boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 09 jún 20, 13:43:15 » |
|
Ömm kis kérdésem lenne, megy a MP , de nincs ott a tálcán ez miért van? újraindítom akkoris ugyanez, és akk most én rontottam el vmit? >> http://kepfeltoltes.hu/090620/mivan_cst_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 09 jún 21, 11:09:10 » |
|
Teht lenne egy kérdésem:
A WampServer -be elakarom érni a Localhost-ot de egy sem az Explorer sem a Mozzila nem tudja behozni. Ügyebár ez így van a phpMyAdmin-al is... Talán rosszak a beállítások? Nem értem, és így nem tudok létrehozni vele Adatbázist... Pls heeeelp.Megoldva
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 21, 15:40:18 írta Pietraw »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 09 jún 21, 23:44:32 » |
|
Ismét nekem kéne egy kis segítség. A Windows Movie Makerrel akartam egy videót összeszerkeszteni, de mindig lefagy egy egyszerűen nem tudok vele haladni. Kérlek, segítsetek.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 09 jún 22, 00:35:52 » |
|
Tud valaki olyan képlopó progit amivel gyors egymásutánban lehet képeket menteni, és így akár mozgás részleteit is megörökíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 09 jún 22, 14:19:05 » |
|
nekemis lenne 1 kérdésem Leszedtem az Angyalok és démonok-at elkezdtem nézni és kb a film felénél visszatekertem, mikor visszamentem ugyanarra a jelenetre a hang nagyon elcsúszott. A film elején még jó de utánna nem tok tekerni mert mindig csúszik szal végikéne néznem megint h jó legyen. Tudtok vmi megoldálst??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 09 jún 22, 14:48:56 » |
|
Valószínű hogy az Angyalok és démonok iNT R5 XviD Hungarian-G1-CiNEDUB szedted le amit csak VLC-vel tudsz lejátszani nekem is csuszott másik lejátszóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 09 jún 22, 14:49:52 » |
|
vki tud nekem adni egy jó photoshoppos linket mert letöltöttem eggyet de nem volt benne semmi (0kb) szóval ha valaki tud akkor segítsen nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 09 jún 22, 15:12:19 » |
|
Vegyél fel msn-en adok egy linket :mates150@hotmail.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 09 jún 22, 15:27:05 » |
|
nem kell itt is megadhatod a címet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 09 jún 22, 15:30:33 » |
|
De sajna torrent van rá 40 feltőltő ugy hogy maxal fog jöni csak nem lesz egyszerü felrakni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 09 jún 22, 16:38:26 » |
|
köszönöm a segítségt megnéztem a filmet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 09 jún 22, 18:07:23 » |
|
Itt egy kis leírás mien is valójában a film minősége: R5 jelentése:
Az R5 egy warez Relase, amit telecine géppel csinálnak analóg forrásból. A TC-től eltérően a digitalizálást maga a stúdió hajtja végre, professzionális berendezéssel és általában az eredeti forrásból. Ezzel létrehoznak egy magas minőségű Digitális másolatot De egy DVD-től eltérően, az R5 kiadásokon nincs Digitális utómunka. A kiadások minősége különbözhet, de egy R5 majdnem megkülönböztethetetlen tud lenni egy DVDRipből, amióta sok filmet adnak ki DVD-n minimális utómunkával.
A név (R5) Region 5 öt jelent, ami tartalmazza a korábbi szovjet Uniót, az indiai szubkontinenst, és Afrika nagy részét. Próbálkozásképp, hogy versenyezzenek a filmkalózkodással ezekben a területekben, a filmipar úgy döntött, hogy létrehoz egy új formátumot, amiket a hagyományos DVD kiadássokkal szemben olcsóbban, gyorsabban termelhetnének. A R5 kiadások különböznek a normális kiadásoktól abban hogy hiányoznak belőlük az Utó-feldolgozások, és azok az extrák , amik közösek DVD kiadásokon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 09 jún 23, 06:09:58 » |
|
Tud valaki olyan képlopó progit amivel gyors egymásutánban lehet képeket menteni, és így akár mozgás részleteit is megörökíteni?
Videóra gondolsz?
Inkább játékra, a videót megoldanám egy avi to gif progival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|