Cartnecker
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 08 márc 20, 15:50:48 » |
|
NS 51-52:Határozottan tetszett. Igaz az 51. rész tényleg el lett húzva, de még az is belefért mert valahogy jól meg volt csinálva. Az 52. rész meg egy álom volt Az animáció/rajzolás ... huhh... kész 10/10 pont. Abban a részben volt kb 1,5-2 fejezet manga... jó igaz a 306. fejezet annyiból áll hogy nézik egymást Nah a lényeg hogy tetszett! Nem szeretem Sasukét, de be kell hogy valjam, nélküle unalmas lenne a sorozat. Örülök hogy végre megjelent Jövő héten nem lesz rész, úgyhogy 2 hét múlva: NS 53-54:Az előzetes alapján ez a Special is jónak ígérkezik, újabb sok-sok mangafejezetet feldolgozva. (Najó 2 biztosan lesz - mivel már Tsunade & Konoha van benne ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 08 márc 20, 17:48:53 » |
|
Ez egy gagyi kerdes lessz na de mind1. Szoval mi a neve anak a szamnak ami az 52 resz vegen van amikor Sakura Sasukerol beszel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 17:50:41 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 08 márc 20, 18:59:14 » |
|
sajnos van egy olyan balsejtelmem, hogy ez a jelenet csak azért lett ilyen jó mert ugye ezt mutizták a legelején és azt mégis csak jól kell megcsinálni... elvégre a kedvcsináló nem lehet rossz.. remélem tévedek és nem fog megint lejtmenetbe menni a szinvonal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 08 márc 20, 19:03:18 » |
|
Ezek a részek nagyon jók voltak. Attól csak még jobb lett hogy előtte felcsigáztak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 08 márc 20, 19:05:57 » |
|
sajnos van egy olyan balsejtelmem, hogy ez a jelenet csak azért lett ilyen jó mert ugye ezt mutizták a legelején és azt mégis csak jól kell megcsinálni... elvégre a kedvcsináló nem lehet rossz.. remélem tévedek és nem fog megint lejtmenetbe menni a szinvonal Ez a balsejtes benem is meg van , mert mar irtam is , hogy szerintem az 51 reszben Sasu nem tokeletesen va megcsinalva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 08 márc 20, 21:49:57 » |
|
Megnéztem az 51. részt a duplából. Az elején naaagyon uncsi és hosszú, míg arról vitatkoznak, hogy most Sai jó vagy rosszfiú. Aztán meg azon néztem egy nagyot, hogy a Shippuuden első részében is látható jeleneteket mások rajzolták, mint ennek a részbek a többi jelenetét. Csak ne lenne annyira szembetűnő... -.- (főleg Sasuke rajzolásást vehet ő észre)
Most jön az 52. rész... Folyt. köv. ...
52. rész: Dettó. Kétféle rajzolás... -.- De legalább van egy bunyó végre. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 20, 22:23:27 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 08 márc 20, 23:26:29 » |
|
Hát nem tudom.... Jobbra számítottam... Szinte az egész 51. részt láttuk az 1. részben, és az 50. ben... + Nem tom mitől voltak ennyire elájulva a japók... Vagy nekem túl nagyok az elvárásaim? (Lehet nem kelett volna olvasni a mangát )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
1713
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 08 márc 21, 10:58:26 » |
|
Egész jó rész volt, a végére lett az igazi, az eleje meg felejtős volt. Szvsz következő kettő lesz az igazi, mert akárhogy nézem, ezt a duplát Sasuke vitte a hátán, más pozitívumot nehéz lenne találni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 08 márc 21, 11:08:22 » |
|
Hmmm, én most néztem meg a két utolsó részt, és hát nemigazán vagyok elájulva egyiktől sem, pedig én még a mangához sem hasonlítom, mivel azt nem olvasom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 08 márc 21, 11:28:49 » |
|
Nos, megnéztem, mind a kettőt, és személy szerint egyiktől sem vagyok elájulva. A Grafika jó, azt aláírom, de azért belepörgethettek volna egy kicsit jobban is. Mondjuk a végén a harcokra, egy kicsit mintha már magához tért volna a sorozat.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 08 márc 21, 11:38:58 » |
|
Hmm... úgylátszik kevesen vagyunk akiknek tetszett x) Ezek a részek a mangában is el lettek húzva. Lásd: A 306. fejezet, ami 17 oldalon keresztül arról szól, hogy nézik egymást xD Ráadásul most több fejezetet is felhasználtak, mint szoktak ^^ No, mind1, ízlések és pofonok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Had2222
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 08 márc 21, 11:53:39 » |
|
Mér, nekem tetszett! Jó rész(ek) volt(ak), bár én azt hittem hogy ebben a 2 részben Sasuke már el is megy.. ^^" De azért jóó hogy nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 08 márc 21, 16:34:42 » |
|
ALig várom már az 51-52.részt tiszta izgis lesz (gondolom én, meg tudom is)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 08 márc 21, 16:35:54 » |
|
Érdekes rész volt azt én is észre vettem, hogy más volt a rajzolás mint az elsö rész előretekintésében :'X Eleje viszont tényleg egy kicsit lapos volt.. Amúgy a chidorinak nagyon szép lett az animációja De nemsokára jön Kakuzu és Hidan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 08 márc 21, 18:09:16 » |
|
igen végre jönnek bár szerintem még a duplában nem lesznek... de a remény hal meg utoljára...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|