24 nov 23, 15:42:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyik a kedvenc tantárgyad?
Matek - 91 (9%)
Földrajz - 44 (4.4%)
Tesi - 109 (10.8%)
Idegen nyelv - 110 (10.9%)
Biológia - 51 (5.1%)
Kémia - 39 (3.9%)
Informatika - 136 (13.5%)
Technika - 3 (0.3%)
Rajz - 89 (8.8%)
Szakrajz, Pályaorientációs tárgyak - 13 (1.3%)
Fizika - 31 (3.1%)
Irodalom - 53 (5.3%)
Nyelvtan - 15 (1.5%)
Médiaismeret - 16 (1.6%)
Egyiksem - 57 (5.6%)
Az összeset szeretem - 4 (0.4%)
Történelem - 133 (13.2%)
Ének zene - 15 (1.5%)
Összes szavazó: 450

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Melyik tantárgyat szereted a legjobban?  (Megtekintve 70916 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #225 Dátum: 09 júl 01, 23:09:54 »

Már nemvok sulis több mint 1 éve, de szerettem:
Biosz: mert azt +értem és eléggé érdekelt is
Info: lehetett netezni 1 csomót *netfüggő*  smirksweat
+ nincs benne a szavazásban (és nem is volt olyan tárgyam) h csillagászat, pedig az mindnél jobban érdekel, ha ilyen műsor megy vhol (pl:National Georgraphicon), akkor rátapadok a képernyőre...  Nyelvesít
Szakmai tárgyak:
Jogi asszisztensnek tanultam, voltak olyan tárgyaim h
büntetőjog + kriminológia (ezek elég érdekesek voltak, a tanárok mindig meséltek szaftos sztorikat)  Nevet
és mostanában (miután már 100éve leérettségiztem) elkezdett érdekelni a fizika+kémia (pedig mindig 2-re álltam belőle smirksweat)
de így h nem kötelező, és a tvben (tudományos műsorban) amúgyis érdekesebb mint a tanteremben. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 01, 23:22:05 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #226 Dátum: 09 júl 21, 11:23:51 »

én általánosban szerettem a rajazot mert tök nyugis volt de középsuliban mivel rajzsuliba járok Grafikus szakra és ott már elég komolyan veszik a rajzokat és komolyabbak is a feladatok már nem annyira élvezetes + sose jó amit csinálok Nevet  mindig találnak valami kis hibát Nevet de ez van ...
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #227 Dátum: 09 júl 21, 11:49:31 »

és melyik suliba jársz Death Dawe?
Naplózva

Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #228 Dátum: 09 júl 21, 12:42:20 »

Jaschik Álmos Művészeti Szakképző Iskola ,   régi nevén   Kézműipari Szakközépiskola és Szakiskola   1 éve változtatott nevet az újat alig bírom leírni Nevet 
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #229 Dátum: 09 júl 21, 13:55:51 »

nah még egy Jaschikos te vagy a hármadik a fórumon én is oda járok most leszek 11-edikes ikszdé
Naplózva

Shiro_Chidori
Gennin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #230 Dátum: 09 júl 21, 14:11:31 »

Nagyon szeretem a Biológiát és az Irodalmat (érdekes együtt xD )
a Töri vmiért nem köt le Szomorú nem tudom, hogy miért, talán a tanár monoton beszéde...itthon meg nem akarok tanulni.. (hogy lesz így jövőre érettségim... O.o" )
Az Infó óra meg totál gáz...mindent letilt a rendszergazda...és persze "szabad foglalkozáson" akkor mi értelmeset tudsz csinálni?...hát persze, hogy tovább a feladatot, vagy kikapcs. a gépet...vagy pasziánsz  Nevet

Irodalmat sztem nagyon könnyű megjegyezni...és nem tom, vmiért nagyon szeretem... (de ha azt vesszük a töri is humán...akkor csak van vmi gond xD )

A Biosz meg király xD azért is jó sztem, mert nem csak a könyvet használjuk, hanem kísérletezünk és egyéb hasonlókkal színesítik az órát ^^
Naplózva

