24 nov 27, 00:17:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 385 386 [387] 388 389 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 942968 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5790 Dátum: 14 feb 16, 08:16:14 »

Egyáltalán nem melegszik, még azelőtt se, hogy lefagyna.

Másik hír: főleg akkor fagy le, mikor patchelnék fel egy játékot. Ez nagyon zavar. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 16, 11:11:49 írta CrazyCat » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5791 Dátum: 14 feb 16, 13:36:31 »

Kén egy kis segítség ide is. Mosolyog

Hogyan tudom elérni, hogy a Windows Update ne csak az OS-t hanem más MS programokat is, pl Office is frissítse? Ugye normál esetben csak simán a Windows Update-ben rámegyek arra, hogy "Frissítések beszerzése más Microsoft termékekhez", az megnyitja az Internet Explorert, ott engedélyezni kell valamit, aztán mehet a buli. De ha most kattintok oda, akkor megnyitja ugyan az IE-t, de csak egy olyan oldal jön be, ahol megmutatja, hogy hol keressem a Windows Update programot a gépemen. Még kép is van hozzá, hátha nem tudom, mi az a start menü. Csak azt nem vágom, hogy a lényeg hova tűnt innen. Tud valaki valami tippet erre?

Windows 7 Enterprise x64 SP1
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5792 Dátum: 14 feb 16, 20:48:04 »

Mivel Aes kért, hogy nézzek be ide, ezért beírom, hogy passz.

A windows updatenél továbbra is azt láttod, hogy Frissítések legutóbbi keresése ekkor:...
települtek ekkor: ...
Frissítéseket kap: Csak a windows rendszerhez

?
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5793 Dátum: 14 feb 16, 20:53:13 »

Igen, ezt látom. Pedig ennek kéne átalakulnia úgy, hogy a Windows rendszerhez és más MS szoftverekhez, vagy valami hasonló.
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5794 Dátum: 14 feb 16, 21:03:25 »

hmm... előferdülhet, hogy a M$ nem hiszi el az officeodról, hogy legális.  (ha jól sejtem nem is azXD) vagy foggalmam sincs... use the google

(gondolom volt már újraindítva a géped... esetleg kattints rá a frissítések keresésére, hátha)
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 16, 21:04:10 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5795 Dátum: 14 feb 16, 22:17:19 »

Az nekem is eszembe jutott, hogy az aktivátor esetleg elszúrt valamit, de akkor csak azon hörögne inkább, és nem az update-et tiltaná le. (Főleg mert ez az opció nem csak az Office-ra vonatkozik, hanem elméletileg más MS szoftverekre is.) Rebootot ilyesmit próbáltam már, de nem segített. Na mindegy, majd lesz valami ezzel. Bár ha te se tudod mit kell csinálni vele, akkor lehet, hogy javíthatatlan a dolog. ikszdé

Guglival próbálkozok, csak gőzöm sincs mire keressek rá. Ilyen "windows update error" meg hasonlók mindig tök általános dolgokat dobnak ki. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 16, 22:20:59 írta Aes Sedai » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5796 Dátum: 14 feb 16, 23:51:28 »

Már kezdi nagyon fúrni az oldalam, hogy miért van az, hogy koliban az n****.cc oldalról a letöltés a peerek megtalálásánál megáll vpn használata mellett is (így igazából felesleges is a vpn, mivel más ilyen jellegű dolgok pl. nyaa... működik a használata nélkül is).

Ez azt hiszem lehet, hogy egy "költői kérdés" lett csak. Azt viszont tényleg megmondhatná valaki, hogy mi értelme csak a fent említett oldal működését letiltani, mert ezt nem értem, hiszen a többi remekül megy.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #5797 Dátum: 14 feb 17, 08:05:31 »

mert az a legforgalmasabb...  Ha értelmes VPN-ed van, akkor nem lát bele a forgalomba, tehát akkor vagy minden VPN csomagot kiszűr vagy semmit. Ellenben előfordulhat hogy a VPNed nem jól müködik, a windows nem arra routol. Továbbá lehet más is a probléma: az VPN úgy müködik, hogy az ethernet framedet ismét becsomagolja egy másik csomagba. legtöbb hálózaton az MTU 1500 byte. simán előfordulhat, hogy a csomag továbbdarabolódása miatt nem müködik a torrent. (bár akkor egyik rorrent sem menne)  a másik szintén hasonló jellegű cucc, ami miatt vagy minden torrent vagy egyik sem menne:  a vpn-ed végén jó eséllyel egy NAT van.  A NAT és a UDP p2p nem feltétlen barátok.

másik véleményem, mint egyetemi rendszergazda:
1 koliban rengeteg hallgató van. A kollégium uplinkje véges. legyen mondjuk 100 Mbit. Megmagyarázható az a döntés mely szerint egyes - főként illegális tartalmat forgalmazó dolgokat - tiltanak, korlátoznak.  Nálunk van olyan koli, ahol csúcsidőben teljesen tiltva van a bittorent, hogy jusson sávszéllesség másra is.

Továbbá: az egyetemek rendszeresen kapnak bejelentést illegális tartalmak forgalmazásáról jogvédő szervezetektől.
Naplózva

Animeplanet
--
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5798 Dátum: 14 feb 20, 09:13:23 »

Segítség!!!
Lenne egy kérdésem. Mikor van egy böngészőnk, pl.: Opera, Mozilla, Chrome. Van egy nyitó oldala, mikor beállíthatod a kedvenc oldalaidat, amit a leggyakrabban használsz, VAGY valamelyik böngészőnél magától a leggyakrabb oldalakat állítja be magától használat után.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e mappákat csinálni ezekből? Például az Operánál lehetett egy mappát csinálni de többet nem, szerintetek lehet többet?
Ha nem értitek mire gondolok, szóljatok, csak apukám megkért hogy tudakozódjak e-téren.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5799 Dátum: 14 feb 23, 00:27:23 »

Lenne egy elég nagy problémám. Egyszer csak eltűnt a kép a youtube-ról. Hang van, csak kép nincs. A vimeo.com már régóta ezt csinálja, de a Youtube-ot korábban még nem érintette ez a gond.

Már kipróbáltam az AdBlock letiltását, a tűzfal, vírusirtó tiltását, a Flash playert is ellenőriztem, de abból is a legfrissebb van telepítve, a cookie-kat meg minden szemetet töröltem, de még így sem jól. Mi lehet a probléma? Szomorú

Firefox rendesen működik, de nem szeretnék ilyen hülyeség miatt lemondani a Chrome-ról. Nevet
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5800 Dátum: 14 feb 23, 00:31:37 »

Chrome újratelepítését próbáltad? Lehet igen, csak kihagytad a felsorolásból. De ha nem, akkor érdemes megpróbálni, Revoval elszeded, és utána újra vissza az egészet.

Bár nekem egy múltkori frissítés után sok hülyeséget csinált a Chrome, és ez se segített rajta. (A Windows reinstall viszont igen, azóta teljesen jó. ikszdé)
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5801 Dátum: 14 feb 23, 00:51:14 »

Nem szeretnék rögtön a legdrasztikusabb lépéshez folyamodni, csoda, hogy nem a windows újratelepítését javasoltad. Nevet
Előbb meg kell tudnom, mi okozza a betegséget, nem kezelhetem csak a tüneteket.  kacsint

Oké, már megoldottam, csak át kellett állítani HTML5 lejátszóra. Bár azt még mindig nem értem, hirtelen miért lett rossz.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5802 Dátum: 14 feb 23, 00:55:59 »

Azért halványan utaltam a windózra is.  Faceg

Viszont az passz, hogy mitől romlott el. ikszdé

Számítógépen meg amúgy is a belgyógyászati beavatkozások a legizgalmasabbak. (Múltkor majdnem belefulladtam egy ilyenbe. ikszdé)

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5803 Dátum: 14 feb 23, 01:21:24 »

Na jó, mégsem oldódott meg teljesen, mert most váltogatni kell az alapértelmezett és a HTML5 lejátszó között. ikszdé Röhejes. Nevet
Egyik videót ez, másikat az játssza le. Talán mégis a Flash playerrel lennének gondok? Nevet

Olvastam, hogy többeknek is ez a problémája, és az újratelepítés sem oldotta meg, szóval kezdek aggódni. Bár azért még később megpróbálom azt is, hátha.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5804 Dátum: 14 feb 23, 01:43:14 »

Chrome -nak alapból beépített flash lejátszója van asszem. Szal önmagában nem is tudom hogy újra lehet e tenni. Sztem próbáld meg a Chrome reinstallt. És vígasztaljon hogy nálam meg a fűtés rossz és ezen biztos nem is tudok javítani xdd
Naplózva
Oldalak: 1 ... 385 386 [387] 388 389 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins