Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7665 Dátum: 11 aug 05, 12:52:22 » |
|
Na akkor mégsem olyan értelmetlen amit írtam hogyha Dani képes volt ép ésszel felfogni.. hehe !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7666 Dátum: 11 aug 05, 13:45:35 » |
|
Én is téged, Morause. Még jó, hogy melléd álltam... On: Jobban belegondolva, nem hinném, hogy most hosszú filler szezont kapnánk az arcunkba. Ugyanis a manga olyan szinten össze van kapkodva, hogy animében tökéletesen ki lehet tölteni harcokkal, épeszű történetekkel. Random szálak belefűzésére szerintem egyáltalán nincs szükség jelenleg.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7667 Dátum: 11 aug 05, 14:04:54 » |
|
Na akkor mégsem olyan értelmetlen amit írtam hogyha Dani képes volt ép ésszel felfogni.. hehe ! kismocsok =D Hm.. hát igen, így már tiszta, de volt egy ilyen sejtésem.. (valamiért erre nem emlékeztem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7668 Dátum: 11 aug 05, 14:05:18 » |
|
Ez igaz, és remélem a következő teljes részes filler lesz az utolsó ilyen... bár nincsen sok bajom velük, de amíg ilyen szinten elrugaszkodik a történetétől mint ez a mostani - mert hogy narutohoz nem sok köze volt szerintem az biztos... (szerintem ezt még a Fishing&Hunting műsorán is leadhatnák =D) - akkor megint sok sok 24 percet áshatunk el az életünkből! Bár ahhoz képest milyen modern a naruto világa (gondolok itt arra hogy láttam már áramot is nekik) még fahajókkal, közlekednek a vízen... , kicsit hasonlít a világa a CABAL-éhoz az is ilyen hogy van áram meg állomások régi városok, de kardokkal meg varázslattal harcolnak egymás ellen az emberek !! Off: Kösz Dani, nem is tudom hova tenni ezt a megjegyzésed annyira meglepett, és meghatott! (bár remélem a szívecskét csak lájknak szántad:D)ui.: "kismocsok =D"... Ezt dícséretnek veszem Ejfel!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 05, 14:06:32 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7669 Dátum: 11 aug 05, 14:12:56 » |
|
Ez igaz, és remélem a következő teljes részes filler lesz az utolsó ilyen... bár nincsen sok bajom velük, de amíg ilyen szinten elrugaszkodik a történetétől mint ez a mostani - mert hogy narutohoz nem sok köze volt szerintem az biztos... (szerintem ezt még a Fishing&Hunting műsorán is leadhatnák =D) - akkor megint sok sok 24 percet áshatunk el az életünkből!
Szerintem az animéknek egy nagy jellegzetessége a filler.. és a naruto animének megadja az ízét általában.. nem tudom miért kell emiatt állandóan morogni. Bár ahhoz képest milyen modern a naruto világa (gondolok itt arra hogy láttam már áramot is nekik) még fahajókkal, közlekednek a vízen... , kicsit hasonlít a világa a CABAL-éhoz az is ilyen hogy van áram meg állomások régi városok, de kardokkal meg varázslattal harcolnak egymás ellen az emberek !! Ez most tűnt fel? Vagy mi lelt hogy ezt a shippuuden topicjába írod? :Đ Persze itt említhető példának a mini adóvevő ami a fülükben van.. van még pár nyalánkság. Pont ez az érdekes.. hogy megvan az elektromosságon és hasonló dolgokon alapuló technika.. mégis a ninják dominálnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #7670 Dátum: 11 aug 05, 15:41:52 » |
|
Ezzel még alátámasztanám a hsz-ed.^^ http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/258/13Gainak nem szükséges 1-esről indulva apránként eljutni a csúcsig. Alapból képes az 5-ös kapuról indulni. [/quote] nem akarok kötöszködni senpai, de az animében egyesével megy fel 5ig... (ha jól emlékszem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7671 Dátum: 11 aug 05, 16:01:51 » |
|
És a manga az anime alapján készül, vagy az anime a manga alapján?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7672 Dátum: 11 aug 05, 17:07:15 » |
|
Ez egy igen csak jó kérdés Dani ... Megvan... váá nem tudom! Mintha azt kérdezted volna hogy: Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Na de mind1... búúú!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7673 Dátum: 11 aug 06, 08:58:16 » |
|
Hát a manga az csak egy lehetőség az anime készítőknek, hogy olyan is lehet. Én azt hittem, hogy rosszabb lesz ez a rész. Naruto azért ment bele ebbe a bosszú dologba mert a srác nem akart megölni a halat csak legyőzni. Gai meg azért nem lett vörös mert egy ilyen fillert senki nem vesz komolyan, még a készítők se. Azért az durva, hogy Sakuráék megelőzték Narutoékat. Teleportáltak vagy mi ?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #7674 Dátum: 11 aug 06, 09:18:37 » |
|
lehet ők nem pecáztak, meg utána hajókáztak, hnem átkocogtak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7675 Dátum: 11 aug 06, 11:01:17 » |
|
Hááát szerintem a vállasz egyszerü mivel a manga sokkal előrébb jár mint az anime ezért az animét a manga alapján készítik,csak kicsit megspékelve ezzel azzal meg fillérel......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7676 Dátum: 11 aug 06, 12:55:41 » |
|
off: lol mivel...? mivel a manga előrébb jár..? bocsáss meg de ez mókás =) Többnyire először megrajzolják, megírják a mangát és utána (vagy más esetben) közben kezdik az anime adaptációt. Mindenki számára egyértelmű volt a válasz.. szóval fölösleges volt komolyan venned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gubek
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7677 Dátum: 11 aug 11, 11:45:26 » |
|
Ma találtam ezt: Naruto Shippuuden Ultimate Ninja movieEddig én még nem hallottam róla de lehet, hogy én vagyok a hülye. Azt szeretném kérdezni, hogy aki ismeri mondja el mi is ez tulajdonképpen és a csapat tervezi-e a feliratozását (abban az esetben ha megéri)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #7678 Dátum: 11 aug 11, 15:33:26 » |
|
A következő rész kb ilyen lesz: Sakura, Ino és Choji azért vannak itt mert csak itt nő valami nagyon ritka gyógyfű amiből pont kevés van a faluban és őket küldték, hogy szedjenek mert kell a háborúhoz, de a mittomén melyik falunak is pont kell és Narutoék pont oda kötnek ki mert Gai nem bírja a hajózást.
Kb a nyakamat merem rátenni, hogy valami ilyesmi az előzetes alapján.
Na lol mit mondtam egy hete? Mondjuk arra nem gondoltam, hogy el akarják majd adni őket . Amúgy nem volt olyan vészes ez a rész csak kb semmi értelme nem volt. Amúgy csak én emlékszem rosszul vagy az Odama rasenganhoz nem két klón kell? -A következő rész még nagyobb hülyeségnek néz ki
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 11, 15:42:21 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rincewind
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7679 Dátum: 11 aug 11, 18:17:58 » |
|
Hát ez a rész sem nyerte el jobban a tetszésemet, mint a múltheti. Az nagyon zavaró volt, hogy simán Naruto képébe vágták az Egyesített Sinobi Haderő, és a Negyedik Nagy Ninja Háború létezését. Azért jobban odafigyelhettek volna...
|
|
|
Naplózva
|
THERE'S NO JUSTICE THERE'S JUST ME
|
|
|
|