Nem szoktam ócsárolni részeket, ezek után sem akarok, de ezúttal kivételt vagyok kénytelen tenni. Nagy Sakura vs Sasuke harcot vártam, hogy végre valaki helyrepofozza (szó szerint, olyan jó Tsunadés taslit neki) ezt a fennkölt Uchia-szégyent, ehhez képest, negyed órájába telt Sakurának lefutni az 1km-es távot, ami persze kihagyhatatlan elem volt. Azért, hogy mégse csak a futás nyújtotta örömökben gyönyörködjünk, kaptunk 10-12 pernyi flashbacket. Nincs is annál jobb, mint a milliószor látott jeleneteket még egyszer, enyhén szólva is "visszafogottabb minőségben" újra megtekinteni.
Az, hogy Sakura csatlakozni kar Sasuke-hoz (esetleg akkor már az Akatsukihoz is?) nem meglepő, biztos csak átverés. Amint hátat fordít a gyerek, rögtön adnám neki a jól ismert kék-halált (kék halál: Sakura ökle a felhalmozott chakrától vészesen világít amikor azt az enyhe legyintést készül bevetni).
Na nembaj, Kakashi úton van, tuti megmenti Sakurát, aztán megnézem Sasuke fejét, amikor a Hokage (ezt olyan jó Kakashival egy mondatban kimondani ^^) szépen benyomatja őt Sosanoostól, nyilastól, Amaterasustól egy Magekyou-s örvénybe
Azt aztán ki nem védi semmivel. Remélem így lesz, vagy úgy, mint anno Deidaraval, ahogy a kis gyerekek a szöcskékkel játszanak: egyik láb sutty, másik láb sutty stb stb...
Már lassan copy pastelnem kell a "Sasuke most már nem süllyedhet mélyebbre" gondolatot, mert minden részben rá kell erre döbbenni. Ez a gyerek tényleg a mélyponton van. Innen feljebb sincs semmi, nemhogy lejjebb.