával. Na ez az első hsz-em amin 8-szor kellett használnom a módosítás gombot, mert elírtam és meg is gondoltam magam. Na most hogy végigolvastam még 5-ször kellett szerkesztenem, manapság már az írás sem megy.
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 29, 15:26:57 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #1777 Dátum: 08 máj 29, 16:42:12 »

Az animetengokusoknak technikai gondjuk van a résszel, azért csúszik ennyit a RAW. Nem tudni mikorra oldják meg, lehet hogy 10 perc, lehet hogy 1 óra... de lehet hogy csak holnap lesz online nézhető cucc. Nemsokára elválik ^^
Naplózva
Tanist
Chuunin
*

« Válasz #1778 Dátum: 08 máj 29, 22:32:22 »

Chakra kell, neki amugy Sakura jól kiakadt, annak ellenére, hogy nem értettem, érdeks résznek tűnik, már alig várom a feliratot Nevet (angolt vayg magyar az midn1 csak legyen Nyelvesít ).
Következő rész lesz komoly mikor a srác asszem Sora találkozik a többi Konohaival, engem az is érdekelne kit láthattott aki miatt elpirult? Ino, Tenten, Hinata vagy esetleg Tsunade? Nevet
Oh és... manóba még 1 hetet kell rá várni Szomorú

Ez nagyon komoly, amugy tuti, hoyg Sorában is 1 démon van és nem NArutoto "hallotta", hanem a szörnyek komunikáltak/jeleztek egymásnak/al....
Érdekes, dolgok sülhetnek ki ebből, bár a mangában elvileg már mind az akatsukinál van, legalábbis ott tartanak, szal ezekszerint Sorából is kiszedik, akkor meg őt nem lesz aki felélessze, bár mondjuk igaz hoyg az Akatsuki a templomban nem találta meg, szal lehet ő lesz a kivétel, aki majd Narutoval megy ellenük vagy csak végigi bujkál valahol Nyelvesít

Utólag hozzáírva: eddig cska nem volt szimpi Sasuke, mostmár nem is szeretem, miért akarja elpusztítani KOnohát, max 3 embert kéne megölnie... megvan Oro utódja, cska ő veszélyesebb :S Na, de mind1 picit h***e szegény, most pont azt akarja megtenni, amit a bátja annyira meg akart akadályozni, hogy Konoha elpusztuljon :S
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 30, 10:04:26 írta Tanist » Naplózva
Tem
ANBU újonc
*

« Válasz #1779 Dátum: 08 máj 30, 15:46:17 »

Nekem nagyon teteszett ez a rész. [mint ahogy idáig is az összes Shippuudenes rész] Amugy én is egész nap agyalok vajon kit láthatta meg Shora? Vagy talán csak Naruto vagy valamelyik fiú mondott róla valamit amitől zavarba jött?  Gondolkozik
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1780 Dátum: 08 máj 30, 15:47:07 »

Szerintem is látni fogjuk ha nem ebben a részben akkor vmelyik következőben a kyuubit.
Jaj Sora hogy elpirult a képen Nevet Ez állati
Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #1781 Dátum: 08 máj 30, 21:25:11 »

Hát én totál kiakadtam ettől a Fuukától...de komolyan..de azért bírtam azokat a csókpróbálgatásokat...  Nyelvesít
sztem Sora nem lány miatt pirult el, mivel a háta mögött ott lesz naruto is, aki meg olyan hülye pofát vág, szal talán inkább szóban mondhattak neki valamit...

De ha esetleg lány van a dologban, akkor még kíváncsibb vagyok... Pontosan  Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1782 Dátum: 08 máj 31, 00:09:25 »

A kis csók csenőnek elég keményen Medúzás beütése volt, amikor egy hangyányit eltorzult a feje: szerteszét álló, éppen hogy csak nem kígyós haj, meg Naruto is elkezdett megkövülni. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1783 Dátum: 08 máj 31, 10:55:24 »

Hát igen tényleg eléggé medúzás beütése volt a csajnak, de még rá se volt túl jótékony hatással a Kyuubi chakrája. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 31, 12:40:52 írta Csibe19 » Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #1784 Dátum: 08 máj 31, 11:00:57 »

Jó gyorsak voltatok a felirattal köszi!

Ez egy nagyon jó filler rész volt tetszett nagyon és a kellő izgalom is volt benne.
Ám télleg medúzás beűtése volt most hogy jobban bele gondolok.xDD
Amúgy mikor Sakura meglátta Narutot a "nagy pillanatban" azt hittem Narutot borítja megxDD.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins