Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1140 Dátum: 08 feb 15, 22:54:35 » |
|
Na jó ez már tényleg túlzás, amit Kishi csinál... mindezt beletúszkolni egyetlen részbe? Mert kb összefoglalva, csupán annyi történt, h Sai farkasszemet nézett Sasukeval, ahol eleve esélytelen volt, de kaptunk 10 perc közelit a Sharinganról. Utána a kövi 10 percben azon drukkolhatunk, h vaj Narutoék be tudnak-e szivárogni, hát ezalatt a rész alatt se vert ki a víz nagy izgalmamban.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 08 feb 15, 22:55:56 » |
|
Sose tudhatod... lehet, hogy az egyik soron következő manga fejezet címe "A magok horroja" lesz, mint kel ki Sakurában, Narutóban és Sai-ban az egy-egy mag, amit benyeltek még anno Yamato bosszúja! Hogy miért? ... Hát majd kitalálunk valamit, az még úgyis odébb van, nemde?^^
Drága Kenshin... nem Kishi hibája, hanem az anime készítőié xD Ne szegény mangakát hibáztassuk mindenért x'D Bár én az utsó két epizódot nagyon-nagyon élveztem (főleg a sok rééééétestészta-feeling után már úgy pörgött, mint... mint a zene, amit épp hallgatok^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1142 Dátum: 08 feb 15, 23:00:09 » |
|
Nekem ezzel a résszel volt bajom. Sikerült elaludni rajta és kezdhettem újra az elejétől, mert az eszméletvesztés pontos helyét se tudtam belőni... 8) Még most is akkorákat ásítok, h belefájdul az állkapcsom. De gomen Kishi-sama!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 08 feb 16, 18:40:17 » |
|
De most legalább ennek a húzásnak értelme is volt! Ugy is régen láttuk Sasuke-t, most legalább a Sharingan-t nézhettük egy ideig... Mindenben van valami jó!(na meg rossz is...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 08 feb 16, 18:45:45 » |
|
Jah. xD Mondjuk én csak félig kábultam el rajta. Szóval nem aludtam el. (bár lehet, hogy szépekeet álmodtam volna. Talán mégis inkább aludni kellett volna? :-X ) Mondjuk azért örültem, hogy újra láttuk Sasukét. Az jó volt benne. A sharingan meg nagyon is tetszett. :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 08 feb 16, 20:48:20 » |
|
Szerintem most a shippuden csak azért laposodott el h bevezessék az izgalmas részeket ???
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1146 Dátum: 08 feb 16, 20:57:21 » |
|
Aha van benne valami. Olyan rossz amikor olyan sokáig húzzák a részeket ez nemcsak a shippuban, hanem a sima Narutoban is jellemző volt, pl amikor a 3.Hokage meg Oro harcolt kb 10 v. több részen át tartott. rocklee(egyel lejjeb): az se volt jó :-X hogy addig húzták..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 16, 21:51:16 írta pomegranate »
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 08 feb 16, 21:46:59 » |
|
Miért a Sasori vs Sakura és Chio párbajt is sokáig húzták
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 08 feb 16, 22:10:37 » |
|
Végülis azt meg is értem Sasorinak az volt az első és utolsó csatája amit láttunk ezért mindent bele kellett adnia,de szerintem azok elég jó részek voltak,szerintem a Hidan Kakuzus részek is úgy lesznek elhúzva mint Sasorié Bár lehet,hogy nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 08 feb 16, 22:15:14 » |
|
Végülis a Sasoris küzdelem elhúzásának volt értelme, sokat megtudtunk róla közben, és csak egyszer láthattuk harcolni. Most nem csak sasorit, hanem Chiyo-baa sant is megismertük, meg Sakura fejletteb erejét.
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 08 feb 18, 20:52:34 » |
|
Sziasztok! szerintem nem baj hogy sokáig húzták.. bár néha idegesítő volt..de a Sasorisnál mert mindig tök izgis dolgok történtek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 08 feb 18, 20:56:01 » |
|
nem baj had húzzák lassan járj tovább élsz,engem nem zavar a lassú tempó mert valamikor az eseménytelen részek is jól megvannak csinálva persze harcokat is húzzák rendesen hogy néha már nagyon unalmas de annyira nem rossz ez így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 08 feb 18, 20:59:34 » |
|
Engem csak az zavar benne hogy mindig ugyanaz a háttérzene. Elég idegesítő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 08 feb 18, 21:00:00 » |
|
Hát ja, de vannak olyan részek amikor már teljesen kiakadok.. ;D Amiknek semmi értelme nincs..na azt nagyon nem szeretem.. ;D Engem a zene nem idegesít..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 18, 21:00:57 írta Tenchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 08 feb 18, 21:10:01 » |
|
Engem néhha zavar.. nem nézem mi történik de meghallok egy zenét és tom h most baj van, vagy harc lessz, vagy narutoban éled a kyuubi ;D
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
|