24 nov 24, 10:28:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 227 228 [229] 230 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 629016 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
legyenvalamiideírva
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3420 Dátum: 14 dec 03, 20:04:39 »

Szerintem sokkal jobban járt Naruto Hinatával, mint Sakurával. Sakura csak abban hasonlít Kushinára, hogy  mindkettőnek élénk hajszíne van és mindketten hirtelen haragúak. Bár utóbbit tekintve is különbség, hogy Kushina nem egy idegbeteg csaj volt, csak azokra emelt kezet akik megérdemelték. Ugyan kiskorában lenézte Minatot, miután meg lett mentve már felnézett rá és tisztelte, soha nem bántotta, mindig támogatta. Ezzel szemben Sakura a legapróbb dolgokért is ütött-vágott, nem is szerette soha szerelemből Narutót. Sakura egy idegbeteg csaj aki csak azzal kedves akit szeret, minden más férfit az ég óvjon tőle. Kushina csak hirtelen haragú , de egyébként egy kedves nő.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3421 Dátum: 14 dec 04, 17:24:04 »

Én sokáig utáltam Sakurát (az egyetlen Naruto karakter, akit utáltam), de ez azért túlzás. Főleg a későbbi Sakurára. Mert azt lehet rá mondani, hogy a szája nagy, de a valóságban csak sírni tud, hogy rinyál, stb., de azt, hogy nem kedves, azt nem lehet elmondani.
És Kushina is ugyanúgy ütött mindenkit, nem csak azokat, akik megérdemelték.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3422 Dátum: 14 dec 05, 15:27:32 »

És a Mozis Yandere Hinata mennyire hasonlít Kushinára? Mondjuk Naruto azzal a Hinatával jobban járt volna Nevet

Shikamaru és Temari összejött, az a lényeg. ^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #3423 Dátum: 15 feb 28, 08:13:09 »

Kedvenc páros? Hm... Gondolkozik

Egyértelműen ShikaTema! Ámor Shikamaru a világ lustája és kell mellé egy erőszakos, akaratos, makacs nő, aki kellőképp erősíti, kiegészíti, meghallgatja és ha kell, irányítja a zsenit. Egyszerűen ők egymásnak valóak és slussz. :3 Off: a párommal mi pont ugyanilyenek vagyunk. Nevet

NaruHina és SasuSaku számomra a megfelelő páros, indokolatlanul, olyan dzsászt bikózosan. :p

Hirtelen most mások nem jutnak eszembe. :3
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3424 Dátum: 15 feb 28, 10:12:54 »

Számomra egyértelműen NaruHina Nevet már a Naruto első részétől kezdve Hinata a kedvencem,jó érzés őket együtt látni Nevet
A NaruSaku alapból értelmetlen lenne ....Naruto és Hinata között viszont gyönyörű harmónia van Nevet
ShikaTema is adja rendesen,poén hogy Temari mennyire megnevelheti Shikamarut xDDDD
Chouji és Karui második gyereket fiú lenne, ő lehetne Bunk a Drót c. sorozatból Nevet

ezen meg besírtam,Szamár megint eltalálta Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 04, 09:40:06 írta CapacRaimi » Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #3425 Dátum: 15 feb 28, 18:57:45 »

Egyetértek, a NaruSaku szerintem is totálisan értelmetlen. Bár egy darabig filoztam a kapcsolatukon... de... noooo. smirksweat Ez... ez a kép... meghaltam. ikszdé Kiröhög
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Mokuko
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

We know

« Válasz #3426 Dátum: 15 feb 28, 22:35:06 »

Nem kedvelem a NaruSakut.
Viszont, azért azt nem mondanám, hogy értelmetlen párosítás lenne.
Rengeteg utalás volt a NaruSakura is (persze, hiszen valamivel fent kellett tartani a shippingerek érdeklődését ._.).
Kezdve azzal, hogy Sakura Naruto gyerekkor szerelme, akit mindenáron meg akart hódítani. Másrészt ott van Kushina "hozzám hasonló lányt keress" mondata, aminél sokan Sakurára asszociáltak, félretéve azt, hogy a Narutóban minden második lány olyan, mint Kushina...
Ráadásul, ott a főhős x főhősnő is, ami talán az egyik legnyomósabb érv (volt) a NaruSaku mellett. Hümm-hümm

