Na folytattam a falu felrobbanásától.
Értem én, hogy sors, meg akármit csinálnak, végül ugyanazon az állomásokon kell keresztülmenniük.
De a fene egye meg valaki olyat bíztak volna meg vele, aki legalább egy regényt elolvasott az életében.
![bow](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/bow.gif)
Nem pedig olyat, aki kiszámolja, hogy mi az, ami a lehető legminimálisabb befektetéssel még képes hasznot hozni.
Komolyan ettől az embertől valahogy meg kéne szabadulni a Pierónak, mert hol az animátorokat korlátozza, hol az írókat.
Habár lehet, bezárta őket, és helyettük egy egy ketrecnyi majmot használ.
![Pojén](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/fun.gif)
Szóval szöszke herceg ennyitől bekattan?
Az eredetiben azért dolgokon kellett keresztülmennie és mégis valahogy normálisabb volt.
Oké, ott is közbe játszott Narutoval való rivalizálása, de Naruto tényleg egy lúzrből lett valaki. Itt meg Hokage fia waze. Még ha hülyébb is az átlagnál, akkor is beleverik a fejébe azt a tudást. Szóval ennyire nem kellett volna lenéznie és egyszerre irigykednie rá.
Ráadásul az eredetiben pont hogy ugye a testvérének tartotta.
Szóval tudom, így nem lett volna Naruto vs Sasuke remake Ami tulajdonképpen a Naruto vs Sasukeből és az Itachi vs Sasukeből alkotott katyvasz lett.
Itachi közéjük ugrik. MIÉRT? Vagy ez valami "I am Weasel!"-féle vicc?
Nem az a probléma, hogy ugrott, hanem hogy végleg ugrott. Hogy is mondjam. mivel nem volt Uchiha mészárlás, ezért ugye nem rendelkezett Mangekyouval. (Habár fene tudja láttam valamikor a fillerekben Shisuit is. Ja nem az másik) de így is, simán meg kellett volna állítania őket.
De a készítők szerint kellett valami, hogy Emo hercegből megszülessen a Csillagszemű juhász. (De előtte még galambá változott)
Szóval Itachi drámaian meghalt. De miért kellett ez az Edo Tenseies mennybemenetel? Egyszerűen röhejessé tette.
Visszatérve Konohába megküzd egyszerre a hat Peinnel. Szóval ott volt köztük Deva is. Ja egyébként Ashurát már megint az Egy Képkockás Jutsuval intézte el. Habár lehet ő járt jobban, mert atöbbiek közül egyszerre hármat tett hidegre.
Ja igen, én úgy tudtam, a Preta rendelkezett csakraszopással, nem a Naraka. Ő inkább a "Hulla hopp!" jutsuval operált.
Hinata: - Naruto-kun az én...
Deva: - Shinra Tensei!
Aztán az az ív. Szívtelen vagyok, ha ezt viccesnek találtam?
![Hümm-hümm](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/rolleyes.gif)
Atán Narutóról nem tudják eldönteni, hogy fenevaddá, vagy szupercsillagharcossá változzon.
Az eredetihez visszatekintve miért kellett ehhez Kushinának átadnia rókáját vagyis csak a fél rókáját Ez kb ugyan az, mint Itachival, csak Kushina mégis életben maradt.
De egy picít úgy az erőviszonyokról. Peinnel való harcát tekíntve Narutonak egy sima taijutsuval le kellett volna verni a négy gyökeret.
Lehet valahol menőnek számít ez az elnevezés, de a gyökér, az gyökér.
Sasuke és Naruto látszólag gyengébbek voltak, mint a Shippuden elején. Hiába, hogy sennin mód, sókkal inkább a három évvel ezelőtti erejük volt ez. Jut eszembe, ez valahogy még a kórházas csatájukat is belekeveri.
Aztán Nagato akkor most túlélte? Mert itt ugye nem kellett nekromantává avanzsálnia magát.
Szóval én várnék valami olyat, hogy: "Ti két hülye, hát ti rokonok vagytok." Főleg leginkább Kushinától.
Plusz én még beletennék egy bocsánatkérést Naruto részéről Fugaku felé.
Ja és persze
Dango Danzo seggberúgását Minató álltal. (Mert hát végül is árulást hajtott végre.)
De az előzetesből ítélve eme három dolog, még véletlenül sem lesz benne. Inkább mennek megint a Szűrt Shippuuden irányába.
Nem mondanám olyan rossznak sem, mert az ötlet az úgy jó. De a megvalósításon azért lehetett volna mit csiszolni.
Ja és akkor a szarkeverő az Sasori? Nem mondom ez se rossz, hogy ő helyettesíti Tóbiást. Tényleg, vele volt valami?
Nem tudom, hogy sikerült ennyi entert raknom a végére no Jutsu
---
ui: Na már Sakura is elkapja a bogyóját az openingben.
Ez az opening pont ezzel a történet szállal van kapcsolatban és pont ehhez illene, csak túl jó hozzá.
Naruto 5 részen keresztül fogta meg a bogyóját. Sasuke hét epizódot vállalt. Most Sakura csinálja öt rész óta. Így ha neki 9 rész jut, akkor ez a filler story, még 4 részt fog megélni. Aztán nehogy visszasírjuk.