Lányom: Riel---chan Nevet
Riel---chan
Chuunin
*

Nyunyógumóhusivirágszál *-*

« Válasz #231 Dátum: 09 júl 21, 15:14:13 »

Én a matekot értem, a törit utálom, a bioszt szeretem,a rajzot imádom, az éneket végigénekelem, a médiát ki nem állhatom, az infót végigalszom, kb. ennyi Nevet
Naplózva

Unokanővérem : Kletta
Szenszéém : Miroku
Csapattársak : Marci1996 és pintermate
Anyum:Shiro_Chidori
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #232 Dátum: 09 júl 21, 16:38:40 »

NEEEEEEEEEEH
 én is most leszek 11    akkor B-s vagy ?
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #233 Dátum: 09 júl 21, 20:29:55 »

igen B-be járok nah de jó már itt sem hagynak békén a Jashikosok  >.<#
Naplózva

Gamanatsu
Újonc
*

« Válasz #234 Dátum: 09 júl 22, 20:33:42 »

Szerintem az egész dolog tanárfüggő, jó tanárral a leg****abb, legnehezebb tantárgy is lehet jó és fordítva.
Amúgy matek-angol, ezekből elég jó vagyok (imádok matekon amőbázni és tanári parancsra máshová ülni  Nyelvesít Nevet)
Németből meglett az érettségim szóval megszabadulok bow  bow koncentálhatok az angolra Hümm-hümm
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #235 Dátum: 09 júl 22, 23:37:45 »

nah háát igen tanárfüggő,  általánosba épphogy átmentem 2 -sel kémiából most meg 4 lettem ikszdé   + angolból is tök jó voltam általánosban az egyik legjobb az osztályban most meg mivel utál a tanár ( de tényleg és ezt be is vallotta szemtől szemben)  így most év végén is csak úgy engedett át h azt mondta csak is és csak is azért, hogy ne rontsam az ő statisztikai átlagát  Nevet   az eszem eldobtam amikor ezt meghallottam Nevet  ( de abban a pillanatban úgy voltam vele h inkább K..ssolok és engedjen át )    de egyébként imádom az angolt csak háát tanár de egyébkét tesiből is jóó vagyok , és háát igen a matekot is szeretem egyetlen tantárgy amin tényleg mélyen lehet aludni Nevet  és akárhogyan is furcsán hangzik én is szeretnék japánul tanulni  nemtom engem leköt ez a nyelv műáások hülyének néznek ezért Nevet
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #236 Dátum: 09 júl 22, 23:46:23 »

hát igen Ildikó tanárnő érdekesen tartja a matekot általában én is alszok vagy rajzolok ezért buktam meg majdnem évvégén ikszdé
Naplózva

Nuttika
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #237 Dátum: 09 júl 26, 18:33:27 »

Nekem a kedvencem a matematika,a második kedvencem a történelem,utána meg a médiaismeret.Bár az előző tanévbe nekem nem volt Nevet
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

« Válasz #238 Dátum: 09 júl 26, 18:55:28 »

hát igen Ildikó tanárnő érdekesen tartja a matekot általában én is alszok vagy rajzolok ezért buktam meg majdnem évvégén ikszdé

én nem buktam meg mégis kiakadtam azért mert nem adta meg a 3. Összefoglalva kicsit vörös lett a fejem kicsit nagy lett a hangom kicsit a leszóltam az évvégi kis érettségijét (kicsit nagyon) Nevet   de ha már a többi tanár is mondja h igen naggyon Sz@r  tanár  akor miért nem lehet csinálni vele valamit  Gondolkozik   nem értem őket... Hmm?
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #239 Dátum: 09 júl 26, 21:14:38 »

hát szerintem nincs vele baj csak az hogy nem tudja ugy átadni nekünk a tudását ahogy kéne :/
a kis éretségiröl meg ne is beszéljün nagyon sz*r volt
Naplózva

Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins