|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 jún 19, 14:20:20 » |
|
Ezzel csak egyetérteni tudok, nekem is nagy kedvencem ez az anime és nagyon jó ahoz képest, hogy egy játék alapján készült.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 19, 14:24:46 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 jún 19, 15:34:58 » |
|
Hát azt sajna még nem néztem meg, mivel nincs végig magyar felirat hozzá, az angolom meg nem a legjobb. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 jún 19, 18:07:51 » |
|
Még szép, hogy hallottam, imádom az openingjét, de az endingje is nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 jún 20, 18:51:20 » |
|
Semmi gáz, a torrentezéshez nem kell informatikusi tudás, csak annyi a dolgod, hogy leszedsz hozzá egy klienst én az utorrentet javaslom, mert az a jelenlegi legjobb és nagyon egyszerű használni. http://utorrent.hu/ innen le is tudod tölteni(a főoldalon meg is találod a legfrissebb verziót) Ezután nincs más dolgod, mint leszedni az előző HSZ-emben belinkelt helyről a torrenteket és utánna csak rájuk kell kattintani és el is kezdheted a letöltést(ellötte azért válassz neki egy helyet ahova mentse a letöltendő file-okat, hogy később megtaláld őket ez majd a felugró ablakban megtudod tenni amikor a kliens megkérdezi, hogy elkezdje e a letöltést) Na, remélem elég érthetően sikerült elmagyaráznom, de szólj bátran ha nem értesz valamit(de inkább PÜ-ben, hogy ne OFF-oljuk szét a topicot)!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 20, 18:56:09 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 jún 20, 23:07:11 » |
|
Hát most jót kérdeztél, de talán Rena, Mion és Keichi hármasa volt a kedvencem. Szegény Miont azért nagyon sajnáltam, mert majdnem minden verzióban meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 jún 23, 17:46:10 » |
|
Hát igen, amúgy ez elég poén, mert Keichi meg Shiont szereti, szóval elég érdekes egy szerelmi háromszög ez. XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|