Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #315 Dátum: 12 jan 15, 20:51:53 » |
|
Régen a matekot és az infót is ugyanannyira szerettem de mamár csak az infót szeretem :] a matekot megutáltatták velem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #316 Dátum: 12 jan 15, 21:15:02 » |
|
Egyedül talán a kémiához, s biológiához van valami közöm, mint szeretet, vagy ilyesmi.  A többit, ha mások nem, de a tanárok biztosan megutáltatták velem. (Fizika órák is csak akkor tűrhetők, mert a tanár egyszerűen annyira nem tud fegyelmezni, hogy arra nincs szó )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #317 Dátum: 12 jan 23, 19:30:22 » |
|
Nálam a tesi a fav, általánosba iszonyat jófej tanárunk volt, most meg a keresztanyám, de ez nem nagyon zavar ^^ főleg hogy most szertorna van ^^ a gyűrű a legjobb meg a felemás korlát  a gerenda nem szimpi, meg a talajgyakorlatok sem, de azért elmennek. 1et utálok...az ugrókötelet  asszem a max előre nekem 10 és 16 között lebeg  el sem hiszem, hogy valaki még élvezi is  ezt nehéz elhinni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #318 Dátum: 12 jan 31, 21:04:58 » |
|
MATTEEEKKK...a legjobbb...főleg,hogy már kiskoromban megmutattam a tehetségem a matek iránt....9.es vagyok,de már deriválok,logaritmusozok,vektorozok,exponeciális egyenletezek,és módosúlt változójú nemlineáris egyenletes valószinüségszámitásozok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #319 Dátum: 12 jan 31, 21:23:22 » |
|
Mateeek meg rajz  Én azzal dicsekedhetek hogy oviban már tudtam szorozni összeadni kivonni, meg törtekkel egy icipict számolni  Osztás nem ment 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #320 Dátum: 12 jan 31, 21:35:09 » |
|
Mindenképpen szóba jön: törii!^^ ♥♥ Én imádom ezt a tantárgyat, most is éppen egy projektmunkán kell csoportban dolgoznunk, ahol színdarabot adunk elő. Ókori Görögország a téma, és a trójai háború előzményét adjuk elő színdarabban, az "aranyalmás-sztorii". 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #321 Dátum: 12 feb 01, 13:24:58 » |
|
Az 5., 6.-os törit én is nagyon imádtam. De ami most van, ez a sok hülye politikai dolog.. Nem szeretem ezt a részt, de ettől függetlenül a töri benne maradt a kedvenceim között. Én oviban csak írni, olvasni, szavalni és szépen rajzolni tudtam. Ez utóbbi már nem megy annyira. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #322 Dátum: 12 feb 01, 13:35:35 » |
|
Média... Ha az órának számít. Nagyon szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #323 Dátum: 12 feb 01, 19:35:09 » |
|
Az 5., 6.-os törit én is nagyon imádtam. De ami most van, ez a sok hülye politikai dolog.. Nem szeretem ezt a részt, de ettől függetlenül a töri benne maradt a kedvenceim között.
Az ilyen tüntetős, demokráciás részére gondolsz? Az engem sem mozgat meg igazán. Láttam már egy 7.-o.-os törikönyvet, és félek a 7. osztálytól, mert nem tanulunk olyan érdekeset, mint Görögorszég, vagy Róma bukása... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 19:35:43 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #324 Dátum: 12 feb 01, 20:04:03 » |
|
Én még úgyahogy a 7.-essel is ki vagyok békülve, de ez a 8.-os már abszolút nem olyan jó.  Persze ez csak az én véleményem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #325 Dátum: 12 feb 01, 20:10:14 » |
|
Nyocadikig jó a töri addig szerettem én is. Amúgy kedvencem a matek nekem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #326 Dátum: 12 feb 01, 20:24:48 » |
|
Én matekból eléggé gyenge vagyok, de félévkor csak egy icipici kellett volna ahhoz, hogy 5-ös legyen... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #327 Dátum: 12 feb 01, 20:28:00 » |
|
Még valamikor Kr. e. 336-ban a tesi-töri-biológia hármasra szavaztam. Furcsa módon azóta sem változott meg, viszont a történelmemet elég szépen lehúzta idén a tanárnéni  Én pont, hogy a nyolcadikos történelmet szerettem nagyon, 8. év végére 5,0 volt a történelem átlagom, szerintem tizenkettedikben se lesz ez másképp. Viszont mikor ennek meg annak a birodalomnak/kornak a művészetét vesszük... na azt a részt nem nagyon szeretem. Mondjuk a matek is elég előkelő helyen áll a ranglistámon, ez nagyrészt annak tudható be, hogy idén egy olyan matektanárt kaptunk, aki nem csak elmondja az anyagot, hanem addig "nyúz" minket, míg mindenki nem tudja azt jól. Szóval bizonyítom, létezik legalább egy normális matektanár a Földön 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #328 Dátum: 12 feb 01, 20:30:45 » |
|
Tesóm igazán okos gyerek (sokszor szivacsnak szokták nevezni  ), a matektanáruk viszont olyan borzasztó sz*r volt... Egy óra kb. abból állt nekik, hogy bejött Lajos bácsiiiii(merthogy így hívják), és azt mondja: Nyissátok ki a tankönyvet a 24. oldalon, és csináljátok meg: 1. 2. 3. 7. 8. feladatot! De ezt olyan hanggal, hogy azt muszáj átélni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 20:25:13 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #329 Dátum: 12 ápr 30, 22:20:17 » |
|
Az infó volt a kedvencem, amit végigcséztünk szakközépbe 2éven át heti 4-5órát. Tök hessz volt 
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
|