25 feb 24, 08:53:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1868813 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #1500 Dátum: 08 ápr 07, 18:04:18 »

Cart: köszi, most már jó ^^
Az előzetesből ítélve, a Shippuu valamennyire követni fogja még az eredeti sztorit, hál istennek  :'X
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 07, 18:04:55 írta FireCat » Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Dongo
Chuunin
*

Újra itt van a nagy csapat

« Válasz #1501 Dátum: 08 ápr 07, 20:29:57 »

talán ez az egyetlen pozitív dolog benne...de szereintem naruto nem eközben tanul új jutsut...mivel hidan és kakuzo meg jelelenésekor kezd csak bele...addig is kinyirják szegény asumát Technikai KO

--------------------
spoilert legközelebb áthúzással kacsint

nem hiszem,h addig kinyírják,mert a mangában tőle is kért tanácsot naruto,a szél elem irányításáról
Naplózva
DsAdam
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1502 Dátum: 08 ápr 07, 22:05:01 »

Kis gondom lenne a codekekkel. ha letoltom azt amit feltuntettetek akkor lejátszani lejátsza csak ha ki akarok lépni a bsplayerbol akkor lefagy a gép. az elozo oldalon is megnéztem ahol Cart'necker feltuntette a divx oldalt letoltottem de az nem csinál semmit . pls HELP
A shippu openingja jobb lett mind az elozo legalábbis nekem jobban tetszik ha jól tudom ezen a héten nem lessz rész Szomorú de azért várom a kovit meg az edzést.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1503 Dátum: 08 ápr 07, 22:09:38 »

A HD-s vagy a Divx-es verziót töltötted le? Mert amíg nem tudjuk, nem nagyon tudunk segíteni!
Töltsd le a FFdshow kodeket az biztos jó mindkét kódolású AVI-hoz! (Csak azzal az a baj, tudni kell beállítani...)
Naplózva
DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #1504 Dátum: 08 ápr 07, 22:16:51 »

divx-es verziót toltottem le. nem értek nagyon a kodekekhez ezért nem tudom beállitani a FFdshow-ot és nem is akarok nagyon belepiszkálni mert már megjártam vele.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1505 Dátum: 08 ápr 07, 22:24:35 »

És más AVI-nál nem fagy be a BS plalyer? Ajánlok egy BS plalyer reinstallt, vagy keress egy másik lejárszót...
Windows Media Plalyer Classic, VLC media plalyer... Ezek kevesebb memoriát zabálnak...
Naplózva
DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #1506 Dátum: 08 ápr 07, 22:27:30 »

nem más avi nál nem de nem csak a bsplayert hanem az egész gépet lefagyasztja. kossza segítséget keresek egy másik lejátszót
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1507 Dátum: 08 ápr 07, 22:32:53 »

Nekem DivX Playerrel és MPlayerrel is tökéletesen jól ment a divx-es változat Nevet Én ezt a kettőt tudom ajánlani^^ És könnyen is kezelhetőek + az én Ubulkám se mai gyerek, szóval ha ő tudja, akkor a Te géped is rendesen fogja tudni vinni ezekkel kacsint
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1508 Dátum: 08 ápr 07, 22:33:39 »

Vagy szedd le az összes kodeket a gépedről + a BS-t... telepítsd fel újra őket és lehet hogy menni fog. Néha ez is szokott segíteni kacsint
Naplózva
DsAdam
Chuunin
*

« Válasz #1509 Dátum: 08 ápr 07, 22:39:31 »

Kossz mindenkitol a segítséget csak újabb verziótját tettem fel a bsnek és már rendesen megy. (rohadt egy vírusvonzó bárhonnan próbáltam lehúzni ezért hasznaltam az oregebbik verziót)
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1510 Dátum: 08 ápr 08, 07:52:30 »

Én még javasolnám a VLC playert, szerintem elég jó kis lejátszó, és jóval hangosabb, mint a BS (nagyon halk filmeknél / animéknél elég hasznos)
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1511 Dátum: 08 ápr 08, 11:38:28 »

MoonTiger... Lemaradtál, mert már ajánlottam!  Hümm-hümm Lásd feljebb!  Mosolyog

És plussz jó pont a shippuuden legújabb részének:
Ebben az epizódban a szereplők nem viselik a holokvédőiket, és Sai-n normális ruha van!  Mosolyog Így sokkal értelmesebben néznek ki!  Pontosan
Ez a feeling főleg Narutonak áll jól, mert neki különösen bénán áll a homlokvédő...  >.<#
Még akkor is jobban állt neki, amikor a hokagét temették, és a nyakában tartotta...
Naplózva
Casio
Újonc
*

« Válasz #1512 Dátum: 08 ápr 08, 12:23:40 »

Sziasztok, én arra lennék kiváncsi, hogy ugye már megjelent az 1. Shippuuden movie és most nyárra várható a 2. is. Nem tudja valaki véletlenül, hol lehet letölteni és hogy van-e hozzá magyar felirat ?
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1513 Dátum: 08 ápr 08, 12:27:13 »

Még sehonnan nem lehet letölteni! A Naruto-kun főoldalán fenn lesz a felirat is, és a movie is, ha majd le lehet tölteni! Olyan április 24-e után!
Naplózva
Casio
Újonc
*

« Válasz #1514 Dátum: 08 ápr 08, 12:30:19 »

A manóba pedig már megnéznem!  Nevet Köszi
Naplózva
Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins