Karasu
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 03, 17:29:10 » |
|
Seed perverz? Hű, akkor Pettinho micsoda? Ráadásul csak 12 éves... ??? Tsunade-Jiraiya (egyébként egy japán legendában is van egy Jiraiya nevű ember akinek a feleségét Tsunadénak hívják ) Sakura-Naruto Hinata-Sai
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 03, 17:30:24 » |
|
Huh, ez durva volt Akkor legyen: Naruto-Hinata Sakure-Sasuke Sai-Ino
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 03, 17:32:07 » |
|
Tsunade az enyém Karasu és nem vok perverz csak s*xuálisan sok az érdeklődésem :nyelvki: És Jiraiya-Shizune végülis ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 03, 17:32:58 » |
|
Sztem Jiraiya Tsunadehez illik, nem foglalhatsz csak így le valakit.. :-[
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 03, 17:44:35 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 03, 17:37:00 » |
|
Sztem is illenek egymáshoz Bár lehet hogy kicsit szélsőséges lenne a kapcsolatuk...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 03, 17:43:48 » |
|
ja és kihagtam: Konohamaru, meg a csaj, akibe az OVA 1.-ben szerelmes volt és Udon, meg a Konohamaru csapatból a csaj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 03, 17:45:07 » |
|
Te azt ugye tudod hogy Kankuro és Temari testvérek? Ha igen elmebeteg gondolat volt. Ha nem, akkor is. Temari úgyis Shikamarué... A Jiraiya - Tsunadeben én is egyet értek viccből írtam a Kakuzus dolgot. Csak sokszor láttam azt a képet amikor ül egy pénzkupac tetején.... Udon + Moegi? =O fuhh.... ez odatett Szerintem Moegi egy az egyben bele van zúgva Konohamaruba... Csak tudnám miért =S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 03, 17:51:54 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 03, 17:48:29 » |
|
Moderátor: Pettinho! Egy alkalommal vicces ha lefoglalod magadnak Tsunade-t, de ha még egyszer leírod, akkor azok a hsz-eid törölve lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 03, 17:58:01 » |
|
Temari és Shikamaru számomra egyértelmű hogy egymásnak lettek teremtve... Kakuzu viszont nem járna túl jól Tsunadéval. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 03, 19:57:33 » |
|
Háát, igen.. :-X Tsunade eljátszaná Kakuzu minden pénzét. Udon és Moegi? :-X Sztem nem túl szép pár...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 06, 12:38:35 » |
|
Temari és Shikamaru sétálgatása kicsit hasonlít az Asuma-Kurenai dologra, nem...? Olyan édi mind a két pár... Csak ki ne derüljön hogy Temari terhes, Gaara ott kapna agyérgörcsöt...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 07, 18:17:16 » |
|
Akárki választja Tsunade-t, családon belüli erőszakra számíthat. Szegény kedvenc Jiraiyamat kíméljük!!! :DKülönben is neki sokkal jobban bejön Naruto , mikor az a sexi no jutsut használja. :-[
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 09, 23:22:28 » |
|
Kakashi - Tsunade Sasuke - Sakura Shikamaru - Temari Naruto - Hinata Neji - Ten Ten Lee - Ino Itachi - Kurenai (tudom hogy semmi esély rá de itt az a kérdés SZERINTED kik illenek össze) Szerintem......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 10, 17:30:14 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 10, 09:06:17 » |
|
Az Itachi-Kurenai parost nem hinnem mert Kurenai a vilagert nem allna szoba Itachival
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 10, 12:15:23 » |
|
Tayuya-Kakashi Ino-Sakura(heheheee, jobb, mint az FHM) Iruka-Kurenai Konohamaru-Shizune... :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|