Tulajdonképpen a NaruSakunak is ugyanannyi értelme van, mint a NaruHinának. ^^ Az, hogy a végén mégis NaruHina lett, nem lehetett volna előre megmondani, hiszen mindkét párosra voltak utalások, valamikor a NH felé, valamikor pedig a NS felé billent a mérleg... :3
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 28, 22:36:36 írta Mokuko » Naplózva

Sweet Mother, sweet Mother, send your child unto me, for the sins of the unworthy must be baptised in blood and fear.
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3427 Dátum: 15 márc 03, 23:47:34 »

Na ja.  Nevet
A shippingekkel is növelték a nézettséget/olvasottságot, Kishi jól keverte a lapokat.  Nyelvesít
Én mondjuk NaruHina párti vagyok, mondjuk nem akadtam volna ki a másik lehetőség bekövetkeztétől sem.
Mondjuk a NaruHinában van még egy 'jó'. Életszerűvé teszi a sztorit. Vagyis szemlélteti hogy a gyerekkori 'szerelmek' elmúlhatnak (értem Naruro Sakura iránti rajongására), viszont vannak szerelmek, amiken nem (vagy csak nehezen) lépnek túl.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Katsuo-kun
Újonc
*

Six Paths

« Válasz #3428 Dátum: 15 márc 24, 18:25:02 »

Hmm.. hát ez elgondolkodtató  Gondolkozik

Naruto & Hinata - szerintem egyértelmű.  Pirul
Sasuke & Karin - szép volna.  Nevet
Sai & Sakura
Orochimaru & Anko -  Ördögi
Shikamaru & Ino
Kakashi & Kurenai
Jiraiya & Tsunade
Neji & Tenten
Obito & Rin  Ördögi

Kapásból enyi jut eszembe.. ^^

Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #3429 Dátum: 15 márc 25, 16:06:10 »

Shikamaru nem Temarival? Pedig szerintem ez az egyetlen egyértelmű párosítás a Narutoban Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3430 Dátum: 15 márc 25, 17:35:18 »

Egyértelmű a ShikaTema.
A NaruHina-nak pl komoly konkurenciája a NaruSaku, de a ShikaTema nem ilyen. Ott a ShikaShiho meg a ShikaIno fel se vehette a versenyt. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 márc 25, 17:36:23 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #3431 Dátum: 15 júl 05, 17:44:57 »

Hinata egyértelműen illik Narutohoz.A srácnak rohadt nagy mázlija van vele:D
Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
NaruSaku22
Újonc
*

« Válasz #3432 Dátum: 15 szep 07, 15:34:32 »

Szánalmas ez a NaruHina felállás -.-"tudomást se vesz Hinátáról még a 7.ik mozifimben sem és belekerülnek egy buborékban ahol bepillantást nyer a kicsi korukról és látja h Hinata mit érez és egyből egy csettintésre beleszeret? háháhá kacag a vakbelem.Így elrontani valamit komolyan. a Borutot már meg se néztem mert nem látom értelmét
Naplózva
Mokuko
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

We know

« Válasz #3433 Dátum: 15 szep 07, 20:12:10 »

Mondjuk inkább úgy, hogy neked ez lett volna az ideális párosítás. De Kishimotónak nem, és ez az ő mangája, nem pedig a tiéd.

A NaruHina "szánalmasságáról" pedig csak annyit, hogyha Kishi-sensei NaruSakut csinált volna, akkor az legalább annyira (sőt, szerintem még jobban is) "szánalmas" lett volna, mint a Naruto x Hinata. ^^"
Naplózva

Sweet Mother, sweet Mother, send your child unto me, for the sins of the unworthy must be baptised in blood and fear.
NaruSaku22
Újonc
*

« Válasz #3434 Dátum: 15 szep 07, 22:27:41 »

támaszd már alá indokokkal is h miért lenne jobban szánalmas köszi
Naplózva
Oldalak: 1 ... 227 228 [229] 230 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins