Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1755 Dátum: 08 máj 24, 13:11:56 » |
|
ezt éns e értem Elvileg annyi Kage Bushint tud létrehozni ammenyit épp a chakra szintje enged és már gyerek korában is könnyedén megcsinálta az 1000et Gaara ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1756 Dátum: 08 máj 24, 13:13:52 » |
|
Ez így igaz, de azon a szinten ahol ő van lehet hogy csak 1000-et tud létrehozni.
(Tudom ennek saját topicja van, de gondoltam válaszolok rá)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 13:41:49 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #1757 Dátum: 08 máj 24, 13:33:13 » |
|
Hát nem tom honnan veszed ilyenről egyáltalán nem volt szó. Am Ez az új rész elég fura volt Csajszika elég erőteljesen tudja használni a különféle elemeket most mi lessz Kakuzuval? elvégre ő is így harcolna :S elég komoly koppintás Moderátor - Chakra: Köszi, hogy legközelebb Te magad húzod át a spoilert.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 14:13:08 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #1758 Dátum: 08 máj 24, 13:45:28 » |
|
Ez-i-gaz! Bár ha ő használná a halál csókját Naruto azonnal kapitulálna x'D
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1759 Dátum: 08 máj 25, 10:41:55 » |
|
Tényleg jók ezek a filler részek, végre nem olyan vontatottan történnek az események. Kár, hogy az eddig megismert új karakterek Során kívül nem túl eredetiek. A meláknak a bazinagy ütését Tsunadétől, a páncélozott bőrét Kakuzutól lopták. A csókos lótyónak az elemi csakrákat begyűjtő képessége szintén Kakuzué.Mekkora volt, mikor Naruto azt hitte, hogy Sai buzulni akar! Eleve Naruto akkora hülye . Mielőtt leült Sakura mellé a találkozóhelyen az a sunyi röhögés és utána az a gyenge duma, hogy milyen fáradt... Jah Jámátó tájdzsó mióta tud átjárni a falon? Ez ua. a képesség, mint ami a csókosnak is van?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 25, 16:54:16 írta barkasz »
|
Naplózva
|
|
|
|
caracarn
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1760 Dátum: 08 máj 25, 11:15:30 » |
|
Tényleg jók ezek a filler részek, végre nem olyan vontatottan történnek az események. Kár, hogy az eddig megismert új karakterek Során kívül nem túl eredetiek. A meláknak a bazinagy ütését Tsunadétől, a páncélozott bőrét Kakuzutól lopták. A csókos lótyónak az elemi csakrákat begyűjtő képessége szintén Kakuzué. Mekkora volt, mikor Naruto azt hitte, hogy Sai buzulni akar! Eleve Naruto akkora hülye . Mielőtt leült Sakura mellé a találkozóhelyen az a sunyi röhögés és utána az a gyenge duma, hogy milyen fáradt... Jah Jámátó tájdzsó mióta tud átjárni a falon? Ez ua. a képesség, mint ami a csókosnak is van? Yamato föld víz speces azért tud átjárni a sziklákon. Pontosabban a föld spec miatt a víznek ehhez nincs köze
|
|
|
Naplózva
|
Mohácsnál győzni fogunk, Dózsa lesz György királyunk. Nagy hatalom századokon át!
Rákóczi világot hódít, Kossuthal valóra válik A Duna-menti köztársaság!
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1761 Dátum: 08 máj 25, 16:59:55 » |
|
És ha vki föld elemű és át tud járni a falon, az olyan, mint nekem a kenyérre vajat kenni? Soha nem láttam még ezt tőle, amikor Oro barlangjába behatoltak akkor se. Igaz akkora többieket is be kellett juttatni vhogy.
Szeritem gáz, hogy a FRS-en kívül Narutonak még a 401. mangáig sincs semmilyen szél jutsuja. Pedig itt láthatjuk Soratól a szél erejét közepes harctávolságban. Végre nemcsak közelharcban lenne használható Naruto, ha lenne pár ehhez hasonló jutsuja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1762 Dátum: 08 máj 25, 17:18:26 » |
|
Ennyi a titok:
Doton: Iwagakure no Jutsu Föld elem, Kőben Rejtőzködés Technikája
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1763 Dátum: 08 máj 25, 21:51:35 » |
|
Most nézem, hogy nem teljesen a manga szerint halad az anime. Tudjuk, hogy a halálos páros a fillerek miatt hagyták ki, de azt attól még megmutatthatták volna, mikor Tobi a háromfarkú elől fut.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 25, 21:56:53 írta barkasz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1764 Dátum: 08 máj 25, 22:02:22 » |
|
Ezek csak fillerek. Naruto szél elem edzése és a halálos páros felbukkanása közé vannak beékelve. Mondhatni most egy helyben áll a történet. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1765 Dátum: 08 máj 25, 22:15:39 » |
|
Hát fillerek, de néhány dolgot az erdeti sztoriból vettek, pl.: itt van ez a Tűz temoloma aminek a szerzeteseiről van most szó lényegében, ha jól tudom Kakuzu és Hidan őket fogja majd mind egy szálig megölni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shijori
Vendég
|
|
« Válasz #1766 Dátum: 08 máj 25, 22:37:29 » |
|
Csoki még új nálam ez a Naruto őrület, de rájöttem hogy túl jó Végig olvastam a fórumot de sajna nem tudtam kibogózni melyik részben van ez a csoda "harcos csókos" jelent Pls írjátok meg mert már szétvet a kiváncsiság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1767 Dátum: 08 máj 25, 22:58:40 » |
|
Tenyleg...en argus szemekkel neztem a 60. reszt de sehol nem volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1768 Dátum: 08 máj 25, 23:04:12 » |
|
Naruto Shippuuden anime 60. rész 7:43 környékén. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #1769 Dátum: 08 máj 26, 07:04:53 » |
|
Ezek a fillerek sem olyan rosszak, mint hittem előszőr, de én már nagyon várom, hogy folytassák a történetet, mert nagyon jó részek jönnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|