FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #1695 Dátum: 08 máj 09, 13:10:09 » |
|
Akik koporsószörföztek xD De tényleg! Hidanék kit is raboltak el? Lehet hogy aza a Bijju van a kis hollóhajúmban. Egyem a szivét, meg ne haljon =(
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
1713
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1696 Dátum: 08 máj 09, 15:55:07 » |
|
Hát ez messze a legsza-, bocsánat, legrosszabb két rész volt a Shippuudenben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1697 Dátum: 08 máj 09, 20:42:30 » |
|
Nem! Ez ne maz ajinchuuriki volt, mert az Felhő országban van!! Ezek a templomosok ezek azok akiket majd megöl a a zombi páros!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1698 Dátum: 08 máj 09, 20:52:05 » |
|
várjunk de ez már manga ugy hogy egy kicsit húzunk az OFF-hoz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1699 Dátum: 08 máj 09, 21:04:08 » |
|
ÁÁááá.. Nekem nemmegy a DB-s ver. Ez olyan csaláááás... (OFF: Ha tud valaki valamit hogy hogyan vinné, PÜ-be irja le légyszíves ) <-ez egy tök értelmetlen poszt de tök8
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1700 Dátum: 08 máj 09, 21:22:50 » |
|
ffdshow codec csomag és Bsplayer lejátszó meg egy izmosabb gép. Ez a titok. ^^ u.i.: Azért egy régebbi Bsplayer, mert az újban mallware van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 09, 21:26:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #1701 Dátum: 08 máj 09, 21:27:48 » |
|
ó köszi chakra, meglesem (figyeled megvan, 4 szó ) SZerk:: ááá kiráály megy, köszi chakra még1x
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 09, 21:41:56 írta Harrd »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1702 Dátum: 08 máj 09, 22:10:26 » |
|
Nem tudom egyesek mért szenvednek ennyit a lejátszókkal... Hiszen alap, hogy feltegyük a gépre a FFdshow-ot, és a BS plalyert... Pakolják fel ész nélkül a sz*rnál sz*rabb kodek csomagokat, és média lejátszókat, és csodálkoznak, hogy nem játszik le a gépük semmit... És közben megnézve feliratosan is az anime... Így már teljesen étem a sztorit, és még mindig tetszik... De Narutot mintha kissé fakóra rajzolták volna...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 09, 22:11:10 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1703 Dátum: 08 máj 09, 22:38:40 » |
|
Már megbocsáss Gabesz, de azért nem minden kodek pack szar, én például K-litet használok és nem találkoztam még olyan videóval ami kifoggott volna rajta, mondjuk az is igaz, hogy ennek is ffdshow az alapja, egyébként a legtöbb kodek pack-el ellentétben ez nem ütközik semmien programmal, játékkal stb... Hát igen, így már én is jobban értettem mindent, és így már Sai sem tűnt annyira "melegnek".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ayumi-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1704 Dátum: 08 máj 10, 11:52:55 » |
|
Szerintem jó és izgalmas volt ez a dupla rész hiába fillér. ( és én a lejátszók között a KMPlayer-re szavazok-én azt használom)
|
|
|
Naplózva
|
あゆみ
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #1705 Dátum: 08 máj 10, 13:35:46 » |
|
*FireCat megnézte a magyar feliratos változatot* Ahaaa, most már értem, miért koporsókon szörföznek, de hogy miért pont szörföznek az még mindig rejtély Sora-chan... Eszméletlen cuki *.* Miért kell minden cukit utálniuk az embereknek? =( Hm. És rájöttem, hogy Saiban is csak azok a rohadt csúnya ajkai idegesítenek x'D Amúgy ő is cuki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 10, 13:40:19 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1706 Dátum: 08 máj 10, 21:42:24 » |
|
Nekem naon teccik h az anime készítők kiragadtak 1 ien szünetet h megismertesse velünk jobban Asumat és a papot( nemtom a nevét) Szal nekem teccik mert hát azé szereplők(főbb) köze va na történetnek vis lesz!! H meghalnak annyi lesz mondjuk de minde!!XD Azé jó lesz h felélesztik a halottakat azt azok ellen tolják!! Nekem tecceni fog!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1707 Dátum: 08 máj 11, 12:21:33 » |
|
Hát ja és valamennyire még a tényleges történethez is kapcsolódik, mert ennek a templomnak a szerzeteseit mélyszárolja le Hidan és Kakuzu mind egy szálig, ha jól emlékszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 11, 12:23:09 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1708 Dátum: 08 máj 11, 14:51:06 » |
|
Csbe 19 jól mondod!! De mondjuk nekem az nem teccik h szinte mindegyik ugyanugy nézki a szerzetesek közül:SS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1709 Dátum: 08 máj 11, 15:54:14 » |
|
megnéztük ezt is nekem ez kifejezetten tetszett nem lesz ez rossz Sora meg nem rossz figura tiszta Naruto nagyon kemény mikor veszekednek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|