Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1665 Dátum: 08 máj 02, 14:32:16 » |
|
Szerintem meg az a biztos, ami a mangában van. Itt a fórumon, max elméleteket tudunk gyártani, különböző valószínűségekre alapozva. És emlékeim szerint Kushinával hozták összefüggésbe a kyubi rossz chakráját.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1666 Dátum: 08 máj 02, 16:13:52 » |
|
Ez itt már OFF. Bővebb infóért lásd a Technikák > Fuuinjutsu Shiki Fuujin és egyéb pecsételő technikák c. témát!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
jack0011
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1667 Dátum: 08 máj 02, 19:52:16 » |
|
Gaara nem hal meg, mert úgy tudom, hogy az Akatsuki ki akarja belőle szedni a Shukakut, és ebbe talán belehal, kérlek titeket hogy mondjátok el, hogy mi lesz Gaara sorsa!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1668 Dátum: 08 máj 02, 19:57:16 » |
|
Nézd végig a shippuuden eddigi részeit.......... Nem kell a spoiler Amúgy nem hal meg .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jack0011
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1669 Dátum: 08 máj 03, 08:03:43 » |
|
De a Shukaku- t az Akatsukinak sikerül kivenni Gaaraból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1670 Dátum: 08 máj 03, 08:35:09 » |
|
Csak egy részét...... Legalábbis, egy bizonyos mértékben, még tudja használni a homokot........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jack0011
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1671 Dátum: 08 máj 03, 10:31:01 » |
|
És ez melyik, azaz hanyadik Shippuuden részben van??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1672 Dátum: 08 máj 03, 10:33:08 » |
|
Nem mondjuk meg tessék szépen végignézni amúgy a 15. rész környékén de tessék tényleg végig nézni különben nincs értelme
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
singaa
Vendég
|
|
« Válasz #1673 Dátum: 08 máj 03, 14:40:36 » |
|
Ohh... én még nem láttam a shippuudent az elejétől a végéig, mert mindig mikor elkeztem lelkiismeretfurdalásom lett, hogy a sima narutokat még nem fejeztem be, de mégis a shippuudent nézem.. szal csak az első 3 részt láttam Még kell egy kicsit várnom rá..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1674 Dátum: 08 máj 03, 14:59:47 » |
|
Én is párhuzamosan néztem a Shippuuden-t a sima Naruto-val...de nekem nincs lelkiismeret furdalásom, és nemis volt ( csak azt gondoltam, nemkéne a shippuu-t is nézni, de ez van )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 03, 15:00:58 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1675 Dátum: 08 máj 04, 07:19:37 » |
|
Na végre eljutottam odáig hogy megnézzem a shippu movie-t Igazad volt Chakra tényleg nagyon gyerekes volt néha Naruto, de a végén, hogy nem esett le neki hogy mit kér tőle Shion amikor még Lee-nek is leesett pedig ő se egy IQ harcos, majdnem megfulladtam a röhögéstől Kakashi feje viszont viszi a pálmát amikor meghallotta pedig ő egész nap ilyen és ehhez a témához hasonló könyveket olvas Mondjuk így most elképzelem Naruto-t amint mindent bele ad abba, hogy segítsen Shionnak átadni az erejét a következő papnőnek, hát nem tom de valaki biztos lefogja rajzolni A végén az endingnek olyan nehéz szövege volt alig bírtam tartani a tempót :'X
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1676 Dátum: 08 máj 04, 13:26:05 » |
|
Az nem lenne rosz, ha valaki lerajzolná ahogy Naruto segít Shion-nak De ez itt már off :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #1677 Dátum: 08 máj 05, 09:16:49 » |
|
Nekem nincs is lelki ismeretem hogy ilyenekkel foglalkozzak. mindkettőt nézem
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1678 Dátum: 08 máj 05, 09:24:07 » |
|
Énis örülnik annak,, ha Shion fillerszereplővől, átmenne igazi szereplőbe ^^ Tök cuki...... Narutóval együtt meg főleg mondjuk ez Movie topik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1679 Dátum: 08 máj 05, 21:34:24 » |
|
... mondjuk ez Movie topik Moderátor: ...mondjuk, ja. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|